Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 jan 2013, 23:29

AvantiSignora je napisao/la:Jel kod od vas zna kad ce Anelka biti spreman?? Mislim radije cu njega gledati nego Qua ..
Bolje gledati Anelku sa Quagliarelom u tandemu nego sa nekim od dvojca Giovinco-Vucinic.

Meni je Giovinco drag kao Juventusovo dijete ali se previse valja po terenu, i kad ima i kad nema kontakta on se kod suca qrci i trazi faul/penal, mrtve sanse promasuje, dalekometne udarce nerijetko plasira "nebu pod oblake"... Ima jos vremena do kraja sezone da se dokaze, ali do sada je svoju priliku puno bolje iskoristio Quagliarella!
Zadnja izmjena: ne_znam_ko_sam, dana/u 29 jan 2013, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 29 jan 2013, 23:35

@JTS

dobro priznajem da sam se pogresno izrazio vezano za Hernanesa, ali sam toliko isfrustriran vecerasnjom utakmicom i onda dodje ovaj i kaze otkud 7 minuta nadoknade cccccccccccc

pozdrav
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 jan 2013, 23:36

Contentissimo je napisao/la:@JTS

dobro priznajem da sam se pogresno izrazio vezano za Hernanesa, ali sam toliko isfrustriran vecerasnjom utakmicom i onda dodje ovaj i kaze otkud 7 minuta nadoknade cccccccccccc

pozdrav
nema frke .. nadoknada od 6 minuta je ajmo reći ok .. 6 izmjena (automatski tri minute), povreda Hernanesa, to je to .. onda ona minuta dodatna nakon slavlja našeg gola .. to je to ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 29 jan 2013, 23:38

[youtube][/youtube]

Evo jedan video za nase napadace da malo studiraju kako to majstor radi,...

prijatno
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jan 2013, 23:39

sanjingr je napisao/la:Conte fortemente ironico: Il rigore di Vucinic? Simulazione netta, andava espulso!

Ovo Mou nebi nikad rekao za svog igraca,zato molim sve da ih vise ne porede.

Sto se tice sudije po meni dobro sudio,pustio malo grublju igru i to je to,malo srece falilo da Juve prodje.
Sanjine, pa ironičan čovjek. Jel znaš šta je ironija? Sarkazam?

Nego, ko je to njih dvojicu poredio? Ja ih nikad ne bi poredio jer su potpuno razliciti.

Al šta promaši Gio u prvom i drugom pol. još uvijek lupam glavom ... Još i Marcha doli soli na ranu ccc

JTS bracika, fortuna vas mazi pravo :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 29 jan 2013, 23:44

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:Jel kod od vas zna kad ce Anelka biti spreman?? Mislim radije cu njega gledati nego Qua ..
Bolje gledati Anelku sa Quagliarelom u tandemu nego sa nekim od dvojca Giovinco-Vucinic.

Meni je Giovinco drag kao Juventusovo dijete ali se previse valja po terenu, i kad ima i kad nema kontakta on se kod suca qrci i trazi faul/penal, mrtve sanse promasuje, dalekometne udarce nerijetko plasira "nebu pod oblake"... Ima jos vremena do kraja sezone da se dokaze, ali do sada je svoju priliku puno bolje iskoristio Quagliarella!
Brate bas tako,,, ja to govorim svo vrijeme,,, nasi napadaci su katastrofa a pogotovo djovinko,, bas ga volim,, ali jednostavn0 neide,,, valjanje po terenu,,, fula zicere,,, ubacaji idu na trebine,, uglavnom tako,,, pa nas najbolji napadac tokom 22 kola dao 7 golova i to Gvaljarela iako je vecinu ulazio sa klupe,, ipak je to katastrofa za ovakakv klub,,, samo da je izdrzati ovu sezonu,, mislim da ce ljorente i jos neko na ljeto biti pun pogodak po tom pitanju,,, ali valja sada izdrzati i nadati se da je Anjelka u kakvoj takvoj formi,, da je veceras bio u onoj sitaciji djovinkovoj,,, bio bi cist gol,, to sam siguran

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 29 jan 2013, 23:49

Forza Juve! 8-)

slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 jan 2013, 23:54

"Vučinić folirao, a Giovincu pao šećer u krvi pa je zato pao 2 puta u šesnaestercu" - A. Conte :mrgreen:

Kako ga volim, ljut sam na njega do jutra i opet sve po starom. :P

Ekipa je u krizi, nema šta, prva ozbiljnija u godinu i pol i moralo je i to doći.

