FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 05 feb 2013, 16:03

anton 1983 je napisao/la:I joj da samo znaš zašto je to tako! :lol: Tvoje neznqanje o Dinamu, nije niti blizu onoga što neznaš o ovome! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eto ti sve znas, a @nate nista ne zna. :lol: ili ovi ljudOVi nista ne znaju. :D Kako ti volja..
Odmah da kazem, da sam ja nekako po strani kada je u pitanju Lewandowski i njegov prelazak u Bayern. Nisam jos donio svoj sud o tome, a posto u slobodno vrijeme pratim ovu temu, zapazio sam da u periodu kada je uprava Bayerna pokusavala napraviti dogovor sa Dzekom, ti si bio iskljucivo protiv njegovog dovodjenja. :?
Vjerujem i siguran sam da nemas nista protiv Edina na nacionalnoj osnovi, ali malo je nejasTno, kako si tada bio protiv transfera Edina u Bayern, a danas si za dolazak Lewandowskog?
Da li je to Lewat bolji od Dzeke??
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 05 feb 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 feb 2013, 16:05

Bilall je napisao/la:
Eto ti sve znas, a @nate nista ne zna. :lol: ili ovi ljudOVi nista ne znaju. :D Kako ti volja..
Eto ti pa drkaj! Nadam se da znaš njemački:

http://www.tinneff-blog.de/archives/448 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilall je napisao/la:Odmah da kazem, da sam ja nekako po strani kada je u pitanju Lewandowski i njegov prelazak u Bayern. Nisam jos donio svoj sud o tome, a posto u slobodno vrijeme pratim ovu temu, zapazio sam da u periodu kada je uprava Bayerna pokusavala napraviti dogovor sa Dzekom, ti si bio iskljucivo protiv njegovog dovodjenja. :?
Vjerujem i siguran sam da nemas nista protiv Edina na nacionalnoj osnovi, ali malo je nejasTno, kako si tada bio protiv dovodjenja Edina, a danas si za dovodjenje Lewandowskog?
Da li je to Lewat bolji od Dzeke??
Ček ti to meni? :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 05 feb 2013, 16:12

anton 1983 je napisao/la: Eto ti pa drkaj! Nadam se da znaš njemački:
Hvala, imam redovan sex :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la: Ček ti to meni? :shock:
Da, ti si se oglasio u jednom postu da nisi za dolazak Edina u Bayern. Mislim, ako ima potrebe naci cemo taj post.
Pokusaj malo razumjeti sta hocu da ti kazem. Tada si govorio da nam nije potreban Edin, a sada si za dolazak napadaca slicnih osobina u Bayern.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 feb 2013, 16:16

Bilall je napisao/la: Da, ti si se oglasio u jednom postu da nisi za dolazak Edina u Bayern. Mislim, ako ima potrebe naci cemo taj post.
Pokusaj malo razumjeti sta hocu da ti kazem. Tada si govorio da nam nije potreban Edin, a sada si za dolazak napadaca slicnih osobina u Bayern.
To misliš na ovo ljeto prije nego je Manđa došao? Da to sam bio jer neželim u klubu imati Džeku i Gomeza. Taj dio mi je i jasTan i dan danas do toga stojim!

No ono što mi nije jasTno, je to što si ti zaključio da ja oču Lewandosvckog u Bayernu! :lol:

Pa njega želim manje nego Džeku! :lol: :lol: :lol:

Uff jesi me nasmijo! :mrgreen:

PS:

Si razumio link? Ako nisi ukratko:

Neki Bayernov blogger je napisao da Lewa dolazi, ovaj novinar Sky Italije je tu bloggersku vijest prenio. Nakon toga su svi mediji pokupili vijest jer je Sky Italia bila prva koja je donijela vijest o Pepu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 feb 2013, 16:19

Pa sta je sa vas???????

Trebamo mi zutaljima pomagati da se rijese svog sljama i da uz pomoc nas dovedu sebi novog, boljeg napadaca u vidi Dzeke???

De malo spustite strasti,pa uprava Bayerna to ne bi nikada ucinila,oni ukoliko dovedu Levata,to ce uciniti za neku mizernu svotu novca,nece sigurno pomoci bvb-eu u svojoj namjeri da dovede boljeg napadaca od Levata!!!
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 feb 2013, 16:20

J'ebao vas i Lewat i Mandzukic,demantovace vas sam Gomez,samo da mu ovaj vise dadne sansu da pocinje od prve minute necete ni Falcaa spominjati ! :mrgreen:
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 05 feb 2013, 16:28

anton 1983 je napisao/la: No ono što mi nije jasTno, je to što si ti zaključio da ja oču Lewandosvckog u Bayernu! :lol:
Pretpostavio sam iz tvojih odgovora gdje si ustvrdio da ovi nasi forumasi koji su protiv dolaska Lewandowskog ne znaju :lol: :lol: Dobro 8-) razumijemo se sada ;)
anton 1983 je napisao/la:Uff jesi me nasmijo! :mrgreen:
Neka sam :D
anton 1983 je napisao/la:Si razumio link? Ako nisi ukratko:

