FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- moustapha
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ljudi Guardiolu i Barcu pamte samo iz njegove zadnje sezone. Kad ih pitas sta je prije toga bilo, veze nemaju. Naravno, ne mislim na sve ljude, samo mutave. 
#divovi
Pazite jednu stvar.Ovo bi vrlo lako mogla biti istina sto se tice Lewandovskog.Jer to je objavio Sky Italia.A oni su prvo rekli da je Pep potpisao za Bayern.I u ovom prijelaznom roku su uvijek prvi otkrivali transfere koji su u svakom slucaju bili tocni.
Tako da ja ne bi ostao samo na spekulaciji.Ali stvarno ako pređe.Koji ce on racku Bayernu?
Tako da ja ne bi ostao samo na spekulaciji.Ali stvarno ako pređe.Koji ce on racku Bayernu?
- anton 1983
- Kontakt:
I joj da samo znaš zašto je to tako!nate je napisao/la:Pazite jednu stvar.Ovo bi vrlo lako mogla biti istina sto se tice Lewandovskog.Jer to je objavio Sky Italia.A oni su prvo rekli da je Pep potpisao za Bayern.I u ovom prijelaznom roku su uvijek prvi otkrivali transfere koji su u svakom slucaju bili tocni.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Dovođenjem Lewandovskog, prodaje se ili Gomez ili Mandžukić. Pizzaro svejedno ide na kraju sezone. Jeste on iskusan i sve to, ali jednostavno nema mjesta u timu. Ako je ovo istina, šanse za povratak Petersena su gotovo 0 %.
Lewandovski jeste dobar igrač, okretan je i čak bolje sarađuje s timom nego ijedan napadač u Bayernu. Ali ako je već Bayern krenuo s Guardiolom, krenuo s obrtanjem novca, još više i više, logično bi bilo da se dovede neka bomba u napadu tipa Falcao ili Suarez. Odavno Bayern nema taj ubojiti špic o kojem će se brujiti naokolo.
Stvarno bi mi žao bilo da Mario Gomez na bilo koji način izgubi mjesto u timu, jer se radi o igraču koji igra na jedan potez kojim može promijeniti utakmicu. Najbolje rješenje bi bilo onda i ne dovoditi nikoga, jer time bi i Mandžukić i Gomez izgubili mjesto u prvih 11. Al' vrijeme će pokazati.
Bayern sigurno neće ići silaznom putanjom. I Gomez je sam izjavio da nije nezadovoljan jer je trenutno na klupi. Pa morao je doćo i taj period da se malo i on ohladi. Već je, recimo, 2-3 godine stalan u ekipi, a po njegovim izjavama možete vidjeti da cijeni i to što je uopšte u Bayernu jer je evidentno da ovaj klub raste iz dana u dan i pretvara se u mašinu koja hara Evropom.
Lewandovski jeste dobar igrač, okretan je i čak bolje sarađuje s timom nego ijedan napadač u Bayernu. Ali ako je već Bayern krenuo s Guardiolom, krenuo s obrtanjem novca, još više i više, logično bi bilo da se dovede neka bomba u napadu tipa Falcao ili Suarez. Odavno Bayern nema taj ubojiti špic o kojem će se brujiti naokolo.
Stvarno bi mi žao bilo da Mario Gomez na bilo koji način izgubi mjesto u timu, jer se radi o igraču koji igra na jedan potez kojim može promijeniti utakmicu. Najbolje rješenje bi bilo onda i ne dovoditi nikoga, jer time bi i Mandžukić i Gomez izgubili mjesto u prvih 11. Al' vrijeme će pokazati.
Bayern sigurno neće ići silaznom putanjom. I Gomez je sam izjavio da nije nezadovoljan jer je trenutno na klupi. Pa morao je doćo i taj period da se malo i on ohladi. Već je, recimo, 2-3 godine stalan u ekipi, a po njegovim izjavama možete vidjeti da cijeni i to što je uopšte u Bayernu jer je evidentno da ovaj klub raste iz dana u dan i pretvara se u mašinu koja hara Evropom.
