FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 01 feb 2013, 16:41

Zoom088 je napisao/la:VIDEO prilog :)

http://lukavac-x.ba/video/borogovac-i-m ... osiku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala na video ;)

Nego ako moze pitanje, na koliko su potpisali ova dvoj'ca?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 feb 2013, 16:43

Za sada do kraja sezone, a kasnije ćemo vidjeti šta će biti :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 01 feb 2013, 17:10

Zoom088 je napisao/la:Za sada do kraja sezone, a kasnije ćemo vidjeti šta će biti :)
Ako bude Premier liga produžit će oni i dalje akobogda......;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 01 feb 2013, 17:15

Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".

Šta bi tek bilo da je plastična trava tu.. :roll:
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 01 feb 2013, 18:23

VolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".

Neka samo oni trče po pomoćnom to i jest trening, biće vremena za uigravanje ekipe, eto u srijedu na plastičnoj travi u Tesliću sa Slogom Doboj prijateljska, i prošle zime smo tamo odigrali par utakmica to je naša stara destinacija, dobri uslovi su tamo, a eto ide se i u Makarsku na pripreme pa će dole biti odigrano par utakmica tamam pred početak proljetnog dijela, sad bez lopte, snaga je bitna......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 01 feb 2013, 18:30

VolimRadnicki je napisao/la:Do kad će igrači trenirati na pomoćnom? Teško je ondje igrati, tako da je nemoguće da se šta "uigra".

Sad je bitna kondicija, pripremit se za sezonu da mogu trcat ko konji :mrgreen: Aa kad dodje ljepse vrijeme i kod nas, onda ide uigravanje polahko, uigravanje na prijateljskim, + te mini pripreme ;)

Ekipa nije da nije uigrana, sta su 2 nova igraca dosla, nije se pola ekipe promijenila da je to drasticna razlika..Nadam se najboljem u Gracanici, a i veliku podrsku legendarni Sioux-a :roll:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 01 feb 2013, 22:44

Maniaacs je napisao/la:

Sad je bitna kondicija, pripremit se za sezonu da mogu trcat ko konji :mrgreen: Aa kad dodje ljepse vrijeme i kod nas, onda ide uigravanje polahko, uigravanje na prijateljskim, + te mini pripreme ;)

Ekipa nije da nije uigrana, sta su 2 nova igraca dosla, nije se pola ekipe promijenila da je to drasticna razlika..Nadam se najboljem u Gracanici, a i veliku podrsku legendarni Sioux-a :roll:
Doći će još dva igrača sigurno, od njih jedan napadač, ali o tome više u narednim danima, a što se tiče gostovanja u Gračanici to ćemo maksimalno da ispoštujemo.......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 01 feb 2013, 22:56

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

Doći će još dva igrača sigurno, od njih jedan napadač, ali o tome više u narednim danima, a što se tiče gostovanja u Gračanici to ćemo maksimalno da ispoštujemo.......:)
Svi ste nesto tajnoviti..Al eto vazda bude kako kazes, tako da opet ostani takav :mrgreen:
Gracanica je blizu treba dobro ispostovat !

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 01 feb 2013, 23:13

Nego pošto smo doveli ovog Mitrovića u odbranu i da igra momak neko će morati out iz prve, ili će to biti neki eksperiment Vojvodića da Jasko igra zadnjeg veznog jer je igrao par utakmica na toj poziciji po meni prva postava ovako:

Lugavić-Bekrić-Šubić-Mitrović-Zulić (odbrana)
Trumić-Jusufović-Borogovac-Mehanović (sredina)
Jaranović-Slomić (napad)

Rezerve: Redžić, Džanić, Kuduzović, Halilagić, Hodžić (golman), Mujagić itd....ovo zasad eto od mene...:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 01 feb 2013, 23:24

sodagrad je napisao/la:Nego pošto smo doveli ovog Mitrovića u odbranu i da igra momak neko će morati out iz prve, ili će to biti neki eksperiment Vojvodića da Jasko igra zadnjeg veznog jer je igrao par utakmica na toj poziciji po meni prva postava ovako:

Lugavić-Bekrić-Šubić-Mitrović-Zulić (odbrana)
Trumić-Jusufović-Borogovac-Mehanović (sredina)
Jaranović-Slomić (napad)

Rezerve: Redžić, Džanić, Kuduzović, Halilagić, Hodžić (golman), Mujagić itd....ovo zasad eto od mene...:)
Ja mislim da Mitrovic dok ne udje u formu i malo se uigra nece igrat u prvoj, uglavom bice glavna izmjena i tu ce Vojvodic nesto pokusat iskombinovat, ako Jusufovic moze igrat zadnjeg veznog onda je dobro ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 feb 2013, 11:01