Neki Bayernov blogger je napisao da Lewa dolazi, ovaj novinar Sky Italije je tu bloggersku vijest prenio. Nakon toga su svi mediji pokupili vijest jer je Sky Italia bila prva koja je donijela vijest o Pepu.
Ma razumio sam link, i znao sam da je SPEKulacija i prije nego li sam procitao, bas kao i sve dosad u vezi njega.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 feb 2013, 16:29

Bilall je napisao/la: Ma razumio sam link, i znao sam da je SPEKulacija i prije nego li sam procitao, bas kao i sve dosad u vezi njega.
Poanta je ovdje kako je došlo do te ŠPEKulacija! :mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 05 feb 2013, 16:34

Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda. Ja osobno kao navijač BVB-a nikad ne bi volio da mi dovedemo neku ikonu Bayerna ili Schalkea, jer mi je to usljed velikog međusobnog rivaliteta "neprirodno". Da povučem paralelu, mislim da ni pravi navijači Reala ne bi sad voljeli viditi u svom klubu Messija, Xavija ili Iniestu koji su utjelovljenje najvećeg Realova rivala. Takve transfere mogu žaljeti samo klasični gloryhunteri.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2013, 16:38

Ako je ovo tačna cifra od 25 mil koja se provlači po medijima za igrača koji ima godinu dana ugovora onda su naši prolupali definitivno.

Vidim pojedini kite Lewandowskog sa okretan, zna loptu spustiti itd ali zato mu treba 17 šansi da pogodi gol.**** takvog napadača.

Umjesto da pokušaju kupiti Reusa pa čovjek ne bi žalio ni 40 mil a oni se okomili na ovu poljsku motku. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 feb 2013, 16:41

KSIVLE je napisao/la:Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda.
Ma bili bi i vi nabrijani, pusti mi sad tu šuplju o neprirodnosti..... :) Samo što je meni uvijek bitno ako Bayern dovodi nekog igrača, da od tog transfera kao prvo ima svrha, a ne samo da se tako neki hapi, samo da bi se reklo kako se konkurenciji klepio igrač.... ;)

A što se tiče špekulacija o Lewatu, one duže vremena postoje, nedavno su one aktualizirane jednim tekstom poznatog njemačkog lista FOCUS. One su se motale inače pomalo kroz medije i dalje se vrti ta tvrdnja da bi Pep možda volio imati Poljaka u redovima Bayerna naredne sezone.
Međutim, za sad je jasno, da je vijest koja je danas plasirana, plasirana od jednog blogera, a tu je bila tvrdnja da je Bayern s Lewandowskim sve dogovorio.
Sad nevezano zato šta bi i kako ko želio, jasno je jedno da određena vjerovatnoća za ovaj transfer postoji. Kažem neka, a kolika, i da li se o njemu ozbiljno razmišlja, dal su više puke špekulacije, stoji da se vidi....Ali evidentno je, da se o njemu u najmanju ruku razmišljalo, a za sad se ne može reči dal je bilo konkretnog kontakta... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 feb 2013, 16:52

KSIVLE je napisao/la:Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda. Ja osobno kao navijač BVB-a nikad ne bi volio da mi dovedemo neku ikonu Bayerna ili Schalkea, jer mi je to usljed velikog međusobnog rivaliteta "neprirodno". Da povučem paralelu, mislim da ni pravi navijači Reala ne bi sad voljeli viditi u svom klubu Messija, Xavija ili Iniestu koji su utjelovljenje najvećeg Realova rivala. Takve transfere mogu žaljeti samo klasični gloryhunteri.
Ja osobno ne bih zelio niti jednog igraca Dortmunda. Zelio sam Reusa dok je igrao za Gladbach, medjutim kada se odlucio za Dortmund tu za mene sva prica oko njega staje. Nisi zelio u Bayern tada, e pa onda neces nikada to je moja deviza. Sto se tice Lewandovskog on nije ikona Dortmunda, dug je put da se ikona nekog kluba postane, da on uopste zeli da postane ikona davno bi on produzio ugovor s Dortmundom i kleo mu se na vjernost. Ovako svojim aktom gdje ne zeli da produzi ugovor on za mene predstavlja klasicnog Gloryhuntera, a ne mi. ocito je da je njegova zelja da ode iz BvB-a, a sada nije bitno u koji klub, ne mora to biti Bayern. Meni je licno svejedno, Bayern moze i bez njega itekako, a moze bogami i Dortmund.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 05 feb 2013, 16:58

effe_sa je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda.
Ma bili bi i vi nabrijani, pusti mi sad tu šuplju o neprirodnosti..... :)
Ja se iskreno ne bi veselio Neueru, Schweiniju, Lahmu, Hunteru... Ono, godinama im spominješ bližu i daljnju žensku rodbinu i sad bi im se trebao veseliiti. :? No way. 8-) Oni su Baye i Štrumpfići, a takve ne želim u svetom dresu. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 05 feb 2013, 17:00