Jedino što je normalno je to što je anton objašnjavao gore da Pep hoće 3 različita tipa napadača da ima i ima vjerovatne neke zamisli. Ja sam u svom postu prije, nakon što se ovde krenulo raspravljat, već govorio o tome da se želi imati 3 top napadača.
Što se pojačanja generalno tiče, moje je mišljenje da nam skoro pa ne trebaju i činjenica je da su nam dobro došla ako su stvarno toliki kalibri da su bolji od naših igrača koje već imamo. Zato sam i govorio prije nešto što bi nas trebalo oborit sa stolice, to bi jedino bio neki transfer možda Falcao (ili jedino još kad bi Messi došao
). Jednostavno ništa nas ne bi, ili mene pogotovo, da kažem lično mišljenje oborilo s nogu. Toliko je bilo demonstracije sile proteklih mjeseci i toliko imamo heben kadar, da nas jedino neviđene bombe mogu pojačat.
Ali, sad ima ono ali, a to je da se mogu desit ovakva pojačanja koja mogu upotpunit kadar i to su sad neke zamisli uprave i Pepa. Pep možda želi još veću širinu i slično.
Lewandowski je napadač koji spada u klasu, dobar je to napadač, tražen, iako bi to bio jedan sasvim normalan transfer za Bayern i može biti samo jedna dopuna i žešća konkurencija postojećim napadačima. Niti mi je on bolji od Gomeza, niti od Mandže (koji razvaljuje po kvartu i nemoj sad da mi krene preispitivat što sam rekao da i od ovog nije bolji, jer do sljedeće sezone se za mnoge napadače neće smijet spomenut da su bolji od Hrvata, ni spomenut!!!! ZAPAMTITE).....
Smiješna mi je stvar kod pojedinih forumaša isto, što svoje stavove o nekom napadaču grade na osnovu mišljenja naših quasi stručnjaka, a ne na osnovu svog mišljenja (nekad nije loše malo više stvari posmatrat, pa svoje mišljenje izgradit, onako usput.....
)
Ovo se odnosi pogotovo na izraz sidraš, jer npr ako je Gomez sidraš, onda šta je Crouch. A da Gomez nije sidraš, jedan clip će odmah demantovat. A pošto svako to može naći i pogledat i zaključit sam, onda ne vidim potrebu to i postavljat ovde. Pogotovo što je već postavljano.
Sa sidrom sigurno nećete osporiti kvalitet Gomeza, s nečim drugim možda da, ali sa sidrom ne, ne......
Što se pojačanja generalno tiče, moje je mišljenje da nam skoro pa ne trebaju i činjenica je da su nam dobro došla ako su stvarno toliki kalibri da su bolji od naših igrača koje već imamo. Zato sam i govorio prije nešto što bi nas trebalo oborit sa stolice, to bi jedino bio neki transfer možda Falcao (ili jedino još kad bi Messi došao
Ali, sad ima ono ali, a to je da se mogu desit ovakva pojačanja koja mogu upotpunit kadar i to su sad neke zamisli uprave i Pepa. Pep možda želi još veću širinu i slično.
Lewandowski je napadač koji spada u klasu, dobar je to napadač, tražen, iako bi to bio jedan sasvim normalan transfer za Bayern i može biti samo jedna dopuna i žešća konkurencija postojećim napadačima. Niti mi je on bolji od Gomeza, niti od Mandže (koji razvaljuje po kvartu i nemoj sad da mi krene preispitivat što sam rekao da i od ovog nije bolji, jer do sljedeće sezone se za mnoge napadače neće smijet spomenut da su bolji od Hrvata, ni spomenut!!!! ZAPAMTITE).....
Smiješna mi je stvar kod pojedinih forumaša isto, što svoje stavove o nekom napadaču grade na osnovu mišljenja naših quasi stručnjaka, a ne na osnovu svog mišljenja (nekad nije loše malo više stvari posmatrat, pa svoje mišljenje izgradit, onako usput.....
Ovo se odnosi pogotovo na izraz sidraš, jer npr ako je Gomez sidraš, onda šta je Crouch. A da Gomez nije sidraš, jedan clip će odmah demantovat. A pošto svako to može naći i pogledat i zaključit sam, onda ne vidim potrebu to i postavljat ovde. Pogotovo što je već postavljano.
