sta je sa zvonicem, sto on nije igrao?*p!p!t@* je napisao/la:Slaže se to lagano, mi logično očekujemo da sama imena igraju odmah da to bude strašna ekipa, međutim trebaju nam barem još dvije utakmice da ovaj prvi tim krene funkcionisati u pravom smislu. Još Ibro smišlja koje su mu kombinacije najbolje na kojim mjestima. I realno vezni red nam je danas bio najlošiji, Zolj i Kodro su očajno odigrali, ubjedljivo najgori su bili u Veležu, ali zato se radovati povratku Zvonića u ekipu koji je pravi organizator igre.puza je napisao/la:E **** ili je loš teren ili je sudija kriv. Kakvi smo mi kao ekipa jesmo li se napokon počeli uigravat. Slaže li Ibro kockice to me zanima, jer nisam bio na utakmici.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mozete mislit o meni sta hocete. Glavni pljuvator sto neko rece. Al ja sam jedan od rijetkih sto ide na 70% utakmica, ukljucujuci i gostovanja. Samo mi recite jel ovo obecavajuci rezultat? Jel igra? Mi moramo realizovat ljudi moji 80% sansi na tekmama da bi ostali u ligi. Izvinjavam se ako nekog sam uvrijedio, ali shvatite da volim Velez vise od sebe! Ne mogu ovo trpit vise! 
mikki21 je napisao/la:sta je sa zvonicem, sto on nije igrao?*p!p!t@* je napisao/la:Slaže se to lagano, mi logično očekujemo da sama imena igraju odmah da to bude strašna ekipa, međutim trebaju nam barem još dvije utakmice da ovaj prvi tim krene funkcionisati u pravom smislu. Još Ibro smišlja koje su mu kombinacije najbolje na kojim mjestima. I realno vezni red nam je danas bio najlošiji, Zolj i Kodro su očajno odigrali, ubjedljivo najgori su bili u Veležu, ali zato se radovati povratku Zvonića u ekipu koji je pravi organizator igre.puza je napisao/la:E **** ili je loš teren ili je sudija kriv. Kakvi smo mi kao ekipa jesmo li se napokon počeli uigravat. Slaže li Ibro kockice to me zanima, jer nisam bio na utakmici.
Zvonic je na pripremama sa mladom repkom u Citluku.
Buraz nek si ti živ i zdrav. ali bi valjalo malo se okrenuti realnosti.hpolovina je napisao/la:Mozete mislit o meni sta hocete. Glavni pljuvator sto neko rece. Al ja sam jedan od rijetkih sto ide na 70% utakmica, ukljucujuci i gostovanja. Samo mi recite jel ovo obecavajuci rezultat? Jel igra? Mi moramo realizovat ljudi moji 80% sansi na tekmama da bi ostali u ligi. Izvinjavam se ako nekog sam uvrijedio, ali shvatite da volim Velez vise od sebe! Ne mogu ovo trpit vise!
Živimo u okruženju gdje je javna kuhinja u Sjevernom pred zatvaranjem, apeluju i traže donacije,
najveći potrošač električne energije na tzv istočnoj strani su Interex i Bingo, toliko o privredi u gradu, neznam u kakvoj havi pojedini ljudi žive.
Dok se takva ekonomska situacija ne popravi ovo tavorenje u ligi je uspjeh.
Sad ćete svi reći dokle, sve je isto godinama, ja smatram da nije - prije 10 ili čak 15 godina puno je više love bilo u opticaju i u gradu i oko Veleža, ovo sad je kompletni jad i čemer.