Sve je kulminiralo povredom Chiellinia, od tada apsolutni pad, nije slučajno da primamo ovako stupidne golove, sve i jedan na mjestu na kojem nema Giorgionea, a i Kwadwa.

Ali i pored uslovno rečeno velike krize, igra se ne mijenja, protivnik je izdominiran, ali kada ne dođu golovi, onda ko te pita za igru.

Naravno, sada i Celtic djeluje kao Barcelona u očima pojedinaca, otočani imaju jaku odbranu, fizikalije, kontru i prekid, sve što nas ubija u zadnjih 5 mečeva, kriptonit. :mrgreen:

Sve ok, ali teško se pomiriti sa činjenicom da u 5 mečeva dopustiš max 10-12 šuteva, 8 od toga ozbiljnih, a od toga 7 u golu.

Victor Valdes dobija konkurenciju.

Ali, mora se vratiti ovo, to uvijek kažem.

Nema potrebe za vrijeđanjem igrača od pojedinaca, zaista se pitam sa kim diskutujem ponekad, pa jeste li vi zaista voljeli Juve u Seriji B, sa Del Nerievim sedmim mjestima, sa klocem Ranieriem?!

Imam osjećaj da se ovdje samo navija za one koji uvijek pobjeđuju, ne može to tako, može ako imate 12 godina plafon.

Još jednom je ovaj meč pokazao da sam u pravu glede počinjanja bilo kojeg meča sa Pelusom, Islom, Giackom, Padoinom ili PDC-om, sa takvim igračima ne možeš igrati 1/2 finale kupa, ok, kup je uvijek bio manje-više na marginama kada se traže trofeji, ipak se 16 g ne posvećuje pažnja tom takmičenju, do dolaska Contea koji je opet nastavio tradiciju sa dosta rezervi u sastavu, ali ne može to, kad-tad moraš ispasti.
Većine pobrojanih se moramo riješiti, pogotovo Pelusa i PDC-a, to je imperativ.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 30 jan 2013, 00:18

Meni je ovo tesko palo nakon Genoe, jer idemo iz soka u sok. Pa dokle vise, januar se oduzio, nadam se selametu u nastavku...novi mjesec nova nafaka :D
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 jan 2013, 00:20

Pogba je napisao/la:"Vučinić folirao, a Giovincu pao šećer u krvi pa je zato pao 2 puta u šesnaestercu" - A. Conte :mrgreen:

Kako ga volim, ljut sam na njega do jutra i opet sve po starom. :P

Ekipa je u krizi, nema šta, prva ozbiljnija u godinu i pol i moralo je i to doći.

Sve je kulminiralo povredom Chiellinia, od tada apsolutni pad, nije slučajno da primamo ovako stupidne golove, sve i jedan na mjestu na kojem nema Giorgionea, a i Kwadwa.

Ali i pored uslovno rečeno velike krize, igra se ne mijenja, protivnik je izdominiran, ali kada ne dođu golovi, onda ko te pita za igru.

Naravno, sada i Celtic djeluje kao Barcelona u očima pojedinaca, otočani imaju jaku odbranu, fizikalije, kontru i prekid, sve što nas ubija u zadnjih 5 mečeva, kriptonit. :mrgreen:

Sve ok, ali teško se pomiriti sa činjenicom da u 5 mečeva dopustiš max 10-12 šuteva, 8 od toga ozbiljnih, a od toga 7 u golu.

Victor Valdes dobija konkurenciju.

Ali, mora se vratiti ovo, to uvijek kažem.

