FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne mora da znači da je tako dobar, zaboravljaš kakvu je povredu pretrpio.
Ko zna kakav će se vratit', dal' će biti kao i prije povrede...
Pametan potez za posudbu.
Ko zna kakav će se vratit', dal' će biti kao i prije povrede...
Pametan potez za posudbu.
Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dobar je Cuenca nema šta, namazan i lukav igrac za svoje godine, zna biti i nepredvidiv cesto sa potezima, ima šlifa za Barcinu igru....ali nema ni blizu brzinu kao Tello, ni njegovu probojnostbparena je napisao/la:Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu.

[youtube][/youtube]

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne bih da sad kontriram i nabacujem svoje misljenje, ali .... yebo teletovu brzinu kad on ko pak u hokeju u sekundi sa loptom zavrsi iza gola. Ma yebo tu brzinu. Cuenca me odusevljava bas u tome sto stalno zna gdje je korner linija.ripper je napisao/la:Dobar je Cuenca nema šta, namazan i lukav igrac za svoje godine, zna biti i nepredvidiv cesto sa potezima, ima šlifa za Barcinu igru....ali nema ni blizu brzinu kao Tello, ni njegovu probojnostbparena je napisao/la:Stvarno je taj momak imao jako dobar pregled i kontrolu a igrao gore krilo. Ponekad mi se mjesao osjecaj da je Inijesta umjesto njega. I to na tom mjestu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
znam ja da si se ti naklatio na Tella odavno
imaš ga na piku duže vrijeme
hah.... zato i pominjem neke njegove vrijednosti i vrline
pusti bolan decka da se iskaže, možda bukne i explodira u pravog igraca....Tele je naš najbrži igrac, brži i startniji je i od Pedra

pusti bolan decka da se iskaže, možda bukne i explodira u pravog igraca....Tele je naš najbrži igrac, brži i startniji je i od Pedra

On i Alexis su najbrzi.
Cak mislim da je Sanchez brzi od Tella.
Messi je daleko najeksplozivniji.
Mislim da nijedan igrac nije imao eksplozivnost kakvu je ima Lionel.
Cak mislim da je Sanchez brzi od Tella.
Messi je daleko najeksplozivniji.
Mislim da nijedan igrac nije imao eksplozivnost kakvu je ima Lionel.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma znas sta - idu mi na zivce mladi momci koji izmisljaju toplu vodu. I Telle a pogotovo Thiago bi da mjenjaju sistem igre i da se sve okrece oko njih. Ne znam ja to ne volim al daj Boze da bude hajra od njih.
cuenca je duplo bolji igrač od tella.
tello je nevjerovatno limitiran, cuenca neke svoje nedostatke nadoknađuje inteligencijom i lucidnošću. bolji tehničar, bolji asistent, dribla držeći loptu blizu noge... možda neće probit stranu, ali barem će vratit loptu nekome ko ima više šanse da probije.
tello nema dribling, misli da je brzina dovoljno pokriće da gurne loptu pored igrača i proba ga pretrčat. nažalost, zbog toga smo bili mnogo puta svjedoci kako loptu šutne u gol-aut; ne uspije ju stignuti, ili ga protivnički igrač pročita i zagradi.
tello je nevjerovatno limitiran, cuenca neke svoje nedostatke nadoknađuje inteligencijom i lucidnošću. bolji tehničar, bolji asistent, dribla držeći loptu blizu noge... možda neće probit stranu, ali barem će vratit loptu nekome ko ima više šanse da probije.
tello nema dribling, misli da je brzina dovoljno pokriće da gurne loptu pored igrača i proba ga pretrčat. nažalost, zbog toga smo bili mnogo puta svjedoci kako loptu šutne u gol-aut; ne uspije ju stignuti, ili ga protivnički igrač pročita i zagradi.
Bas tako.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1azTer je napisao/la:cuenca je duplo bolji igrač od tella.
Apsolutno.

No, Barcelona ima igrače poput Cuence + da bi se isti vratio u takmičarsku formu, mora igrati utakmice. U Barceloni bi ove godine to slabije bilo. Tello se također izgubio, al' treba biti iskren i reći da je on u mnogo čemu drugačiji od Cuence i da je zbog toga ostavljen. Čisto da uđe s klupe, razdrma (umornu) protivničku odbranu i svojom brzinom pokuša riješiti neke stvari. Da je ograničen isključivo na brzinu - jeste, al' da je upravo taj segment nekad potreban Barceloni - vala i to stoji. Dakle, s tog aspekta (neigranje Cuence + drugačiji Tellov stil igre) mi je ovaj potez razumljiv.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobar potez upravo zbog ovoga što Monolog kaže. U ovom trenutku imamo dovoljno igrača koji staj tip kao Cuenca, dok Tello ponekad može biti koristan s klupe. Cuenca ne bi dobio svoju priliku a sada su mu najpotrebnije utakmice da se pravilno razvije. Ajax je pravi klub za to. A sigurno da Cuenca ima mnogo veći potencijal od Teleta.
Smoke Weed Everyday!
Sjeca li se neko ovog ?
[youtube][/youtube]
Da je sada njega na krilu ..

[youtube][/youtube]
Da je sada njega na krilu ..
to je iz one emisije 50 najboljih golova u zadnjih 20 godina (tako nekako) u ligi prvaka po sky sportsu. golčina eto'a, nikad više takvog gola neće zabit.
Bit ce nepravda ako ovaj covjek sljedece godine ne dobije zlatnu loptu.
[youtube][/youtube]
Bolji od Messija !
[youtube][/youtube]
Bolji od Messija !

Ne znam.
Ja ga nekako najvise volim gledat.
Jednostavno ima to nesto u sebi.
Michel Platini:"Iniesta is the smartest player i have ever met,you can't compare Messi,Iniesta and Ronaldo,each one of them have his own style but for me Iniesta is just magic".
Zinedine Zidane:(for question who's better Iniesta or Ronaldo)"you can't understand what Iniesta doing for the team untill you see that,hes precision and understanding of the game..he is far for Ronaldo"
Ja ga nekako najvise volim gledat.
Jednostavno ima to nesto u sebi.
Michel Platini:"Iniesta is the smartest player i have ever met,you can't compare Messi,Iniesta and Ronaldo,each one of them have his own style but for me Iniesta is just magic".
Zinedine Zidane:(for question who's better Iniesta or Ronaldo)"you can't understand what Iniesta doing for the team untill you see that,hes precision and understanding of the game..he is far for Ronaldo"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iniesta je carobnjak. Jednostavno carobnjak.
Ali bolji od Messija trenutno ne igra nogomet.
Ali bolji od Messija trenutno ne igra nogomet.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.