Sa sidrom sigurno nećete osporiti kvalitet Gomeza, s nečim drugim možda da, ali sa sidrom ne, ne......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
kak bolan slabo, et tebi puna ustaanton 1983 je napisao/la:Slabo si pljuvo, a malo drko!
+ sto je brzi i eksplozivniji od nasih napadaca. ne znam postoji li neka ´devetka´ da je bolji tim plejer od levandovskog.Monolog je napisao/la:Odličan u skoku, sjajno se gradi, dobro otvara igru, već 2 sezone cijepa mreže, nezgodan za čuvati.
mozemo se mi zayebavat i prcat zute, al treba bit realan i rec da je levandovski najbolji napadac u ligi i jedan od najboljih u evropi. ko je gledo tekmu kuzen - domuz, taj zna o cemu pricam.
mislim da sam jedini koji je pozdravio mandzin prelazak u bayern i reko da ce bit pravo pojacanje.
ali, moram biti realan i rec da je poljak za min. 20% jaci.
osim toga, njegov eventualni prelazak meremo gledati kao otvaranje vrata za gocinja.
ako je to plan uprave, onda im treba skinut kapu.
dakle, ako levat sljegne u bayern, ja cu bit prvi koji ce pozdraviti taj transfer.
al budite sigurni da necu plakat ako ne dodje do transfera.
jedini manko je taj sto bi po bayernu pocela nestajat skupocjena auta.
anton objasnjavaoeffe_sa je napisao/la:to što je anton objašnjavao
znas li ti kako je crnogorac posto lijen?
reko mu anto ´sjedi da ti njesta objasnim´
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Da cinjenica je da Bayern uveliko dominira u svjetskim okvirima, ali pitanje je da li Bayernu nece trebati pojacanja s obzirom da ce vecina Bayernovih igraca vec pri dolasku Guardiole biti za godinu starija. Za Ribija me nije strah, jer on kako stari bolji je bas kao vinoeffe_sa je napisao/la:Što se pojačanja generalno tiče, moje je mišljenje da nam skoro pa ne trebaju i činjenica je da su nam dobro došla ako su stvarno toliki kalibri da su bolji od naših igrača koje već imamo. Zato sam i govorio prije nešto što bi nas trebalo oborit sa stolice, to bi jedino bio neki transfer možda Falcao (ili jedino još kad bi Messi došao). Jednostavno ništa nas ne bi, ili mene pogotovo, da kažem lično mišljenje oborilo s nogu. Toliko je bilo demonstracije sile proteklih mjeseci i toliko imamo heben kadar, da nas jedino neviđene bombe mogu pojačat.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma to vam je jedna obicna izvala medija,mozda cak i od strane Bayerna,prepali se cup utakmice,koja ce se odigrati uskoro.Vjerovatno na taj nacin zele da uzdrmaju ekipu...Znaci nista od toga...

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
MA odmah pokusati dovesti i Gotzea ili Reusa na mjesto Robbena i riješiti stvari za budućnost.Mislim da bi BVb prihvatila 50 mil eura za Gotzeinha, mada je nerealno očekivati, ali i veća su se čuda desavala.
BVB neće biti slabiji jer će imati dosta novca da dovede jednako kvalitetnog napadača (Dzeko)!
Ali ne padam na ovakve spekulacije dok ne bude sluzbeno.
BVB neće biti slabiji jer će imati dosta novca da dovede jednako kvalitetnog napadača (Dzeko)!
Ali ne padam na ovakve spekulacije dok ne bude sluzbeno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pretjera ga ti šećko.....Ne znam gdje kod njega toliku eksplozivnost vidiš. Prijem lopte, sputšanje lopte u finom stilu do saigrača, sudjelovanje u igri, solidan tehnički potencijal, te naravno dobra skok igra.secer je napisao/la: + sto je brzi i eksplozivniji od nasih napadaca. ne znam postoji li neka ´devetka´ da je bolji tim plejer od levandovskog.
Zna čovjek uvalit dosta golčina, evrogolova, ali zna napravit i ogromne fule, baš onako nevjerovatne, to mu je jedna od mana. Npr. jasno je da je Gomez veća ubica pred golom od njega.
Zadovoljstvo bi bilo kod ovog transfera što bi ga klepili konkurentu, dobili drugačiji tip napadača, imali bi 3 različita tipa pa se može svašta nešto kombinovat, a i ostao bi Poljak u BuLi.
Na temi Dortmunda sam ga znao branit i hvalit neke njegove karakteristike, znači faktički ga cijenim više od žutalja, ali generalno mi nije prvi izbor. To je transfer koji može biti dobar, ali ono da izazove u meni erupciju ludila i zadovoljstva i nije.
Zaboravio si i mene tu, vodio sam ratove zbog Mandže ovde.....Takve opake tipove Bayern mora imat u ekipi i da Bog da ostao tu dugo, dugoooo....secer je napisao/la: mislim da sam jedini koji je pozdravio mandzin prelazak u bayern i reko da ce bit pravo pojacanje.
NIKAD....secer je napisao/la:ali, moram biti realan i rec da je poljak za min. 20% jaci.
Uffff....Ovo je već za drkingg......secer je napisao/la:osim toga, njegov eventualni prelazak meremo gledati kao otvaranje vrata za gocinja.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Eto ti sve znas, a @nate nista ne zna.anton 1983 je napisao/la:I joj da samo znaš zašto je to tako!Tvoje neznqanje o Dinamu, nije niti blizu onoga što neznaš o ovome!
![]()
![]()
![]()
Odmah da kazem, da sam ja nekako po strani kada je u pitanju Lewandowski i njegov prelazak u Bayern. Nisam jos donio svoj sud o tome, a posto u slobodno vrijeme pratim ovu temu, zapazio sam da u periodu kada je uprava Bayerna pokusavala napraviti dogovor sa Dzekom, ti si bio iskljucivo protiv njegovog dovodjenja.
Vjerujem i siguran sam da nemas nista protiv Edina na nacionalnoj osnovi, ali malo je nejasTno, kako si tada bio protiv transfera Edina u Bayern, a danas si za dolazak Lewandowskog?
Da li je to Lewat bolji od Dzeke??
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 05 feb 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
- anton 1983
- Kontakt:
Eto ti pa drkaj! Nadam se da znaš njemački:Bilall je napisao/la:
Eto ti sve znas, a @nate nista ne zna.ili ovi ljudOVi nista ne znaju.
Kako ti volja..
http://www.tinneff-blog.de/archives/448 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Ček ti to meni?Bilall je napisao/la:Odmah da kazem, da sam ja nekako po strani kada je u pitanju Lewandowski i njegov prelazak u Bayern. Nisam jos donio svoj sud o tome, a posto u slobodno vrijeme pratim ovu temu, zapazio sam da u periodu kada je uprava Bayerna pokusavala napraviti dogovor sa Dzekom, ti si bio iskljucivo protiv njegovog dovodjenja.![]()
Vjerujem i siguran sam da nemas nista protiv Edina na nacionalnoj osnovi, ali malo je nejasTno, kako si tada bio protiv dovodjenja Edina, a danas si za dovodjenje Lewandowskog?
Da li je to Lewat bolji od Dzeke??
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Hvala, imam redovan sexanton 1983 je napisao/la: Eto ti pa drkaj! Nadam se da znaš njemački:
Da, ti si se oglasio u jednom postu da nisi za dolazak Edina u Bayern. Mislim, ako ima potrebe naci cemo taj post.anton 1983 je napisao/la: Ček ti to meni?
Pokusaj malo razumjeti sta hocu da ti kazem. Tada si govorio da nam nije potreban Edin, a sada si za dolazak napadaca slicnih osobina u Bayern.
- anton 1983
- Kontakt:
To misliš na ovo ljeto prije nego je Manđa došao? Da to sam bio jer neželim u klubu imati Džeku i Gomeza. Taj dio mi je i jasTan i dan danas do toga stojim!Bilall je napisao/la: Da, ti si se oglasio u jednom postu da nisi za dolazak Edina u Bayern. Mislim, ako ima potrebe naci cemo taj post.
Pokusaj malo razumjeti sta hocu da ti kazem. Tada si govorio da nam nije potreban Edin, a sada si za dolazak napadaca slicnih osobina u Bayern.