Ne napada tebe niko. Samo nam ne treba da se i mi navijači između sebe koljemo. Mi trebamo biti ujedinjeni, što odavno nismo, pa da možemo Upravu u roku mjesec dana otjerati ako nam ne valja. Sad se finih igrača dovelo pred ovaj drugi dio polusezone i trebamo im dati šansu pa ćemo vidjeti kako su odradili posao. Tjerat ćemo ih, ako to ne bude zadovoljavajuće, nisu ni prvi ni zadnji koje smo uspjeli udaljiti od kluba. Tana je i meni inače odvratan frajer samo tako, pogotovo u zadnje vrijeme zbog dešavanja na Bulevaru i zavaljivanju momaka koji su mislili koji dinar zaraditi, ali neka ga barem do ljeta da vidimo onda na čemu smo i šta nam je činiti. A u opstanak sam siguran, za to se ne sekiram ni sekunde ali nije ni to cilj koji će me zadovoljiti. Hoću da vidim napredak.hpolovina je napisao/la:Mozete mislit o meni sta hocete. Glavni pljuvator sto neko rece. Al ja sam jedan od rijetkih sto ide na 70% utakmica, ukljucujuci i gostovanja. Samo mi recite jel ovo obecavajuci rezultat? Jel igra? Mi moramo realizovat ljudi moji 80% sansi na tekmama da bi ostali u ligi. Izvinjavam se ako nekog sam uvrijedio, ali shvatite da volim Velez vise od sebe! Ne mogu ovo trpit vise!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Slazem se sa tvojom analizom utakmice,bio sam do sada na svakoj pripremnoj i rezultati uopste nisu plod igre,nadati se da ce kad počne sezona biti drugačije. Cudno je to da Nuhic kojem stoperska pozicija nije prirodno mjesto odigra kvalitetnije i sa vise rutine sve utakmice od Kazazica koji je zivot proveo na mjestu stopera. Jos jedan problem je kreativnost. Dva zadnja vezna trebaju da vode igru,diktiraju tempo,al oni su samo destruktori igre protivničke ekipe,al Bgm u fazi napada i naše. Šišić se bez ikakve potrebe gura u prvi plan,do sada nije pokazao da je vrijedan dresa Veleža,a evo zadnje 3 utakmice počinje u startnoj postavi,ne znam zasto ga toliko guraju. Pliska me ponovo fascinirao,taj momak prosto leti i gine na terenu,a danas je imao razlog vise da odigra onako kako je odigrao. Ima jos dosta prostora za rad i za nadati se da ovi momci mogu odgovoriti zadacima koji ih ocekuju.*p!p!t@* je napisao/la:Taman sa utakmice, ono što se vidilo nije nimalo loše, s tim da nam očajnički treba jedan kvalitetan stoper. Sudija je usrao utakmicu sa dva nesvirana penala na obe strane po jedan i zbog toga je utakmica otišla u jedan krvnički tok. Olimpic dao gol zbog neaktivnosti našeg' stoperskog para ali i "pomoći" beka. Velež nije loše igrao, jedan prazan gol promašen to govori. Treba vremena da se ova ekipa poveže, i naravno treba nam Zvonić k'o hljeb. Ovaj Letić što je došao ima predobar centaršut i jedino su njegove duge lopte danas bile upotrebljive. Kodro i Zolj su u prvom poluvremeno očajno igrali, u drugom djelu su se malo poboljšali na defanzivnom planu, al' to nije moglo popraviti današnji učinak. Jako dobro je odigrao Pejić, Vladavić, Vidić iako nije imao nekih posebno upotrebljivih lopti(njegova igra danas nešto tipa Džeke kad' mu niko ne da lopte), dalje Pliska je po meni najbolji danas bio na terenu, čovjek je ono što je odigrao preorao teren i najviše mi se svidio. Ibro je danas dobro rotirao i stvarno mi se svidjela Dinina borbenost, jedan veliki respekt od mene za ono što je odigrao. Dalje Mahinić i Nuhić bi konstantnim uigravanjem mogli igrati kao stoperski par bolje nego Nuhić i Kazazić, jer Kazaziću fali odraz u skoku i zbog toga smo danas i primili pogodak. Može Ibro do početka sezone ovu ekipu ušminkati i posložiti da se ne brinemo, barem po meni.
ja sam odusevljen kako pliska ore teren
jos vise sam odusevljen leticevim vasionskim potezima
koji bolan pliska koji letic???? sisic otjeran iz slobode (druga liga), pejic seoski igrac (orasje maksimim), pliska u olimpiku odigrao citavih 70 minuta jesenas? dajte budite realni. nemojte misliti ako je neko nekad igrao za celik ili olimpic da je bolji od ovog naseg. ovo nije pljuvanje ni ogovaranje. ovo je realnost. ne budite naivni. daleko je sve od idealnog.