Bundesliga je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda. Ja osobno kao navijač BVB-a nikad ne bi volio da mi dovedemo neku ikonu Bayerna ili Schalkea, jer mi je to usljed velikog međusobnog rivaliteta "neprirodno". Da povučem paralelu, mislim da ni pravi navijači Reala ne bi sad voljeli viditi u svom klubu Messija, Xavija ili Iniestu koji su utjelovljenje najvećeg Realova rivala. Takve transfere mogu žaljeti samo klasični gloryhunteri.
Ja osobno ne bih zelio niti jednog igraca Dortmunda. Zelio sam Reusa dok je igrao za Gladbach, medjutim kada se odlucio za Dortmund tu za mene sva prica oko njega staje. Nisi zelio u Bayern tada, e pa onda neces nikada to je moja deviza. Sto se tice Lewandovskog on nije ikona Dortmunda, dug je put da se ikona nekog kluba postane, da on uopste zeli da postane ikona davno bi on produzio ugovor s Dortmundom i kleo mu se na vjernost. Ovako svojim aktom gdje ne zeli da produzi ugovor on za mene predstavlja klasicnog Gloryhuntera, a ne mi. ocito je da je njegova zelja da ode iz BvB-a, a sada nije bitno u koji klub, ne mora to biti Bayern. Meni je licno svejedno, Bayern moze i bez njega itekako, a moze bogami i Dortmund.
A gledaj, Lewa je u Dortmundu već 3 godine i dosta je dao klubu. Nije da je istinska ikona kluba, ali je ipak dovoljno dogo tu da poprilično požuti.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 17:03

lewandowski nema mjesta ni u freiburgu, dosta o tome klocu. ne zelim da ga iko od vas dovede u bajern niti na football manageru, jel jasno???
sve su pite pitice, samo burek pitac je

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 feb 2013, 17:05

De ba ljudi kakav Levat...pa bolji je nas Pizzaro od njega!!!
Stern des Südens

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 05 feb 2013, 17:07

Bundesliga je napisao/la:Ja osobno ne bih zelio niti jednog igraca Dortmunda. Zelio sam Reusa dok je igrao za Gladbach, medjutim kada se odlucio za Dortmund tu za mene sva prica oko njega staje. Nisi zelio u Bayern tada, e pa onda neces nikada to je moja deviza. Sto se tice Lewandovskog on nije ikona Dortmunda, dug je put da se ikona nekog kluba postane, da on uopste zeli da postane ikona davno bi on produzio ugovor s Dortmundom i kleo mu se na vjernost. Ovako svojim aktom gdje ne zeli da produzi ugovor on za mene predstavlja klasicnog Gloryhuntera, a ne mi. ocito je da je njegova zelja da ode iz BvB-a, a sada nije bitno u koji klub, ne mora to biti Bayern. Meni je licno svejedno, Bayern moze i bez njega itekako, a moze bogami i Dortmund.
Potpisujem sve!

Apsolutno isto razmišljam samo bih još jednom potkrijepio da nikako, ali baš nikako ne bih volio da uzimamo igrače Dortmundu. Pa niti Reusa niti Gotzea. Jednostavno želim da Dortmund bude jak kroz duže vremensko razdoblje i da se natječe sa Bayernom svake godine za naslov i da u Ligi Prvaka bude u samom vrhu konstantno. Znam, 100 puta smo to već rekli ali jednostavno je tako da jak Dortmund znači i jači Bayern i puno jaču Bundesligu što je odlično za sve tri strane.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 05 feb 2013, 17:11

@bundesliga

Slazem se skoro u potpunosti!
Rojsonja je vec odbio bayu(Saurman prica o dovodjenju njega :? ) i presao u sebi voljeni klub!Mislim da nema mogucnosti da predje kod vas(da on ne zeli). ;)
Sto se Lewe,i tu si dosta dobro konstatovao!Da je bitan igrac u sadasnjem sistemu-jeste ali da je ikona-nije,treba jos puno toga proci u ovom dresu da postane!To da li ce produziti ne znamo jos ali,kao sto kazes,da ima "ogromnu" zelju nisam siguran!Kad moze jedan Goetze produziti bez 2 rijeci,kad produzi Hummy bez puno price i ostale mlade zvijezde(koje hajmo reci mogu birati klub) onda ne znam bas sta i kako razmislja Lewa! ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 feb 2013, 17:12

Saurman je napisao/la: Umjesto da pokušaju kupiti Reusa pa čovjek ne bi žalio ni 40 mil a oni se okomili na ovu poljsku motku. :evil:
Ne znam da li si čitao prije otprilike 14-15 dana kada je Eberl govorio da se BVB nije umiješao za Reusa, da bi isti između BMG-a i FCB-a izabr'o ovaj prvi. Dakle, dečko nije htio i neće vama. ;)

Inače, slažem se sa @šećerom da je Lewat najbolji BL napadač. Niko mu ne može ni opepelit'. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 17:18

lewat je rang srđana lakića i sličnih propaliteta.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.