No ono što mi nije jasTno, je to što si ti zaključio da ja oču Lewandosvckog u Bayernu!
Pa njega želim manje nego Džeku!
Uff jesi me nasmijo!
PS:
Si razumio link? Ako nisi ukratko:
Neki Bayernov blogger je napisao da Lewa dolazi, ovaj novinar Sky Italije je tu bloggersku vijest prenio. Nakon toga su svi mediji pokupili vijest jer je Sky Italia bila prva koja je donijela vijest o Pepu.
Pa sta je sa vas???????
Trebamo mi zutaljima pomagati da se rijese svog sljama i da uz pomoc nas dovedu sebi novog, boljeg napadaca u vidi Dzeke???
De malo spustite strasti,pa uprava Bayerna to ne bi nikada ucinila,oni ukoliko dovedu Levata,to ce uciniti za neku mizernu svotu novca,nece sigurno pomoci bvb-eu u svojoj namjeri da dovede boljeg napadaca od Levata!!!
Trebamo mi zutaljima pomagati da se rijese svog sljama i da uz pomoc nas dovedu sebi novog, boljeg napadaca u vidi Dzeke???
De malo spustite strasti,pa uprava Bayerna to ne bi nikada ucinila,oni ukoliko dovedu Levata,to ce uciniti za neku mizernu svotu novca,nece sigurno pomoci bvb-eu u svojoj namjeri da dovede boljeg napadaca od Levata!!!
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
J'ebao vas i Lewat i Mandzukic,demantovace vas sam Gomez,samo da mu ovaj vise dadne sansu da pocinje od prve minute necete ni Falcaa spominjati ! 
#miasanmia
Pretpostavio sam iz tvojih odgovora gdje si ustvrdio da ovi nasi forumasi koji su protiv dolaska Lewandowskog ne znajuanton 1983 je napisao/la: No ono što mi nije jasTno, je to što si ti zaključio da ja oču Lewandosvckog u Bayernu!![]()
Neka samanton 1983 je napisao/la:Uff jesi me nasmijo!
Ma razumio sam link, i znao sam da je SPEKulacija i prije nego li sam procitao, bas kao i sve dosad u vezi njega.anton 1983 je napisao/la:Si razumio link? Ako nisi ukratko:
Neki Bayernov blogger je napisao da Lewa dolazi, ovaj novinar Sky Italije je tu bloggersku vijest prenio. Nakon toga su svi mediji pokupili vijest jer je Sky Italia bila prva koja je donijela vijest o Pepu.
- anton 1983
- Kontakt:
Poanta je ovdje kako je došlo do te ŠPEKulacija!Bilall je napisao/la: Ma razumio sam link, i znao sam da je SPEKulacija i prije nego li sam procitao, bas kao i sve dosad u vezi njega.
Meni je smišno koliko ste vi nabrijani na dovođenje igrača iz Dortmunda. Ja osobno kao navijač BVB-a nikad ne bi volio da mi dovedemo neku ikonu Bayerna ili Schalkea, jer mi je to usljed velikog međusobnog rivaliteta "neprirodno". Da povučem paralelu, mislim da ni pravi navijači Reala ne bi sad voljeli viditi u svom klubu Messija, Xavija ili Iniestu koji su utjelovljenje najvećeg Realova rivala. Takve transfere mogu žaljeti samo klasični gloryhunteri.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ako je ovo tačna cifra od 25 mil koja se provlači po medijima za igrača koji ima godinu dana ugovora onda su naši prolupali definitivno.
Vidim pojedini kite Lewandowskog sa okretan, zna loptu spustiti itd ali zato mu treba 17 šansi da pogodi gol.**** takvog napadača.
Umjesto da pokušaju kupiti Reusa pa čovjek ne bi žalio ni 40 mil a oni se okomili na ovu poljsku motku.
Vidim pojedini kite Lewandowskog sa okretan, zna loptu spustiti itd ali zato mu treba 17 šansi da pogodi gol.**** takvog napadača.
Umjesto da pokušaju kupiti Reusa pa čovjek ne bi žalio ni 40 mil a oni se okomili na ovu poljsku motku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.