A ako dođe još koji novi igrač onda ima dobro da se bore kako bi se izborili za prvu postavu, a po meni to i jest bolje da imamo jaku konkurenciju u ekipi pa ko je bolji nek i igra, sad su dva treninga dnevno, Vojvoda im dušu istjera hehehe.....:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 04 feb 2013, 11:18

sodagrad je napisao/la:A ako dođe još koji novi igrač onda ima dobro da se bore kako bi se izborili za prvu postavu, a po meni to i jest bolje da imamo jaku konkurenciju u ekipi pa ko je bolji nek i igra, sad su dva treninga dnevno, Vojvoda im dušu istjera hehehe.....:)
Malo da vidim sta se kod vas dogadja. na forumu zatisje,mrtvilo. ima li tih najavljenih pojacanja ? Pozzz

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 feb 2013, 13:37

skauttuzla je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:A ako dođe još koji novi igrač onda ima dobro da se bore kako bi se izborili za prvu postavu, a po meni to i jest bolje da imamo jaku konkurenciju u ekipi pa ko je bolji nek i igra, sad su dva treninga dnevno, Vojvoda im dušu istjera hehehe.....:)
Malo da vidim sta se kod vas dogadja. na forumu zatisje,mrtvilo. ima li tih najavljenih pojacanja ? Pozzz
Biće, biće heheh polako, ništa još zvanično pregovori su u toku, tako da će u narednim danima biti više informacija ovdje na forumu.......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 05 feb 2013, 11:30

06. 02. 2013. Srijeda: Sloga Doboj - Radnički Lukavac, utakmica se igra u Banji Vrućici (Teslić) na vještačkoj podlozi, prva pripremna utakmica Radničkog.......:) ako može Zoom obavijest o narednim prijateljskim utakmicama poslije ove sutra......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 feb 2013, 11:49

Nakon utakmice sa Slogom, u subotu je planirano da se u Ugljeviku odigra kontrolna utakmica sa ekipom Rudara.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 05 feb 2013, 14:29

Zoom088 je napisao/la:Nakon utakmice sa Slogom, u subotu je planirano da se u Ugljeviku odigra kontrolna utakmica sa ekipom Rudara.
Aha hvala, oni su nama bili gosti prošle pripreme pred početak proljetnog dijela prvenstva sad mi njima uzvraćamo gostovanje, samo nek se uigrava ekipa to je bitno.....:) a nadamo se do početka jesenjeg dijela da ćemo odigrati bar jednu utakmicu ako ne ovdje u Lukavcu onda bar u Bokavićima da se malo vidi situacija kakve je, poželilo se brate, a još mjesec i više do utakmice u Gračanici.......;)

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 05 feb 2013, 20:02

Radnicki pregovara sa Jahicem iz Slobode i sa Smajlovicem iz Gradine.Jahic je vezni igrac igrao prije u Radnickom iz Lukavaca i za njega ce se znati danas sutra hoce li obuci plavo bijeli dres ,dok je Smajlovic igrao za Gradinu(kapiten Gradine iz Srebrenika) napadac,veoma dobar spic,brz,dobar strijelac. pozdrav toliko od mene :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 feb 2013, 20:27

televizor je napisao/la:Radnicki pregovara sa Jahicem iz Slobode i sa Smajlovicem iz Gradine.Jahic je vezni igrac igrao prije u Radnickom iz Lukavaca i za njega ce se znati danas sutra hoce li obuci plavo bijeli dres ,dok je Smajlovic igrao za Gradinu(kapiten Gradine iz Srebrenika) napadac,veoma dobar spic,brz,dobar strijelac. pozdrav toliko od mene :D
Smajlović je već neko vrijeme slobodan igrač tako da je moguće da predje kod vas..napustio Gradinu iz stranački razloga(promjena vlasti u gradu pa tako i u klubu) a kod vas su njegovi na vlasti.. :lol: Dobar igrač..ponikao u Gradini,igrao još za Zvijezdu Gradačac,Slobodu ..Gdje god je igrao ta ekipa je ušla u PL.. :) Mada ovu zadnju polusezonu nije ništa pokazao..
OFK Gradina Srebrenik

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 05 feb 2013, 20:32

Pustite se tih nagađanja ko dolazi u Radnički, kad bude zvanično onda vjerujem zasad ništa.....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 05 feb 2013, 20:50

Dobri su igraci, svidja mi se ;) Al nista od toga dok neko ne potvrdi zvanicno

A prvi put da cujem i to, stvarno, da napusta klub zbog stranke u gradu..Sta se sve desava u ovom nasem sportu :evil:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.