Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

Istocnjak
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Istocnjak » 03 feb 2013, 11:42

mada Mancini najvise gaji nade prema Suarezu i to ne krije.

Krenuo je psihološki rat između Mančester sitija i Liverpula! Dva tima odigraće veliki derbi 25. kola Premijer lige Engleske u nedelju 3. februara na "Etihadu" od 17 sati, a menadžer "građana" Roberto Manćini izrazio je veliku želju da u letnjem prelaznom roku kupi najboljeg igrača "redsa" Luisa Suareza. Prema navodima britanskih medija, on je rekao šeicima da mu je potreban Suarez, kao i da će na "Enfild" na kraju sezone stići ponuda od 40 miliona funti za Urugvajca, koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima, odnosno 17 u šampionatu.

- Luis Suarez je jedan od najboljih fudbalera u Engleskoj. Igra u veoma dobrom timu, mnogo je napredovao. Bilo bi idealno imati ga u timu - rekao je Manćini.

Luis Suarez nalazi se i na listi želja novog trenera minhenskog Bajerna, Pepa Gvardiole, ali je golgeter Liverpula već jasno poručio da je presrećan uslovima života i rada u Liverpulu i da nema nameru da menja klub, čak i ako ne obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

(Sportklub)
Volim te Željo!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 feb 2013, 12:23

@Istocnjak dobro nam dosao,care,evo nas je vec 4,sto je dobar broj.Tu si ti,@tevezito,@mancity i moja malenkost.Budi aktivan,pisi,ocekujem da budes tu za vrijeme utakmica i sretno.
Keep walking.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 03 feb 2013, 15:07

Naprijed City!!! Nadam se da Dzekson pocinje tekmu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 feb 2013, 15:15

@Minhi jesi i ti novi navijac?Ako jesi,zelim ti dobrodoslicu i budi aktivan.
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 feb 2013, 16:01

Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 feb 2013, 16:07

Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Keep walking.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 feb 2013, 16:08

tevezito je napisao/la:Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
Očekivan sastav Citya, rekao bih.Biće dobra tekma, imam takav osjećaj, i nadam se da će bolji pobijediti. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 16:16

Cautinho je napisao/la:Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Milner je u zadnje vrijeme igrao odlicno.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 feb 2013, 16:27

Dzeko ce danas posramiti Suareza i Mancinija. Mancini je NULA od trenera. Obican rasipnik.
Pitam se sta je taj covek uradio vodeci dva kluba sa najvecim budzetima (Inter i MC)... Osvojio tri titule Serije A bez konkurencije, uzeo Liga kup i titulu PL-a prosle godine. Stim da tu titulu nije osvojio, koliko ju je Junajted izgubio. Kriminalan rezultat, ravan nuli.
On je po znanju u rangu Amara Osima.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 16:58

Evo na **** najava za utakmicu napravljena sa dva igraca, po jedan iz obje ekipe. Naravno, Suarez iz Liverpoola a iz Cityja ni manje ni vise nego nas Edin Dzeko!
Odlicna najava "Dzeko vs Suarez" :)
Pokazuju golove jednog pa drugog pa opet jedan pa drugi..... Srce mi je k'o Trebevic, volim i jednog i drugog igraca, ali nije zbog toga nego zbog Dzeke. :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 17:23

DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 feb 2013, 17:51

Dobra igra ali eto taj gol nakon cistog prekrsaja na Edinu i opet sam pogodio koga se treba najvise plasit.Sturidge barem nije slavio ispostovao je svoj bivsi klub.U drugom poluvremenu ici na sve ili nista.Treceg nema...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 18:33

Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad? :shock:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 feb 2013, 18:46

SamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad? :shock:
Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi beka :geek:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 18:55

MoR je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi beka :geek:
U pravu si, do mene je. Ipak je to Mancini. :ugeek:

EDIT: Kakav gol Gerrarda a tek Aguera! :o

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 feb 2013, 19:00

Smiju se kvazistrucnjaci Manciniju ali njegove izmjene izvukose bod, sudije su pokusale u sluzbi fungusona da uzmu sva tri ali Mancini se nije dao te je taktickim rijesenjima uzeo bod a zamalo i tri. Yaya Toure se vraca veoma brzo dolazi dio sezone Don Roberta za koji je on i tempira, City ce pomesti sve sto mu se nadje na putu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 feb 2013, 19:04

-9 znaci sad gledat opusteno utakmice.Za mene prvenstvo zavrseno sad samo se mogu nervirat u FA cupu.Na ljeto ce bit promjena sasvim sigurno.Kad se cekalo toliko na tu titulu moze se jednu sezonu i izgubit a ne vjerujem da ce u narednim godinama United imati ovoliki broj bodova koji nije niko imao prije njih u ovom momentu sezone.I dalje tvrdim da je transfer period i kasno dovodjenje igraca krivo za ovu situaciju.De Jong Johnson pusteni a ovi sto su dosli nisu to popunili dok je United kupio titulu dovodjenjem RVP.Da bi se ne to odgovorilo jedino u obzir dolaze Falcao i Cavani treceg nema...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 feb 2013, 19:04

moze link od drugog gola Citya?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 19:16

Ja sam prezadovoljan utakmicom i golovima. Zaista je bilo uzivanje gledati ovu tekmu.
Obje ekipe su igrale dobro, moze se reci odlicno.
Mozda su se malo Mancini i Rodgers prepali pa je zato ovaj rezultat i vise nego realan. Mislim da niko nije zasluzio pobjedu. Bilo je perioda dominacije jednih pa drugih.... Bolje receno, i jedni i drugi su zasluzili 3 boda ali to ne moze. :)
Ipak, ovaj rezultat ne odgovara ni jednima ni drugima. Konkurenti su presretni.

(Aguero je igrao zivotinjski, mislim da je MOTM)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 feb 2013, 19:20

Tekma sasvim dobra, uz puno trke, duela, prava engleska :D
City izgleda totalno neuigrano, kao da su bili na pauzi mjesec dana i da je doslo 10 novih igraca.
Pocetnicke greske prave svi, najvise tamo gdje ne bi trebali, u odbrani.
Najvise se moze prigovoriti Manciniju, nisam protiv njega licno, ali on je najzasluzniji sto imam dojam da su neuigrani totalno.I neshvatljivo mi je da vadi jedinog kreativca u ekipi Silvu, a ubacuje beka. Istina je da Silva nije odigrao vrhunski, ali jedan njegov potez moze uveliko okrenuti tekmu u drugom pravcu. U jednom trenutku u timu ima 4 prirodna beka.
Sinclar zasluzuje vise prilike, zeljan dokazivanja, kvalitetan igrac, brz prodoran, bez razloga je zapostavljen.
Garcia po meni sasvim dobro odigrao, nevjerovatno je koliko je dominantan u skoku. Aguero dobar, da je u par navrata bolje i pametnije reagovao, bilo bi puno bolje za City. Edin jednostavno nije imao lopti, a u par navrata se sasvim dobro otvarao, u drugom poluvremenu najzapazeniji po izbijanju lopti nakon kornera Liverpoola.
Titula po meni skoro pa izgubljena, ako jos jednom kiksaju, a United dobije, gotovo je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []