Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vjerujem da ce biti dobro pojacanje . Dosao je za samo 3,5 miliona eura,sto je relativno malo za takvog igraca,ali tek sam sada vidio da je Sporting dugovao neki novac Atleticu od transfera Eliasa. Tako da je Insua otplatio taj dug . Trebao bi debitovati vec za vikend protiv Betisa posto Filipe odradjuje suspenzije zbog 5 zutih kartona .Kada me Caminero nazvao nisam mogao vjerovati. To je bila moja zelja jos kada sam bio vrlo mlad, san je svakog igraca da igra u tom timu i ocito da se nisam se premisljao ni trena . Postojale su mnoge glasine da bi mogao u neke druge klubove , ali ja sam samo htio igrati za Atletico. "
Emre u Feneru.Transfermarkt kaže 350 000 eura.Jel njemu isticao ugovor krajem sezone?juznjak> je napisao/la: Postoji mogucnost da se Emre vrati u Fener,te da Cisma ode u Besiktas,mozda taj novac upotrebe za neko pojacanje . Vidjecemo .
Nije mu isticao ugovor . Mislim da mu je ostalo jos godinu i po dana ugovora . Doveden je gratis i odliazi skoro gratisSiamoNoi je napisao/la:Emre u Feneru.Transfermarkt kaže 350 000 eura.Jel njemu isticao ugovor krajem sezone?juznjak> je napisao/la: Postoji mogucnost da se Emre vrati u Fener,te da Cisma ode u Besiktas,mozda taj novac upotrebe za neko pojacanje . Vidjecemo .
Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme.Brutalan tempo,odlično poluvrijeme,samo su falili golovi.juznjak> je napisao/la:Dobra utakmica , prava muska ,kako sam i ocekivao . Puna naboja, tempa i ritma. Steta samo sto su dopustili da im Sevilla s igracem manje dodje uopste u priliku koja je dovela do penala odnosno crvenog za Godina. Nakon tog izjednacena i crvenog kartona Godina,Sevilla je dobrih 10-15 min. bila bolji i opasniji tim na terenu,Sevilla napravila je presing na zadnju liniju Atletica ,na sto demoralisani igraci Atletica nisu imali nikakvo rijesenje .
Kasnije je sjevnula jedna odlicna kontra Atletia poslije koje je izboren penal . Nakon tog gola Atelti je ponovo preuzeo terensku inicijativu ,ali nije mogao napraviti neke konkretne prilike . Sve u svemu,rezultat i prolaz u finale ostaje otvoren ,no vjerujem da ce Atletico s Falcaom slaviti u Sevilli . Inace,evidentan je umor kod igraca ,sreca pa je Cup Kralja pri kraju .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.