Strpat ce nam 40 do kraja.MElloo je napisao/la:slomit mu sutersku ruku :lol:pvako netko kao brewer ko nije bitanDejaNMG je napisao/la:Unistit ce nas Redick veceras.

Tyson skoro do prosjeka vec sad.

Strpat ce nam 40 do kraja.MElloo je napisao/la:slomit mu sutersku ruku :lol:pvako netko kao brewer ko nije bitanDejaNMG je napisao/la:Unistit ce nas Redick veceras.
Frank Isola @FisolaNYDN
The hat is a gift from J.R. Smith. I delivered it personally to Super Mario Balotelli. Forza Milan pic.twitter.com/XntFtgg1
K'o braca rodjena.SheldonCooper je napisao/la:Balotelli i JR bi se pravo uklopili ko drugovi
Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmicaDejaNMG je napisao/la:Cestitke za Mela preko ss.ba foruma!![]()
![]()
Odavno nisam uzivao ovako u jednom mecu Knicksa, u napadu mnogo rjesenja, STATS sjajan, Ray Ray takodje, sta reci za Tysona, Prigi ekstra, JR napokon nesto pogadja a da mu ne trepa vagon suteva, Melo ne siluje gleda dosta da asistira, evo i Novakine strpa trojku, jednostavno uzivanje!
Jest vala, uvjek nesto guravo, ne mozes rahat pogledat zadnju cetvrtinu.Carlo je napisao/la:Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmica
Gle samo kako izgleda napad, dosta kretnji,protok lopte, lopte nije u rukama samo jednog-dvojice. Čak 27 asistencija za sadCarlo je napisao/la:Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmicaDejaNMG je napisao/la:Cestitke za Mela preko ss.ba foruma!![]()
![]()
Odavno nisam uzivao ovako u jednom mecu Knicksa, u napadu mnogo rjesenja, STATS sjajan, Ray Ray takodje, sta reci za Tysona, Prigi ekstra, JR napokon nesto pogadja a da mu ne trepa vagon suteva, Melo ne siluje gleda dosta da asistira, evo i Novakine strpa trojku, jednostavno uzivanje!
Mene još više raduje to što je Woody dokazao da Melo, Amare i Tyson mogu igrati zajedno, dakle nema nikakvih problema s spacingom na terenu.SheldonCooper je napisao/la:Gle samo kako izgleda napad, dosta kretnji,protok lopte, lopte nije u rukama samo jednog-dvojice. Čak 27 asistencija za sadCarlo je napisao/la:Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmicaDejaNMG je napisao/la:Cestitke za Mela preko ss.ba foruma!![]()
![]()
Odavno nisam uzivao ovako u jednom mecu Knicksa, u napadu mnogo rjesenja, STATS sjajan, Ray Ray takodje, sta reci za Tysona, Prigi ekstra, JR napokon nesto pogadja a da mu ne trepa vagon suteva, Melo ne siluje gleda dosta da asistira, evo i Novakine strpa trojku, jednostavno uzivanje!magic je i nadskakan i nadasistiran
ovo se ne sjećam kad sam zadnji puta vidio. Chandler i Amare odlični! Drago mi je vidjet da se Novak konačno odlučio da šuta, ušlo-neušlo barem da proba
Tommy Beer @TommyBeer
Steve Novak was 3-of-7 from downtown. NY has won 12 straight games in which Novak attempts at least 6 three-pointers (15-1 on the season)
Nisam želio pokazati nikakvo nepoštovanje prema Bostonu nego samo činjenicu da niko nije shvatio New York ozbiljno, a i mi imamo tonu povreda. Prva dva mjeseca Shump i Amare nisu igrali, onda povrede Feltona, Sheeda, Cambyja, Melo je propustio desetak utakmica i tako dalje.BernardBarnjak je napisao/la:Stucnjaci su ocigledno zaboravili vazan parametar. A to su povrede.
Boston je imao zaista mnogo problema sa povredama u zadnje vrijeme!
Prosle sezone sam cak i prebrojao povrede igraca Bostona. Sada mi zeludac ne dozvoljava isti posao.
Navijaci Bullsa ce skontati o cemu govorim!
Carlo je napisao/la:Nisam želio pokazati nikakvo nepoštovanje prema Bostonu nego samo činjenicu da niko nije shvatio New York ozbiljno, a i mi imamo tonu povreda. Prva dva mjeseca Shump i Amare nisu igrali, onda povrede Feltona, Sheeda, Cambyja, Melo je propustio desetak utakmica i tako dalje.BernardBarnjak je napisao/la:Stucnjaci su ocigledno zaboravili vazan parametar. A to su povrede.
Boston je imao zaista mnogo problema sa povredama u zadnje vrijeme!
Prosle sezone sam cak i prebrojao povrede igraca Bostona. Sada mi zeludac ne dozvoljava isti posao.
Navijaci Bullsa ce skontati o cemu govorim!
Mene čudi kako je raja čak mogla i pomisliti da će Netsi biti bolji KnicksaBernardBarnjak je napisao/la: Ma ne, sve je OK! Da su mene pitali ja bih rekao Knicks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.