FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2013, 22:54

Ne mora da znači da je tako dobar, zaboravljaš kakvu je povredu pretrpio.
Ko zna kakav će se vratit', dal' će biti kao i prije povrede...
Pametan potez za posudbu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 22:58

Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 jan 2013, 23:05

bparena je napisao/la:Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu. :shock:
Dobar je Cuenca nema šta, namazan i lukav igrac za svoje godine, zna biti i nepredvidiv cesto sa potezima, ima šlifa za Barcinu igru....ali nema ni blizu brzinu kao Tello, ni njegovu probojnost ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jan 2013, 23:15

[youtube][/youtube]

:D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 23:28

ripper je napisao/la:
bparena je napisao/la:Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu. :shock:
Dobar je Cuenca nema šta, namazan i lukav igrac za svoje godine, zna biti i nepredvidiv cesto sa potezima, ima šlifa za Barcinu igru....ali nema ni blizu brzinu kao Tello, ni njegovu probojnost ;)
Ne bih da sad kontriram i nabacujem svoje misljenje, ali .... yebo teletovu brzinu kad on ko pak u hokeju u sekundi sa loptom zavrsi iza gola. Ma yebo tu brzinu. Cuenca me odusevljava bas u tome sto stalno zna gdje je korner linija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 jan 2013, 23:53

znam ja da si se ti naklatio na Tella odavno :P :mrgreen: :D imaš ga na piku duže vrijeme :mrgreen: hah.... zato i pominjem neke njegove vrijednosti i vrline :lol: :mrgreen:
pusti bolan decka da se iskaže, možda bukne i explodira u pravog igraca....Tele je naš najbrži igrac, brži i startniji je i od Pedra ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jan 2013, 23:56

On i Alexis su najbrzi.
Cak mislim da je Sanchez brzi od Tella.
Messi je daleko najeksplozivniji.
Mislim da nijedan igrac nije imao eksplozivnost kakvu je ima Lionel.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2013, 00:00

Ma znas sta - idu mi na zivce mladi momci koji izmisljaju toplu vodu. I Telle a pogotovo Thiago bi da mjenjaju sistem igre i da se sve okrece oko njih. Ne znam ja to ne volim al daj Boze da bude hajra od njih.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 01 feb 2013, 00:53

cuenca je duplo bolji igrač od tella.

tello je nevjerovatno limitiran, cuenca neke svoje nedostatke nadoknađuje inteligencijom i lucidnošću. bolji tehničar, bolji asistent, dribla držeći loptu blizu noge... možda neće probit stranu, ali barem će vratit loptu nekome ko ima više šanse da probije.

tello nema dribling, misli da je brzina dovoljno pokriće da gurne loptu pored igrača i proba ga pretrčat. nažalost, zbog toga smo bili mnogo puta svjedoci kako loptu šutne u gol-aut; ne uspije ju stignuti, ili ga protivnički igrač pročita i zagradi.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2013, 09:56

Bas tako.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2013, 10:12

azTer je napisao/la:cuenca je duplo bolji igrač od tella.

tello je nevjerovatno limitiran, cuenca neke svoje nedostatke nadoknađuje inteligencijom i lucidnošću. bolji tehničar, bolji asistent, dribla držeći loptu blizu noge... možda neće probit stranu, ali barem će vratit loptu nekome ko ima više šanse da probije.

tello nema dribling, misli da je brzina dovoljno pokriće da gurne loptu pored igrača i proba ga pretrčat. nažalost, zbog toga smo bili mnogo puta svjedoci kako loptu šutne u gol-aut; ne uspije ju stignuti, ili ga protivnički igrač pročita i zagradi.
+1
Apsolutno. 8-)
No, Barcelona ima igrače poput Cuence + da bi se isti vratio u takmičarsku formu, mora igrati utakmice. U Barceloni bi ove godine to slabije bilo. Tello se također izgubio, al' treba biti iskren i reći da je on u mnogo čemu drugačiji od Cuence i da je zbog toga ostavljen. Čisto da uđe s klupe, razdrma (umornu) protivničku odbranu i svojom brzinom pokuša riješiti neke stvari. Da je ograničen isključivo na brzinu - jeste, al' da je upravo taj segment nekad potreban Barceloni - vala i to stoji. Dakle, s tog aspekta (neigranje Cuence + drugačiji Tellov stil igre) mi je ovaj potez razumljiv.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 01 feb 2013, 20:26

Dobar potez upravo zbog ovoga što Monolog kaže. U ovom trenutku imamo dovoljno igrača koji staj tip kao Cuenca, dok Tello ponekad može biti koristan s klupe. Cuenca ne bi dobio svoju priliku a sada su mu najpotrebnije utakmice da se pravilno razvije. Ajax je pravi klub za to. A sigurno da Cuenca ima mnogo veći potencijal od Teleta.
Smoke Weed Everyday!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 20:30

Sjeca li se neko ovog ? 8-)

[youtube][/youtube]

Da je sada njega na krilu ..

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 01 feb 2013, 21:11

to je iz one emisije 50 najboljih golova u zadnjih 20 godina (tako nekako) u ligi prvaka po sky sportsu. golčina eto'a, nikad više takvog gola neće zabit.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 23:30

Bit ce nepravda ako ovaj covjek sljedece godine ne dobije zlatnu loptu.

[youtube][/youtube]

Bolji od Messija ! :D

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 01 feb 2013, 23:44

Rodjen u pogrešno vrijeme.
Smoke Weed Everyday!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 23:47

Ne znam.
Ja ga nekako najvise volim gledat.
Jednostavno ima to nesto u sebi.

Michel Platini:"Iniesta is the smartest player i have ever met,you can't compare Messi,Iniesta and Ronaldo,each one of them have his own style but for me Iniesta is just magic".

Zinedine Zidane:(for question who's better Iniesta or Ronaldo)"you can't understand what Iniesta doing for the team untill you see that,hes precision and understanding of the game..he is far for Ronaldo"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 feb 2013, 23:53

Iniesta je carobnjak. Jednostavno carobnjak.

Ali bolji od Messija trenutno ne igra nogomet.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 feb 2013, 09:52

8-)
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 10:10

slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.