Nema potrebe za vrijeđanjem igrača od pojedinaca, zaista se pitam sa kim diskutujem ponekad, pa jeste li vi zaista voljeli Juve u Seriji B, sa Del Nerievim sedmim mjestima, sa klocem Ranieriem?!

Imam osjećaj da se ovdje samo navija za one koji uvijek pobjeđuju, ne može to tako, može ako imate 12 godina plafon.
Bas tako brate,, slazem se 100%,,,,,,,,,,mi igramo u zadnja skoro dva mjeseca sa izmijenjenim sastavom skoro svako kolo,,, to niko nevidi,,, a igru i dalje imamo kakvu takvu,, protiv djenove smo imali suteva 28 a od toga 13 u okvr gola a oni JEDAN i on je usao,, mada su i jednom kako treba presli polovicu,,,Jedini nas problem je neefikasnost,, steta sto Ljorente sada nedolazi,, on bi pola onoga strpao u mrezu,,, sto ovi fule,,,I beze je igrace vrijedjati,, mada sam veceras kada je markizio ono fulio gotovo stol razbio ali ga i dalje volimmmmmmmmmmmmmm,, Conte je JUVENTUS i to svi trebaju da znaju,, ovdje smo zahvaljujuci njemu,,
Presica veceras njegova,,, e zato ga najvise volimm,, kakva ironija,,, svaka cas ANTONIOOOOOOOOO,,,**** savez,, treba ih ismijati iako je veceras sudjenje bilo ok,, :D :D :D :D :D :D
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 30 jan 2013, 00:22

ne_znam_ko_sam je napisao/la:

Quagliarella puca dvije utakmice zaredom sa 40 metara. I on se nešto ufuroooooo. Bolje rečeno malo su nam napadači ravnodusni, ili su možda zaboravili da u fudbaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ima i golman u igri....

Ovaj laciov igrač, sto je prokrvario, je udario našeg odozgo u glavu, samo se izgleda malo preracunao :?:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 jan 2013, 01:22

Hernanes se sam povrijedio,, zao mi je,, jer nije los igrac,,,ali steta,,, jedino se nadam da nije teza ozljeeda,,, ma nasi napadaci skoro svi su uglavnom sebicni svako na svoj nacin i previse i to bas previse fulaju,,, nama je napad najveca boljka,,, da realizuju samo 30% vise sansi nego sto je to sada slucaj,,,, nebismo sada o ovome ni pricali,,,ali,,,,jbg....samo da izdrzmo do kraja sezone,,, bice promjena u napadu dosta,,,, vidjecete,, sada je tesko bilo sta kvalitetno realzovati jer je ponuda slaba a li ljeto,,,,,,uz Ljorentea ce doci jos jedan dobar napadac to sam siguran.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 jan 2013, 01:48

Ja stvarno ne znam sta se ovdje ocekuje pa ne moze se svaka moguca titula osvojit. Mene vise ljuti ovo forsiranje nekih igraca nego sami poraz ali Conte je tu gdje jeste sa razlogom covjek prosle godine osvoji ligu bez poraza sa sastavom koji realno nije ni LP poimenicno zasluzio a vec naredne treba da ide. Svaka cast lazialima sjajno su odigrali i prosli dalje a Juve se treba sada skoncentrisati na Celtic i ligu prvaka.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 30 jan 2013, 02:34

Ja se ne nerivaran sto smo izgubili, vec kako smo izgubili i kako vec citav mjesec dajemo bodove na poklon zbog igraca kojima jednostavno nije mjesto u ovom klubu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 jan 2013, 08:27

Storari - ok je lik, kod golova mislim da nije mogao ništa učiniti
Barzagli - svoje zadatke obavlja maksimalno odgovorno i požrtvovano, pohvalio bih sinoć njegovo čuvanje Klosea
Bonucci - isto kao i Barza, sinoć bio stamen i borben, borio se koliko je mogao
Peluso - šta reći, lik je odigrao solidno sinoć, na momente i dobro i borbeno i paf pade gol iz prekida a on nije ni trepnuo da skoči
Isla - nit' je pošao nit' je došao sinoć, trči bori se i ništa, centaršut 0, šut 0 zuji li zuji a malo meda
Giacherinni - slično kao i Isla, trka, trka trka, trka, trka, lijevo-desno trka, trka, trka... ništa konkretno mislim da je ostao trčati na Olimpicu sinoć
Padoin - borio se u skladu sa svojim mogućnostima koje su, na našu žalost, skromne i nedovoljnog kvaliteta za tako teški i odgovorni dres
Marrone - s obzirom na to koliko je igrao ove sezone sinoć i nije pružio lošu partiju, imao je grešaka ali to je razumljivo jer ne može svako nadomjestiti velikog Pirla i to sa nedostatkom utakmica u nogama
Vidal - knež, šah, kralj i sultan, i pored rane povrede borio sa kao lav, doprinosio mobilnosti i pokretljivosti ekipe, dao svoj maksimum
Vučinić - slično kao i Isla, nije u formi, nake' finte i propuštanja lopte koje je svima dozlogrdilo gledati, slabo kretanje (možda i uzrokovano postavkom 3-5-2), imao onaj jedan dobar šut, pokušavao nešto ali to je bilo mučno gledati
Giovinco - slab, ne samo sinoć već i nekoliko zadnjih utakmica, šut iz daljine 0, duel 0, smirenost pred golom 0, padanje i valjanje bezvezno, ona šansa u 93-oj jednostavno se mora zabiti (kad se sjetim Alexa i gola protiv Fiorentine :( ), pas igra ništa, saradnja sa saigračima opet slabo... da li je to do posatvke ili je nešto drugo ne znam ali Seba ne pruža ono što se od njega očekuje.

Pirlo - podigao igru svojim ulaskom
Marchisio - šta fuli, fulio kad mu najdraže bilo
Quagliarela - samo sam vidio onaj šut bezvezni sa 30 metara

Conte - tvrdoglav, uporan, fura svoje po cijenu kroz zid od elemenata i sedre... kriza je evidentna i valjda će znati naći snage da trupe vrati na kolosijek pobjeda. Vjerujem mu samo imao je grešaka velikih, većinu golova smo primili sa lijeve strane i stvarno je signifikantno da ekipa protivnička ima šut ili dva i zaboje toliko golova, fale i Asa i Chiello ali i ovi ''polovnjaci'' su morali da bolje odrade posao, ispali smo sinoć i zbog sudijskih grešaka (penal na Vučku) ali više zbog naše nemoći.

Idemo dalje, Chievo se mora dobiti, velike ekipe i kada ne igraju dobro moraju pobjeđivati, mislim da će biti još teže, nema Vučinića, Bonuccija, Chielle, Asamoaha, roviti Vidal i Marchisio... neće nam puhati ispod samara...

Morao sam sinoć lajati Sebi... ono se mora zabiti... tu je razlika između 12-ke i legendarne 10-ke :(
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 jan 2013, 09:28

Gotovo sigurno dolazi Poli na ljeto.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2013, 09:38

Ocjene za sinoćnji poraz na Olimpicu ;)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 jan 2013, 10:46

Mene ubi to što Conte misli da sa levatima (Padoin, Giacherini, Peluso) može stizati rezultat protiv ekipe koja nam je i u ligi direktni konkurent za titulu. To je pomalo i bezobrazno s njegove strane i podcjenjivački. Ne volim porediti Juve ni sa kim, ali kad je Barcelona kiksala protiv Malage na svom terenu, u uzvratu je izašao najjači tim i satrao Malagu. Znači svjesni su koliko mogu, a koliko ne mogu. Ali kod nas svi znaju, pa čak i ptice na grani da su ovo poluamateri i da ne zaslužuju vodu da nose u Juventusu, ali ne i Conte...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 30 jan 2013, 11:55

Juventus consider Pazzini as last-minute option :lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 jan 2013, 12:00

Slabe su sanse da do toga dodje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.