Storari - ok je lik, kod golova mislim da nije mogao ništa učiniti
Barzagli - svoje zadatke obavlja maksimalno odgovorno i požrtvovano, pohvalio bih sinoć njegovo čuvanje Klosea
Bonucci - isto kao i Barza, sinoć bio stamen i borben, borio se koliko je mogao
Peluso - šta reći, lik je odigrao solidno sinoć, na momente i dobro i borbeno i paf pade gol iz prekida a on nije ni trepnuo da skoči
Isla - nit' je pošao nit' je došao sinoć, trči bori se i ništa, centaršut 0, šut 0 zuji li zuji a malo meda
Giacherinni - slično kao i Isla, trka, trka trka, trka, trka, lijevo-desno trka, trka, trka... ništa konkretno mislim da je ostao trčati na Olimpicu sinoć
Padoin - borio se u skladu sa svojim mogućnostima koje su, na našu žalost, skromne i nedovoljnog kvaliteta za tako teški i odgovorni dres
Marrone - s obzirom na to koliko je igrao ove sezone sinoć i nije pružio lošu partiju, imao je grešaka ali to je razumljivo jer ne može svako nadomjestiti velikog Pirla i to sa nedostatkom utakmica u nogama
Vidal - knež, šah, kralj i sultan, i pored rane povrede borio sa kao lav, doprinosio mobilnosti i pokretljivosti ekipe, dao svoj maksimum
Vučinić - slično kao i Isla, nije u formi, nake' finte i propuštanja lopte koje je svima dozlogrdilo gledati, slabo kretanje (možda i uzrokovano postavkom 3-5-2), imao onaj jedan dobar šut, pokušavao nešto ali to je bilo mučno gledati
Giovinco - slab, ne samo sinoć već i nekoliko zadnjih utakmica, šut iz daljine 0, duel 0, smirenost pred golom 0, padanje i valjanje bezvezno, ona šansa u 93-oj jednostavno se mora zabiti (kad se sjetim Alexa i gola protiv Fiorentine

), pas igra ništa, saradnja sa saigračima opet slabo... da li je to do posatvke ili je nešto drugo ne znam ali Seba ne pruža ono što se od njega očekuje.
Pirlo - podigao igru svojim ulaskom
Marchisio - šta fuli, fulio kad mu najdraže bilo
Quagliarela - samo sam vidio onaj šut bezvezni sa 30 metara
Conte - tvrdoglav, uporan, fura svoje po cijenu kroz zid od elemenata i sedre... kriza je evidentna i valjda će znati naći snage da trupe vrati na kolosijek pobjeda. Vjerujem mu samo imao je grešaka velikih, većinu golova smo primili sa lijeve strane i stvarno je signifikantno da ekipa protivnička ima šut ili dva i zaboje toliko golova, fale i Asa i Chiello ali i ovi ''polovnjaci'' su morali da bolje odrade posao, ispali smo sinoć i zbog sudijskih grešaka (penal na Vučku) ali više zbog naše nemoći.
Idemo dalje, Chievo se mora dobiti, velike ekipe i kada ne igraju dobro moraju pobjeđivati, mislim da će biti još teže, nema Vučinića, Bonuccija, Chielle, Asamoaha, roviti Vidal i Marchisio... neće nam puhati ispod samara...
Morao sam sinoć lajati Sebi... ono se mora zabiti... tu je razlika između 12-ke i legendarne 10-ke

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO