BayernMunchen31 je napisao/la:Eurosport je nedavno imao bolesnu potrebu repriziranja nesretnog finala prosle godine. I kad vidis ponovo utakmicu sa suzama u ocima vidis koliki je onaj Gomez kloc , krampa , letva , bandera , Panj.Da nam je u nekim situacijama bio naprimjer CF kalibra Roya,nasa stara 10-ka, mi bismo klempu digli ali ne tu je "SUPER MARIO" . Nemojte ga dizati , nije on Bombarderu do koljena, ni Makaayu, ni Elberu , ni Kloseu, jedino je malo kvalitetniji od Tonia
Kloc,krampa,letva,bandera,panj ne moze uraditi ono sto je on radio prosle sezone i za sto se nadam da ce nastaviti i dalje raditi.BayernMunchen31 je napisao/la:I nisam Gomezomrzacsamo svaki objektivan navijac koji navija za Bayern normalno da ce se naljutiti na njega kad je zakazo u najvaznijoj utakmci u godini , a Mjesec dana poslije toga briljirao protiv Holandije, i pokazao u 16 sve sto je trebo raditi u Finalu CL.(ovo pisem samo zato sto ga uzdizete konstantno) Al hajd Vergangenheit ruhen zu lassen
Ne mozes ocekivati u finalu LPa da ti najbolji igraci setaju terenom kako hoce.Zadnja utakmica sezone,najprestizniji pehar i mislis da se nije ocekivalo da ce Gomez biti udvojen?
Ljudi su dosli da igraju s istim receptom kao protiv Barcelone.
Svi igraci Chelsea u radijusu od 20 metara od gola,vecina,masala,k'o od brda odvaljena i sta ocekivati od igraca koji ionako nema neku tehniku na malom prostoru?
Nadam se da nisi pod ovim napisanim mislio da je Torres bolji od GomezaLennon je napisao/la:
Naći zamjenu za Robbena, dovest' WC napadača, te možda nekog dobrog zadnjeg veznog igrača. To je ono što Pep treba da traži u ljetnom prijelaznom roku. Već se spominju akvizicije kao što su; Neymar, Torres & Busquets.

Na kraju krajeva,vec imamo WC napdaca

Ne znam bas da li nam treba stoper.Dante,Badstuber,Boateng,Kirchoff (koji dolazi na ljeto),te Gustavo i Martinez koji takodje mogu odigrati na toj poziciji.bistrikboy je napisao/la:Ja iskreno mislim da ce Pep dovesti vrhunskog stopera i vrhunskog napadaca.Licno bih volio vidjeti Davida Luiza u odbrani a Villu u napadu,al' o tom po tom.Bayern igra cijelu sezonu vrhunski i samo su Barca i Real ispred Bayerna,mada je razlika minimalna.Nadam se da ce im se zrijeb poklopiti i da ce tek u finalu LP sresti na jednu od ove dvije ekipe!
Buyten najvjerovatnije odlazi na kraju sezone,ali da ce se odvojiti neke velike pare za stopera u to sumnjam.
Real koji je prosle sezone igrao jednu od najboljih sezona smo izbacili iz LP,ovaj Real bismo u dvije utakmice nakantali.
Ovo za Ozila isto kao i za Luiza,samo nagadjanje forumasa.
Ne znam zasto bi Abramovic uopste pustao Luiza,kad mu pare nisu problem.Veci bi bio problem naci zamjenu i njemu,a i Terryu koji se vec polahko sprema za penzije.
Sto zbog godina,sto zbog povreda u zadnje vrijeme.
Ozil?Odlican igrac,ali Kroosa ni za kakve pare ja ne bih dao.