FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

skauttuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 18:30

fukara87 je napisao/la:Azmir Husic (poznatiji kao amerikanac) je novi Presjednik FK Sloboda .

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63
Kako Bportal.ba nezvanično saznaje, novi predsjednik FK Sloboda bit će Azmir Husić, poznatiji pod nadimkom Amerikanac koji je u prvom dijelu sezone bio jedan od najvećih finansijera kluba.

Dobra vijest u svakom slucaju ali treba da cujemo javno novoga predsjednika i tada ce to biti zvanicna potvrda da se odlucio da pomogne Slobodi. Uzgred receno,morao bi posebno povesti racuna u izboru saradnika.
Nas zadatak je da se organizujemo i da nastavimo nase zamisljene aktivnosti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 feb 2013, 18:36

nazrnusoli je napisao/la:Sad treba novom predsjedniku pružit bezrezervnu podršku. Odmah sasjeć u startu bilo kakav pokušaj dječurlije na forumu o pričama kako nam je seljak došo za predsjednika od toliko Tuzlaka. Možda još ima nade za nas
A to su inace do sad sve sami tuzlaci bili predsjednici kluba...ofucana prica o gradzanima i seljacima nas je i dovela dovde...plus mafijasko kriminalne grupe koje su vodile klub i zavrsavali svoje privatne talove
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 18:40

..jer ja sam Fukara i nemam para ali imam ljubavi za tebe draga :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2013, 18:51

SultanSulejman je napisao/la:..jer ja sam Fukara i nemam para ali imam ljubavi za tebe draga :mrgreen:

Tooooooooooooooooooo miliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 feb 2013, 19:01

Kapellen je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Bas da vidimo koliko ce amerikanac izdrzati u predsjednickoj fotelji FK Sloboda !

Nadam se da je danas na sastanku u opcini doslo do nekog pomaka sa mrtve tacke,jer ovako vise ne ide ;)
ja sam nei dan napoisao da sam pricao sa ovom djevojom sto ga poznaje i sto radi u savezu TK ..kaze da je covjek zainteresovan pomoci ne zaraditi ..jednostavno vec je dao pomoc, ali su mu nasi ljudi maznuli to sve lopovi... covjek moze pomoci svakako...pitam se sta je on radio ovdje u USA :).. garant ima zgrade ovdje po USA hahahaa

ja sam joj bas rekao da mu kaze da ima nas jos u USA koji bi mu pomogli kolio toliko da bi nesto radili vamo da nesto ima podrske ..ona mi je obecala da ce razgovarati sa njim

ja kako sam cuoo imao je svoje kamione tamoo,neznam cime se tacno bavioo,ako je istina.
ako ima svoje kamione vamo onda mu vozaci donose mnogo para uvjeren sam..on sigurno se vraito dole a neko mu vamo to odrzava znaci ima lovu....pa hajde da vidimo sta ce uciniti covjek ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 feb 2013, 19:59

Kapellen je napisao/la: ja kako sam cuoo imao je svoje kamione tamoo,neznam cime se tacno bavioo,ako je istina.
Da, bavi se transportom, kamioni ovo ono. Inače u Simin Han ne dolazi tako često, ali opet je tu vila, bazen, fudbalski teren kao na Banji, igra se svaku noć. Kilijev komšija. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 20:18

VolimTz je napisao/la:
Da, bavi se transportom, kamioni ovo ono. Inače u Simin Han ne dolazi tako često, ali opet je tu vila, bazen, fudbalski teren kao na Banji, igra se svaku noć. Kilijev komšija. :mrgreen:

Uglavnom nema se :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 feb 2013, 21:04

ma ako ima svoju kompaniju kamiona ovdje onda kazem ti dobar je .. samo neznam sad koliko on ima da nas gura... evo ja sam se poceo raspitivati vamo da vidim zna li ga neko od ovih sto znam koji voze kamione :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2013, 22:38

AZMIR HUSIĆ
Iduće hefte sam na mjestu PRESEDNIKA FK Sloboda i prvo mijenjamo TRENERE i Sporskog direktora a onda kupujemo ekipu za povratak u prem ligu, Plate će biti veće al ćese morati radit ko kod PRIVATNIKA. Neće se više TRENERI grebat -PROSIT ko CIGANI od seljaka -roditelja ko što je do sad bilo.Raspisat ćemo konkurs i prvi uslov je da donesu LJEKARSI da su PSIHO-FIZIČKI sposobni što do sad nije bilo i da NE PIJU. POzdrav od PRESEDNIKA AZMIRA HUSIĆA

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 01 feb 2013, 22:45

Zar je teško potražiti na Guglu? :)
Dobro ovo izgleda, ozbiljna neka firma.

Pogledajte!

slika

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 feb 2013, 22:51

fukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
Iduće hefte sam na mjestu PRESEDNIKA FK Sloboda i prvo mijenjamo TRENERE i Sporskog direktora a onda kupujemo ekipu za povratak u prem ligu, Plate će biti veće al ćese morati radit ko kod PRIVATNIKA. Neće se više TRENERI grebat -PROSIT ko CIGANI od seljaka -roditelja ko što je do sad bilo.Raspisat ćemo konkurs i prvi uslov je da donesu LJEKARSI da su PSIHO-FIZIČKI sposobni što do sad nije bilo i da NE PIJU. POzdrav od PRESEDNIKA AZMIRA HUSIĆA
ovo neka zajebancija :roll: uspješan poslovni čovjek, al' malo nepismen :lol: nadam se da je ovo istina, pa da vidmo hoće li biti šta od ovog ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 22:52

Poprilično mlad a uspješan ,svaka čast.

Samo da nas izvuče iz go.vana i digne klub na noge,pa ako treba da mu idemo čistiti bazen i sređivati vilu :lol: .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2013, 22:54

JTS je napisao/la:
ovo neka zajebancija :roll: uspješan poslovni čovjek, al' malo nepismen :lol: nadam se da je ovo istina, pa da vidmo hoće li biti šta od ovog ..

Mozda ne zna dobro bosanski jezik :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 22:56

Ne znam za vas al´ meni je presmiješno ovo
i da NE PIJU.
:lol: .

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 feb 2013, 23:02

pa nama i treba čvrsta ruka u klubu .. mora da se zna ko je gazda .. ako će igrači imati pare kako on sam kaže, igrači ima krv da propišaju .. samo oštro, da drob povrate na treninzima ..

NON MOLLARE MAI

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 01 feb 2013, 23:07

Svaka mu cast ako je ovo istina,gdje nadje ovo?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2013, 23:15

Kapellen je napisao/la:
Svaka mu cast ako je ovo istina,gdje nadje ovo?
http://tuzlalive.ba/u-prvoj-pripremnoj- ... ost-89212/ naso sam ovdje u komentaru, nadam se da je ovo on napisao iskrenooo. Znaci Denisa Karica Out , a mozda ostavit Sadikovica i to mozda.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 feb 2013, 23:18

e vala, čisto sumnjam da je ovo on pisao u komentaru .. uglavnom, vidjeti ćemo šta će biti ako bude predsjednik ..

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 feb 2013, 23:46

Al me nasmija ovaj komentar hahah ozbiljan covjek kao sto je on nece sebi dozvolit pisanje komentara po nekim portalima :lol:

Sutra prvo tekma u 13h i nakon toga u BKC !

Borba je pocela,sad ili nikad !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2013, 09:40

Azmir Husic je najbolje rjesenje, cak bolje od Nijaza Gracica. Njegov kapital je veci nego Gracicev, tako da ne treba vise zaliti za onom fuzijom sa Olimpicom. Bilo mi je nerealno ocekivati da ce uzeti Slobodu, al' eto htjeli smo uspjesnog i valjda ga dobijemo.
Najbitnija je stvar je sada podrzati ga, dati mu odrijesene ruke i pomoci koliko se moze.
Neka mu je sretno i bericetno!
Ako neko zeli pogledati nesto o njemu moze na:
http://itdrivingschool.com/staff.html
http://www.bizapedia.com/people/AZMIR-HUSIC.html
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.