Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
mada Mancini najvise gaji nade prema Suarezu i to ne krije.
Krenuo je psihološki rat između Mančester sitija i Liverpula! Dva tima odigraće veliki derbi 25. kola Premijer lige Engleske u nedelju 3. februara na "Etihadu" od 17 sati, a menadžer "građana" Roberto Manćini izrazio je veliku želju da u letnjem prelaznom roku kupi najboljeg igrača "redsa" Luisa Suareza. Prema navodima britanskih medija, on je rekao šeicima da mu je potreban Suarez, kao i da će na "Enfild" na kraju sezone stići ponuda od 40 miliona funti za Urugvajca, koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima, odnosno 17 u šampionatu.
- Luis Suarez je jedan od najboljih fudbalera u Engleskoj. Igra u veoma dobrom timu, mnogo je napredovao. Bilo bi idealno imati ga u timu - rekao je Manćini.
Luis Suarez nalazi se i na listi želja novog trenera minhenskog Bajerna, Pepa Gvardiole, ali je golgeter Liverpula već jasno poručio da je presrećan uslovima života i rada u Liverpulu i da nema nameru da menja klub, čak i ako ne obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
(Sportklub)
Krenuo je psihološki rat između Mančester sitija i Liverpula! Dva tima odigraće veliki derbi 25. kola Premijer lige Engleske u nedelju 3. februara na "Etihadu" od 17 sati, a menadžer "građana" Roberto Manćini izrazio je veliku želju da u letnjem prelaznom roku kupi najboljeg igrača "redsa" Luisa Suareza. Prema navodima britanskih medija, on je rekao šeicima da mu je potreban Suarez, kao i da će na "Enfild" na kraju sezone stići ponuda od 40 miliona funti za Urugvajca, koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima, odnosno 17 u šampionatu.
- Luis Suarez je jedan od najboljih fudbalera u Engleskoj. Igra u veoma dobrom timu, mnogo je napredovao. Bilo bi idealno imati ga u timu - rekao je Manćini.
Luis Suarez nalazi se i na listi želja novog trenera minhenskog Bajerna, Pepa Gvardiole, ali je golgeter Liverpula već jasno poručio da je presrećan uslovima života i rada u Liverpulu i da nema nameru da menja klub, čak i ako ne obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
(Sportklub)
Volim te Željo!
- Cautinho
- Kontakt:
@Istocnjak dobro nam dosao,care,evo nas je vec 4,sto je dobar broj.Tu si ti,@tevezito,@mancity i moja malenkost.Budi aktivan,pisi,ocekujem da budes tu za vrijeme utakmica i sretno.
Keep walking.
Naprijed City!!! Nadam se da Dzekson pocinje tekmu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Cautinho
- Kontakt:
@Minhi jesi i ti novi navijac?Ako jesi,zelim ti dobrodoslicu i budi aktivan.
Keep walking.
Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Keep walking.
Očekivan sastav Citya, rekao bih.Biće dobra tekma, imam takav osjećaj, i nadam se da će bolji pobijediti.tevezito je napisao/la:Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Milner je u zadnje vrijeme igrao odlicno.Cautinho je napisao/la:Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Dzeko ce danas posramiti Suareza i Mancinija. Mancini je NULA od trenera. Obican rasipnik.
Pitam se sta je taj covek uradio vodeci dva kluba sa najvecim budzetima (Inter i MC)... Osvojio tri titule Serije A bez konkurencije, uzeo Liga kup i titulu PL-a prosle godine. Stim da tu titulu nije osvojio, koliko ju je Junajted izgubio. Kriminalan rezultat, ravan nuli.
On je po znanju u rangu Amara Osima.
Pitam se sta je taj covek uradio vodeci dva kluba sa najvecim budzetima (Inter i MC)... Osvojio tri titule Serije A bez konkurencije, uzeo Liga kup i titulu PL-a prosle godine. Stim da tu titulu nije osvojio, koliko ju je Junajted izgubio. Kriminalan rezultat, ravan nuli.
On je po znanju u rangu Amara Osima.
Evo na **** najava za utakmicu napravljena sa dva igraca, po jedan iz obje ekipe. Naravno, Suarez iz Liverpoola a iz Cityja ni manje ni vise nego nas Edin Dzeko!
Odlicna najava "Dzeko vs Suarez"
Pokazuju golove jednog pa drugog pa opet jedan pa drugi..... Srce mi je k'o Trebevic, volim i jednog i drugog igraca, ali nije zbog toga nego zbog Dzeke.
Odlicna najava "Dzeko vs Suarez"
Pokazuju golove jednog pa drugog pa opet jedan pa drugi..... Srce mi je k'o Trebevic, volim i jednog i drugog igraca, ali nije zbog toga nego zbog Dzeke.
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
Dobra igra ali eto taj gol nakon cistog prekrsaja na Edinu i opet sam pogodio koga se treba najvise plasit.Sturidge barem nije slavio ispostovao je svoj bivsi klub.U drugom poluvremenu ici na sve ili nista.Treceg nema...
Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad?
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad?
Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi bekaSamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
U pravu si, do mene je. Ipak je to Mancini. :ugeek:MoR je napisao/la:Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi bekaSamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
EDIT: Kakav gol Gerrarda a tek Aguera!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Smiju se kvazistrucnjaci Manciniju ali njegove izmjene izvukose bod, sudije su pokusale u sluzbi fungusona da uzmu sva tri ali Mancini se nije dao te je taktickim rijesenjima uzeo bod a zamalo i tri. Yaya Toure se vraca veoma brzo dolazi dio sezone Don Roberta za koji je on i tempira, City ce pomesti sve sto mu se nadje na putu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-9 znaci sad gledat opusteno utakmice.Za mene prvenstvo zavrseno sad samo se mogu nervirat u FA cupu.Na ljeto ce bit promjena sasvim sigurno.Kad se cekalo toliko na tu titulu moze se jednu sezonu i izgubit a ne vjerujem da ce u narednim godinama United imati ovoliki broj bodova koji nije niko imao prije njih u ovom momentu sezone.I dalje tvrdim da je transfer period i kasno dovodjenje igraca krivo za ovu situaciju.De Jong Johnson pusteni a ovi sto su dosli nisu to popunili dok je United kupio titulu dovodjenjem RVP.Da bi se ne to odgovorilo jedino u obzir dolaze Falcao i Cavani treceg nema...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moze link od drugog gola Citya?
Ja sam prezadovoljan utakmicom i golovima. Zaista je bilo uzivanje gledati ovu tekmu.
Obje ekipe su igrale dobro, moze se reci odlicno.
Mozda su se malo Mancini i Rodgers prepali pa je zato ovaj rezultat i vise nego realan. Mislim da niko nije zasluzio pobjedu. Bilo je perioda dominacije jednih pa drugih.... Bolje receno, i jedni i drugi su zasluzili 3 boda ali to ne moze.
Ipak, ovaj rezultat ne odgovara ni jednima ni drugima. Konkurenti su presretni.
(Aguero je igrao zivotinjski, mislim da je MOTM)
Obje ekipe su igrale dobro, moze se reci odlicno.
Mozda su se malo Mancini i Rodgers prepali pa je zato ovaj rezultat i vise nego realan. Mislim da niko nije zasluzio pobjedu. Bilo je perioda dominacije jednih pa drugih.... Bolje receno, i jedni i drugi su zasluzili 3 boda ali to ne moze.
Ipak, ovaj rezultat ne odgovara ni jednima ni drugima. Konkurenti su presretni.
(Aguero je igrao zivotinjski, mislim da je MOTM)
Tekma sasvim dobra, uz puno trke, duela, prava engleska 
City izgleda totalno neuigrano, kao da su bili na pauzi mjesec dana i da je doslo 10 novih igraca.
Pocetnicke greske prave svi, najvise tamo gdje ne bi trebali, u odbrani.
Najvise se moze prigovoriti Manciniju, nisam protiv njega licno, ali on je najzasluzniji sto imam dojam da su neuigrani totalno.I neshvatljivo mi je da vadi jedinog kreativca u ekipi Silvu, a ubacuje beka. Istina je da Silva nije odigrao vrhunski, ali jedan njegov potez moze uveliko okrenuti tekmu u drugom pravcu. U jednom trenutku u timu ima 4 prirodna beka.
Sinclar zasluzuje vise prilike, zeljan dokazivanja, kvalitetan igrac, brz prodoran, bez razloga je zapostavljen.
Garcia po meni sasvim dobro odigrao, nevjerovatno je koliko je dominantan u skoku. Aguero dobar, da je u par navrata bolje i pametnije reagovao, bilo bi puno bolje za City. Edin jednostavno nije imao lopti, a u par navrata se sasvim dobro otvarao, u drugom poluvremenu najzapazeniji po izbijanju lopti nakon kornera Liverpoola.
Titula po meni skoro pa izgubljena, ako jos jednom kiksaju, a United dobije, gotovo je.
City izgleda totalno neuigrano, kao da su bili na pauzi mjesec dana i da je doslo 10 novih igraca.
Pocetnicke greske prave svi, najvise tamo gdje ne bi trebali, u odbrani.
Najvise se moze prigovoriti Manciniju, nisam protiv njega licno, ali on je najzasluzniji sto imam dojam da su neuigrani totalno.I neshvatljivo mi je da vadi jedinog kreativca u ekipi Silvu, a ubacuje beka. Istina je da Silva nije odigrao vrhunski, ali jedan njegov potez moze uveliko okrenuti tekmu u drugom pravcu. U jednom trenutku u timu ima 4 prirodna beka.
Sinclar zasluzuje vise prilike, zeljan dokazivanja, kvalitetan igrac, brz prodoran, bez razloga je zapostavljen.
Garcia po meni sasvim dobro odigrao, nevjerovatno je koliko je dominantan u skoku. Aguero dobar, da je u par navrata bolje i pametnije reagovao, bilo bi puno bolje za City. Edin jednostavno nije imao lopti, a u par navrata se sasvim dobro otvarao, u drugom poluvremenu najzapazeniji po izbijanju lopti nakon kornera Liverpoola.
Titula po meni skoro pa izgubljena, ako jos jednom kiksaju, a United dobije, gotovo je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...