FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
..jer ja sam Fukara i nemam para ali imam ljubavi za tebe draga 
SultanSulejman je napisao/la:..jer ja sam Fukara i nemam para ali imam ljubavi za tebe draga
Tooooooooooooooooooo miliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako ima svoje kamione vamo onda mu vozaci donose mnogo para uvjeren sam..on sigurno se vraito dole a neko mu vamo to odrzava znaci ima lovu....pa hajde da vidimo sta ce uciniti covjek ebigaKapellen je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ja sam nei dan napoisao da sam pricao sa ovom djevojom sto ga poznaje i sto radi u savezu TK ..kaze da je covjek zainteresovan pomoci ne zaraditi ..jednostavno vec je dao pomoc, ali su mu nasi ljudi maznuli to sve lopovi... covjek moze pomoci svakako...pitam se sta je on radio ovdje u USAharry_90 je napisao/la:Bas da vidimo koliko ce amerikanac izdrzati u predsjednickoj fotelji FK Sloboda !
Nadam se da je danas na sastanku u opcini doslo do nekog pomaka sa mrtve tacke,jer ovako vise ne ide.. garant ima zgrade ovdje po USA hahahaa
ja sam joj bas rekao da mu kaze da ima nas jos u USA koji bi mu pomogli kolio toliko da bi nesto radili vamo da nesto ima podrske ..ona mi je obecala da ce razgovarati sa njim
ja kako sam cuoo imao je svoje kamione tamoo,neznam cime se tacno bavioo,ako je istina.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da, bavi se transportom, kamioni ovo ono. Inače u Simin Han ne dolazi tako često, ali opet je tu vila, bazen, fudbalski teren kao na Banji, igra se svaku noć. Kilijev komšija.Kapellen je napisao/la: ja kako sam cuoo imao je svoje kamione tamoo,neznam cime se tacno bavioo,ako je istina.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SultanSulejman
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:
Da, bavi se transportom, kamioni ovo ono. Inače u Simin Han ne dolazi tako često, ali opet je tu vila, bazen, fudbalski teren kao na Banji, igra se svaku noć. Kilijev komšija.
Uglavnom nema se
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ako ima svoju kompaniju kamiona ovdje onda kazem ti dobar je .. samo neznam sad koliko on ima da nas gura... evo ja sam se poceo raspitivati vamo da vidim zna li ga neko od ovih sto znam koji voze kamione 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
AZMIR HUSIĆ
Iduće hefte sam na mjestu PRESEDNIKA FK Sloboda i prvo mijenjamo TRENERE i Sporskog direktora a onda kupujemo ekipu za povratak u prem ligu, Plate će biti veće al ćese morati radit ko kod PRIVATNIKA. Neće se više TRENERI grebat -PROSIT ko CIGANI od seljaka -roditelja ko što je do sad bilo.Raspisat ćemo konkurs i prvi uslov je da donesu LJEKARSI da su PSIHO-FIZIČKI sposobni što do sad nije bilo i da NE PIJU. POzdrav od PRESEDNIKA AZMIRA HUSIĆA
Iduće hefte sam na mjestu PRESEDNIKA FK Sloboda i prvo mijenjamo TRENERE i Sporskog direktora a onda kupujemo ekipu za povratak u prem ligu, Plate će biti veće al ćese morati radit ko kod PRIVATNIKA. Neće se više TRENERI grebat -PROSIT ko CIGANI od seljaka -roditelja ko što je do sad bilo.Raspisat ćemo konkurs i prvi uslov je da donesu LJEKARSI da su PSIHO-FIZIČKI sposobni što do sad nije bilo i da NE PIJU. POzdrav od PRESEDNIKA AZMIRA HUSIĆA
ovo neka zajebancijafukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Poprilično mlad a uspješan ,svaka čast.
Samo da nas izvuče iz go.vana i digne klub na noge,pa ako treba da mu idemo čistiti bazen i sređivati vilu
.
Samo da nas izvuče iz go.vana i digne klub na noge,pa ako treba da mu idemo čistiti bazen i sređivati vilu
JTS je napisao/la:ovo neka zajebancijafukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
uspješan poslovni čovjek, al' malo nepismen
nadam se da je ovo istina, pa da vidmo hoće li biti šta od ovog ..
Mozda ne zna dobro bosanski jezik
Ne znam za vas al´ meni je presmiješno ovo
.
i da NE PIJU.
pa nama i treba čvrsta ruka u klubu .. mora da se zna ko je gazda .. ako će igrači imati pare kako on sam kaže, igrači ima krv da propišaju .. samo oštro, da drob povrate na treninzima ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Svaka mu cast ako je ovo istina,gdje nadje ovo?fukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
http://tuzlalive.ba/u-prvoj-pripremnoj- ... ost-89212/ naso sam ovdje u komentaru, nadam se da je ovo on napisao iskrenooo. Znaci Denisa Karica Out , a mozda ostavit Sadikovica i to mozda.Kapellen je napisao/la:Svaka mu cast ako je ovo istina,gdje nadje ovo?fukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
e vala, čisto sumnjam da je ovo on pisao u komentaru .. uglavnom, vidjeti ćemo šta će biti ako bude predsjednik ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Al me nasmija ovaj komentar hahah ozbiljan covjek kao sto je on nece sebi dozvolit pisanje komentara po nekim portalima
Sutra prvo tekma u 13h i nakon toga u BKC !
Borba je pocela,sad ili nikad !!
Sutra prvo tekma u 13h i nakon toga u BKC !
Borba je pocela,sad ili nikad !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmir Husic je najbolje rjesenje, cak bolje od Nijaza Gracica. Njegov kapital je veci nego Gracicev, tako da ne treba vise zaliti za onom fuzijom sa Olimpicom. Bilo mi je nerealno ocekivati da ce uzeti Slobodu, al' eto htjeli smo uspjesnog i valjda ga dobijemo.
Najbitnija je stvar je sada podrzati ga, dati mu odrijesene ruke i pomoci koliko se moze.
Neka mu je sretno i bericetno!
Ako neko zeli pogledati nesto o njemu moze na:
http://itdrivingschool.com/staff.html
http://www.bizapedia.com/people/AZMIR-HUSIC.html
Najbitnija je stvar je sada podrzati ga, dati mu odrijesene ruke i pomoci koliko se moze.
Neka mu je sretno i bericetno!
Ako neko zeli pogledati nesto o njemu moze na:
http://itdrivingschool.com/staff.html
http://www.bizapedia.com/people/AZMIR-HUSIC.html
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
mislim da je onaj komentar neko drugi napisao i predsatavio se kao on.ali obradovala me je vijest da postoji mogucnost da dode tako jak covjek u slobodu i vrati je gdje joj je mjesto.ako se to desi svi trebaju stati uz njega jer kako god bude radio bice bolje nego sada.navratim cesto na vasu temu i i rastuzim se tuzlaci to ne zasluzuju .od srca vam zelim da sto prije izadete iz ove krize i vratite se u premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mah ako je istina i ako održi obećanje odma do Tvrtka spomenik mu dići 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.