Dobro dosao na forum!acoddd1 je napisao/la:nista vi ne brinite bice IGOKEA prva i igrace EUROLIGU,samo opusteno![]()
![]()
Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Igokea
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tri pobjede kuci bi im znacilo EL, e sad je biti ili ne biti protiv Cedevite, nadam se iskreno da ce uspjeti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma dobija IGOKEA preko 15:)))
acoddd1 je napisao/la:ma dobija IGOKEA preko 15:)))
Nekako imam osjecaj da gube danas.Mozda me osjecaj vara,ali takav je.
Ako Igosi budu na 50% odbrane koju igraju citave sezone, Cedevita nema sanse.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Cedevita je sposobna dobit ali Igokea je bolja kao kolektiv ako odigraju odbranu na nivou koji igraju ove sezone onda su bliži za dobit,,,,,mada Cedevita ima pojedince koji mogu riješit utakmicu....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ubi ih sok na razmucivanje sa vitaminom C 

Nista nisu odigrali. Najgori mec sezone. E sada ce biti pravo zanimljivo sta ce da se dogodi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zvezda 99% prva,Igokea ce izgubiti od Partizana,Mtza i Cibone.
Raul_64 je napisao/la:Lumani baca ublehe..

Lagana pobjeda..Masic solidan,Suton odlican,nagovaraj Aco

-
- Kontakt:
Ma teško je očekivat da uz jednog pravog igrača tj Jorović možeš napravit nešto više protiv kvalitetne ekipe kao što je Cedevita....
Igokea je prodala prvo mjesto Partizanu ili Zvezdi,u to sam 100 % uvjeren.
HzSM je napisao/la:Igokea je prodala prvo mjesto Partizanu ili Zvezdi,u to sam 100 % uvjeren.
pazi da Partizan ne bude 5

-
- Kontakt:
Raspad sistema pocinje!!!Predsjedniku ponestalo para!!!

nije predsjedniku, nikad on nije ulagao svoje pare, vec nase, a nama sad nestaloBijeljina055 je napisao/la:Raspad sistema pocinje!!!Predsjedniku ponestalo para!!!![]()
![]()

-
- Kontakt:
U pravu si ponestalo nasih para!!!aco93 je napisao/la:nije predsjedniku, nikad on nije ulagao svoje pare, vec nase, a nama sad nestaloBijeljina055 je napisao/la:Raspad sistema pocinje!!!Predsjedniku ponestalo para!!!![]()
![]()
ja kad sam pisao da Hammonds nema pojma odgovarali su da ne znam nista o kosarci.. masi sve ciste trice, slobodna katastrofa, gubi lopte.. jednostavno ne zna igrati kosarku,, ko ne vjeruje vidjece i u ostalim mecevima
dobice zadar ali sve poslije toga tesko.. u gostima sto su pobjedjivali pobjedjivali su..

- vidovitadjemila
Kada nista ne napravis,onda se prave studije zasto nam ne ide u sportu.Kada neko nesto pokusa da napravi onda komentari kao ovaj gore NAROD NEMA HLJEBA.
Ma nebi nama Bog udovoljio...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Apsolutno se slažem. Pa Dodik bi trošio pare na nešto drugo, ionako, jer nama narodu očigledno sve to odgovara dok se ne bunimo. To se vidi po štrajkovima. Pa nećemo skapati od gladi i siromaštva za jednu sezonu u Evroligi. Kad možemo sve trpiti možemo i tovidovitadjemila je napisao/la:Kada nista ne napravis,onda se prave studije zasto nam ne ide u sportu.Kada neko nesto pokusa da napravi onda komentari kao ovaj gore NAROD NEMA HLJEBA.

-
- Kontakt:
Bravo IGOKEA, samo naprid... ovo je povijesni uspjeh kako za klub tako i za Bih, do sada je bila sjedeca odbojka a ovo je ipak nesto drugo, svaka cast reprezentaciji BiH al ovo sto igokea radi je za svaku pohvalu, ajmo decki dajte sve od sebe pa sta Bog da... Samo naprid hrabro!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.