Nije zar da smo opet izgubili, j e b o t eDevilS je napisao/la:Steta rodjeni za poraz jbg, puno srece u nastavku utakmica i naravno u PL.., pozdrav iz Šehera...![]()
FORZA VELEZ
Nije zar da smo opet izgubili, j e b o t eDevilS je napisao/la:Steta rodjeni za poraz jbg, puno srece u nastavku utakmica i naravno u PL.., pozdrav iz Šehera...![]()
rodjak je napisao/la:Nije zar da smo opet izgubili, j e b o t eDevilS je napisao/la:Steta rodjeni za poraz jbg, puno srece u nastavku utakmica i naravno u PL.., pozdrav iz Šehera...![]()
![]()
(ne bi trebala biti jos zavrsena utakmica
)
FORZA VELEZ
Ševko je ušao u drugom poluvremenu, ma nije me nešto oduševio, a nije imao prilike da me ponovo razočara...Maestro^^ je napisao/la:pipita , jel Sevko igrao ? Jel promasivao ?
I da li je igrao Cemalovic ?
Slaže se to lagano, mi logično očekujemo da sama imena igraju odmah da to bude strašna ekipa, međutim trebaju nam barem još dvije utakmice da ovaj prvi tim krene funkcionisati u pravom smislu. Još Ibro smišlja koje su mu kombinacije najbolje na kojim mjestima. I realno vezni red nam je danas bio najlošiji, Zolj i Kodro su očajno odigrali, ubjedljivo najgori su bili u Veležu, ali zato se radovati povratku Zvonića u ekipu koji je pravi organizator igre.puza je napisao/la:E **** ili je loš teren ili je sudija kriv. Kakvi smo mi kao ekipa jesmo li se napokon počeli uigravat. Slaže li Ibro kockice to me zanima, jer nisam bio na utakmici.
sta je sa zvonicem, sto on nije igrao?*p!p!t@* je napisao/la:Slaže se to lagano, mi logično očekujemo da sama imena igraju odmah da to bude strašna ekipa, međutim trebaju nam barem još dvije utakmice da ovaj prvi tim krene funkcionisati u pravom smislu. Još Ibro smišlja koje su mu kombinacije najbolje na kojim mjestima. I realno vezni red nam je danas bio najlošiji, Zolj i Kodro su očajno odigrali, ubjedljivo najgori su bili u Veležu, ali zato se radovati povratku Zvonića u ekipu koji je pravi organizator igre.puza je napisao/la:E **** ili je loš teren ili je sudija kriv. Kakvi smo mi kao ekipa jesmo li se napokon počeli uigravat. Slaže li Ibro kockice to me zanima, jer nisam bio na utakmici.
mikki21 je napisao/la:sta je sa zvonicem, sto on nije igrao?*p!p!t@* je napisao/la:Slaže se to lagano, mi logično očekujemo da sama imena igraju odmah da to bude strašna ekipa, međutim trebaju nam barem još dvije utakmice da ovaj prvi tim krene funkcionisati u pravom smislu. Još Ibro smišlja koje su mu kombinacije najbolje na kojim mjestima. I realno vezni red nam je danas bio najlošiji, Zolj i Kodro su očajno odigrali, ubjedljivo najgori su bili u Veležu, ali zato se radovati povratku Zvonića u ekipu koji je pravi organizator igre.puza je napisao/la:E **** ili je loš teren ili je sudija kriv. Kakvi smo mi kao ekipa jesmo li se napokon počeli uigravat. Slaže li Ibro kockice to me zanima, jer nisam bio na utakmici.
Buraz nek si ti živ i zdrav. ali bi valjalo malo se okrenuti realnosti.hpolovina je napisao/la:Mozete mislit o meni sta hocete. Glavni pljuvator sto neko rece. Al ja sam jedan od rijetkih sto ide na 70% utakmica, ukljucujuci i gostovanja. Samo mi recite jel ovo obecavajuci rezultat? Jel igra? Mi moramo realizovat ljudi moji 80% sansi na tekmama da bi ostali u ligi. Izvinjavam se ako nekog sam uvrijedio, ali shvatite da volim Velez vise od sebe! Ne mogu ovo trpit vise!