Kojeg bolan naseg? U tome i jeste problem sto nemamo nase,pogledaj juniore i sve ce ti biti jasnokerzen je napisao/la:ja sam odusevljen kako pliska ore terenjos vise sam odusevljen leticevim vasionskim potezima
koji bolan pliska koji letic???? sisic otjeran iz slobode (druga liga), pejic seoski igrac (orasje maksimim), pliska u olimpiku odigrao citavih 70 minuta jesenas? dajte budite realni. nemojte misliti ako je neko nekad igrao za celik ili olimpic da je bolji od ovog naseg. ovo nije pljuvanje ni ogovaranje. ovo je realnost. ne budite naivni. daleko je sve od idealnog.
Zadnja izmjena: saffet, dana/u 06 feb 2013, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Buraz moj ako ces govorit da nema Velez moci zato sto nema para u Mo nisi u pravu. Kad se prihvatis funkcije znaci da gledas i na sire. Pa moze onda Shapa biti predsjednik ako ce cekati samo pare od grada. I jos ovo kako nema para? Dovode se polovnjaci umjesto da sad dovedu Asima Skaljica! Jesu li Sisic, Jaganjac, Curic, Mace bolji od Durakovica i Mazrekua? Nisu brate. Jesu li Pehlic i Hiros? Ova ista uprava je otjerala i Adnana Krhana. Momka koji je Engleskoj zabio u U 21. Jel Kodro bolji od Bebanica, a 3 put je skuplji? Nije. Jel potreba sad bio Ostrakovic koji nije branio 4 mjeseca? Bacanje para ljudi moji.
I jos nesto kako kaljamo ugled Letic iz Zrinjskog otpad mi ga uzmemo, a Durakovic koji ima tetovazu Veleza nema mjesta tu? Al j.bo tetovazu da momak ne vrijedi ne bi mi bilo krivo. To su te neke stvari koje medju nama ruse Velezov sjaj. Ja svake sedmice auto pa u Vrapcice zbog tog Zrinjskog umjesto pjehe pod BB, a oni otpad njihov uzimaju! I ne moze niko reci da Ibro pravi sastav. On je obicna marioneta ovdje!
100% .hpolovina je napisao/la:I jos nesto kako kaljamo ugled Letic iz Zrinjskog otpad mi ga uzmemo, a Durakovic koji ima tetovazu Veleza nema mjesta tu? Al j.bo tetovazu da momak ne vrijedi ne bi mi bilo krivo. To su te neke stvari koje medju nama ruse Velezov sjaj. Ja svake sedmice auto pa u Vrapcice zbog tog Zrinjskog umjesto pjehe pod BB, a oni otpad njihov uzimaju! I ne moze niko reci da Ibro pravi sastav. On je obicna marioneta ovdje!
