Ali eto, Brko zna.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bio bi pametan potez kaparisati Lea, 20 godina a vec privukao dosta paznje na sebe, valjda nece Brazil reagovati prije.juznjak> je napisao/la:Leo Baptistao izjavio da bi rado prihvatio Bosqeov poziv.Hajmo brko ,djeluj
Nema tu nista cudno, Covjek jedini ima luksuz da bira igrace koji odgovaraju vec izgradjenom i savrsenom sistemu, a ne da uzme najbolje igrace pa po njima gradi sistem.SultanSulejman je napisao/la:Selektor Španije, V. del Bosque, je pozvao čak deset igrača FC Barcelone za prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja: Valdes, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc Fabregas, Iniesta, David Villa te Pedro.
Još fali desni bek i eto repke....Montoyu bespotrebno zapostavljaSultanSulejman je napisao/la:Selektor Španije, V. del Bosque, je pozvao čak deset igrača FC Barcelone za prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja: Valdes, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc Fabregas, Iniesta, David Villa te Pedro.
Mislim da Michu ima neku laksu povredu,pa ga zato nije zvao da debituje za repku . Po meni Castro iz Betisa je zasluzio najvise poziv . Evo ,igra konstantno dobro vec drugu sezonu ,ako se ne varam,trenutno je najbolji Spanski strijelac u Primeri ?! Ovo je idealna prilika da ga Brko nagradi pozivom za repku posto se radi o prijateljskom susretu, jer tesko da ce se moci nadati nekom pozivu kada budu neke bitne utakmice u okviru kvalifkacija. Svakako da je i Aduriz zaluzio vise poziv od Ville ili Negreda- Dakle,Aduriz -Castro umjesto Ville i Negreda.Adi_Zepce je napisao/la:Ima Del Bosque dosta nelogicnih poteza,posebno na ovom spisku.Pozvao je Negreda koji igra po meni jednu losu sezonu,a nema Michua,Soldada i Aspasa
Brko vise misli na buducnost i isprobava opcije za mundijal. Mislim da do iduce godine nece Gabi toliko konkurentan kao Mario.juznjak> je napisao/la:Mario Suarez dobio poziv od Krstya posto se Xabi valjda ozljedio . Mislim da je Gabi zasluzio vise poziv,al eto .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.