Ne napada tebe niko. Samo nam ne treba da se i mi navijači između sebe koljemo. Mi trebamo biti ujedinjeni, što odavno nismo, pa da možemo Upravu u roku mjesec dana otjerati ako nam ne valja. Sad se finih igrača dovelo pred ovaj drugi dio polusezone i trebamo im dati šansu pa ćemo vidjeti kako su odradili posao. Tjerat ćemo ih, ako to ne bude zadovoljavajuće, nisu ni prvi ni zadnji koje smo uspjeli udaljiti od kluba. Tana je i meni inače odvratan frajer samo tako, pogotovo u zadnje vrijeme zbog dešavanja na Bulevaru i zavaljivanju momaka koji su mislili koji dinar zaraditi, ali neka ga barem do ljeta da vidimo onda na čemu smo i šta nam je činiti. A u opstanak sam siguran, za to se ne sekiram ni sekunde ali nije ni to cilj koji će me zadovoljiti. Hoću da vidim napredak.hpolovina je napisao/la:Mozete mislit o meni sta hocete. Glavni pljuvator sto neko rece. Al ja sam jedan od rijetkih sto ide na 70% utakmica, ukljucujuci i gostovanja. Samo mi recite jel ovo obecavajuci rezultat? Jel igra? Mi moramo realizovat ljudi moji 80% sansi na tekmama da bi ostali u ligi. Izvinjavam se ako nekog sam uvrijedio, ali shvatite da volim Velez vise od sebe! Ne mogu ovo trpit vise!
Slazem se sa tvojom analizom utakmice,bio sam do sada na svakoj pripremnoj i rezultati uopste nisu plod igre,nadati se da ce kad počne sezona biti drugačije. Cudno je to da Nuhic kojem stoperska pozicija nije prirodno mjesto odigra kvalitetnije i sa vise rutine sve utakmice od Kazazica koji je zivot proveo na mjestu stopera. Jos jedan problem je kreativnost. Dva zadnja vezna trebaju da vode igru,diktiraju tempo,al oni su samo destruktori igre protivničke ekipe,al Bgm u fazi napada i naše. Šišić se bez ikakve potrebe gura u prvi plan,do sada nije pokazao da je vrijedan dresa Veleža,a evo zadnje 3 utakmice počinje u startnoj postavi,ne znam zasto ga toliko guraju. Pliska me ponovo fascinirao,taj momak prosto leti i gine na terenu,a danas je imao razlog vise da odigra onako kako je odigrao. Ima jos dosta prostora za rad i za nadati se da ovi momci mogu odgovoriti zadacima koji ih ocekuju.*p!p!t@* je napisao/la:Taman sa utakmice, ono što se vidilo nije nimalo loše, s tim da nam očajnički treba jedan kvalitetan stoper. Sudija je usrao utakmicu sa dva nesvirana penala na obe strane po jedan i zbog toga je utakmica otišla u jedan krvnički tok. Olimpic dao gol zbog neaktivnosti našeg' stoperskog para ali i "pomoći" beka. Velež nije loše igrao, jedan prazan gol promašen to govori. Treba vremena da se ova ekipa poveže, i naravno treba nam Zvonić k'o hljeb. Ovaj Letić što je došao ima predobar centaršut i jedino su njegove duge lopte danas bile upotrebljive. Kodro i Zolj su u prvom poluvremeno očajno igrali, u drugom djelu su se malo poboljšali na defanzivnom planu, al' to nije moglo popraviti današnji učinak. Jako dobro je odigrao Pejić, Vladavić, Vidić iako nije imao nekih posebno upotrebljivih lopti(njegova igra danas nešto tipa Džeke kad' mu niko ne da lopte), dalje Pliska je po meni najbolji danas bio na terenu, čovjek je ono što je odigrao preorao teren i najviše mi se svidio. Ibro je danas dobro rotirao i stvarno mi se svidjela Dinina borbenost, jedan veliki respekt od mene za ono što je odigrao. Dalje Mahinić i Nuhić bi konstantnim uigravanjem mogli igrati kao stoperski par bolje nego Nuhić i Kazazić, jer Kazaziću fali odraz u skoku i zbog toga smo danas i primili pogodak. Može Ibro do početka sezone ovu ekipu ušminkati i posložiti da se ne brinemo, barem po meni.
Kojeg bolan naseg? U tome i jeste problem sto nemamo nase,pogledaj juniore i sve ce ti biti jasnokerzen je napisao/la:ja sam odusevljen kako pliska ore terenjos vise sam odusevljen leticevim vasionskim potezima
koji bolan pliska koji letic???? sisic otjeran iz slobode (druga liga), pejic seoski igrac (orasje maksimim), pliska u olimpiku odigrao citavih 70 minuta jesenas? dajte budite realni. nemojte misliti ako je neko nekad igrao za celik ili olimpic da je bolji od ovog naseg. ovo nije pljuvanje ni ogovaranje. ovo je realnost. ne budite naivni. daleko je sve od idealnog.
100% .hpolovina je napisao/la:I jos nesto kako kaljamo ugled Letic iz Zrinjskog otpad mi ga uzmemo, a Durakovic koji ima tetovazu Veleza nema mjesta tu? Al j.bo tetovazu da momak ne vrijedi ne bi mi bilo krivo. To su te neke stvari koje medju nama ruse Velezov sjaj. Ja svake sedmice auto pa u Vrapcice zbog tog Zrinjskog umjesto pjehe pod BB, a oni otpad njihov uzimaju! I ne moze niko reci da Ibro pravi sastav. On je obicna marioneta ovdje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.