Hvala na videoZoom088 je napisao/la:VIDEO prilog
http://lukavac-x.ba/video/borogovac-i-m ... osiku.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego ako moze pitanje, na koliko su potpisali ova dvoj'ca?
Hvala na videoZoom088 je napisao/la:VIDEO prilog
http://lukavac-x.ba/video/borogovac-i-m ... osiku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude Premier liga produžit će oni i dalje akobogda......Zoom088 je napisao/la:Za sada do kraja sezone, a kasnije ćemo vidjeti šta će biti
Neka samo oni trče po pomoćnom to i jest trening, biće vremena za uigravanje ekipe, eto u srijedu na plastičnoj travi u Tesliću sa Slogom Doboj prijateljska, i prošle zime smo tamo odigrali par utakmica to je naša stara destinacija, dobri uslovi su tamo, a eto ide se i u Makarsku na pripreme pa će dole biti odigrano par utakmica tamam pred početak proljetnog dijela, sad bez lopte, snaga je bitna......VolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".
Šta bi tek bilo da je plastična trava tu..
Sad je bitna kondicija, pripremit se za sezonu da mogu trcat ko konjiVolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".
Šta bi tek bilo da je plastična trava tu..
Doći će još dva igrača sigurno, od njih jedan napadač, ali o tome više u narednim danima, a što se tiče gostovanja u Gračanici to ćemo maksimalno da ispoštujemo.......Maniaacs je napisao/la:Sad je bitna kondicija, pripremit se za sezonu da mogu trcat ko konjiVolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".
Šta bi tek bilo da je plastična trava tu..Aa kad dodje ljepse vrijeme i kod nas, onda ide uigravanje polahko, uigravanje na prijateljskim, + te mini pripreme
![]()
Ekipa nije da nije uigrana, sta su 2 nova igraca dosla, nije se pola ekipe promijenila da je to drasticna razlika..Nadam se najboljem u Gracanici, a i veliku podrsku legendarni Sioux-a
Svi ste nesto tajnoviti..Al eto vazda bude kako kazes, tako da opet ostani takavsodagrad je napisao/la:Doći će još dva igrača sigurno, od njih jedan napadač, ali o tome više u narednim danima, a što se tiče gostovanja u Gračanici to ćemo maksimalno da ispoštujemo.......Maniaacs je napisao/la:Sad je bitna kondicija, pripremit se za sezonu da mogu trcat ko konjiVolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".
Šta bi tek bilo da je plastična trava tu..Aa kad dodje ljepse vrijeme i kod nas, onda ide uigravanje polahko, uigravanje na prijateljskim, + te mini pripreme
![]()
Ekipa nije da nije uigrana, sta su 2 nova igraca dosla, nije se pola ekipe promijenila da je to drasticna razlika..Nadam se najboljem u Gracanici, a i veliku podrsku legendarni Sioux-a
Ja mislim da Mitrovic dok ne udje u formu i malo se uigra nece igrat u prvoj, uglavom bice glavna izmjena i tu ce Vojvodic nesto pokusat iskombinovat, ako Jusufovic moze igrat zadnjeg veznog onda je dobrosodagrad je napisao/la:Nego pošto smo doveli ovog Mitrovića u odbranu i da igra momak neko će morati out iz prve, ili će to biti neki eksperiment Vojvodića da Jasko igra zadnjeg veznog jer je igrao par utakmica na toj poziciji po meni prva postava ovako:
Lugavić-Bekrić-Šubić-Mitrović-Zulić (odbrana)
Trumić-Jusufović-Borogovac-Mehanović (sredina)
Jaranović-Slomić (napad)
Rezerve: Redžić, Džanić, Kuduzović, Halilagić, Hodžić (golman), Mujagić itd....ovo zasad eto od mene...
Malo da vidim sta se kod vas dogadja. na forumu zatisje,mrtvilo. ima li tih najavljenih pojacanja ? Pozzzsodagrad je napisao/la:A ako dođe još koji novi igrač onda ima dobro da se bore kako bi se izborili za prvu postavu, a po meni to i jest bolje da imamo jaku konkurenciju u ekipi pa ko je bolji nek i igra, sad su dva treninga dnevno, Vojvoda im dušu istjera hehehe.....
Biće, biće heheh polako, ništa još zvanično pregovori su u toku, tako da će u narednim danima biti više informacija ovdje na forumu.......skauttuzla je napisao/la:Malo da vidim sta se kod vas dogadja. na forumu zatisje,mrtvilo. ima li tih najavljenih pojacanja ? Pozzzsodagrad je napisao/la:A ako dođe još koji novi igrač onda ima dobro da se bore kako bi se izborili za prvu postavu, a po meni to i jest bolje da imamo jaku konkurenciju u ekipi pa ko je bolji nek i igra, sad su dva treninga dnevno, Vojvoda im dušu istjera hehehe.....
Aha hvala, oni su nama bili gosti prošle pripreme pred početak proljetnog dijela prvenstva sad mi njima uzvraćamo gostovanje, samo nek se uigrava ekipa to je bitno.....Zoom088 je napisao/la:Nakon utakmice sa Slogom, u subotu je planirano da se u Ugljeviku odigra kontrolna utakmica sa ekipom Rudara.
Smajlović je već neko vrijeme slobodan igrač tako da je moguće da predje kod vas..napustio Gradinu iz stranački razloga(promjena vlasti u gradu pa tako i u klubu) a kod vas su njegovi na vlasti..televizor je napisao/la:Radnicki pregovara sa Jahicem iz Slobode i sa Smajlovicem iz Gradine.Jahic je vezni igrac igrao prije u Radnickom iz Lukavaca i za njega ce se znati danas sutra hoce li obuci plavo bijeli dres ,dok je Smajlovic igrao za Gradinu(kapiten Gradine iz Srebrenika) napadac,veoma dobar spic,brz,dobar strijelac. pozdrav toliko od mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.