imajte vjere ibro tempira formu da proigrate na pocetku prvenstva,nemate nista od toga ako vam se napadaci raspucaju u prijateljskim a u prvenstvu zakuju...ja da sam na vasem mjestu ja bi malo vise vjerovao u te momke i mobilisao se za prvu utakmicu u bijeljini napunite 4 busa dajte momcima podrsku i garantujem da bi donijeli 3 boda koji bi odma skinuli pritisak sa ekipe.realno imate najtezi raspored mislim ako red army ne bude ujedinjen i brojan crno vam se pise.sportski pozdrav iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nadajmo se da tempira, samo tempirao ili netempirao zabrinjavajuca je cinjenica da smo u 5 dosadasnji pripremni tekma dali samo jedan gol, znaci boljka ostaje ista a to je da nemamo efikasan napad! prosipa se i dalje hrpa zicera koji bi trebali bit golovi! isto je bilo i u prvoj polusezoni, nije bilo nijedne tekme da smo nadigrani ali drugi zabiju svoje zicere dok u nas zapucaju sa 5 metara! najbolji primjeri su gostujuce tekme protiv zelje, borca, sirokog, zrinjskog! sve tjesni porazi sa jednim golom razlike uz u najmanju ruku ravnopravnu igru, ali djaba ti igrat ravnopravno ili cak i bolje od protivnika kad nema golova! ocigledno isti problem ostaje i u ovim pripremama, opet se ravnopravno mozda cak i bolje igra od protivnika ali realizacija 0! nadajmo se sto brzem oporavku malog cemalovica jer ocigledno od sadasnji igraca jedini on zna realizovat zicere!astra1922 je napisao/la:imajte vjere ibro tempira formu da proigrate na pocetku prvenstva,nemate nista od toga ako vam se napadaci raspucaju u prijateljskim a u prvenstvu zakuju...ja da sam na vasem mjestu ja bi malo vise vjerovao u te momke i mobilisao se za prvu utakmicu u bijeljini napunite 4 busa dajte momcima podrsku i garantujem da bi donijeli 3 boda koji bi odma skinuli pritisak sa ekipe.realno imate najtezi raspored mislim ako red army ne bude ujedinjen i brojan crno vam se pise.sportski pozdrav iz gradacca
čitam jučer izjavu trenera Sarajeva Jovića, da ga je VELEŽ više nego prijatno iznenadio kako smo odigrali protiv njih, i da ćemo opet imati više nego dobru ekipu.....
Hm, on je to rekao da bi istakao svoju velicinu, cini mi se da nisi dobro shvatio sta je htio poruciti.Cesto treneri hvale suparnicku ekipu kad ih njegovi puleni pobjede.AlemC85 je napisao/la:čitam jučer izjavu trenera Sarajeva Jovića, da ga je VELEŽ više nego prijatno iznenadio kako smo odigrali protiv njih, i da ćemo opet imati više nego dobru ekipu.....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Takvi su svi treneri u našoj ligi, po završetku meča, po defaultu iz kurtoazije pohvale suparničku ekipu ....
To nije ništa novo po meni.
To nije ništa novo po meni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Uopšte nije važno kakva su nam pojačanja,ko nas hvali ili ne hvali,bitno je izboriti opstanak. Ukoliko ispadnemo treba javno upirati prstom u krivca i da napokon neko snosi neku sankciju. Po forumima ste svi najpametniji,svi ste Murinjo,sve znate.. Ko je kriv ako ispadnemo??? Ima li iko odgovor?
kako god, želim momcima puno sreće i treneru RAHIMIĆU, kada prvenstvo krene, ne bojim se ja za za njih, zna IBRO šta radi...
manje od mjesec dana je ostalo do početka proljetnog dijela prvenstva, a što je još bitno hvala bogu nije bilo ozbiljnijih povreda, pa se nadam da će svi biti zdravi pred početak prvenstva...
manje od mjesec dana je ostalo do početka proljetnog dijela prvenstva, a što je još bitno hvala bogu nije bilo ozbiljnijih povreda, pa se nadam da će svi biti zdravi pred početak prvenstva...
AlemC85 je napisao/la:kako god, želim momcima puno sreće i treneru RAHIMIĆU, kada prvenstvo krene, ne bojim se ja za za njih, zna IBRO šta radi...![]()
hahahahah sta bolan ibro zna ,znas li ti uopste koliko taj covjek ne zna ,on se brine jel svlacionica cista on sa taktikom i ekipom i igrom pojma nema ,on glavu razbija jel haso oprao opremu i jel sule okrpio loptu koja je pukla on i ne zna koji je njegov posao ...
Kada tacno prvenstvo pocinje ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.