Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

M4kaveli
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la M4kaveli » 24 dec 2012, 22:44

Ne bi rekao da je kvalitetniji od Montoye.
Ali eto, Brko zna. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 dec 2012, 22:52

Uz Lahma je najbolje ocjenjen bek na polusezoni bundeske sa 20 godina
to je klasan igrac
Montoya ima bolju zaledjinu u vidu barcelone , ali ako Real otkupi Daniov ugovor i promovise ga u startnog beka onda ima da kvalitet presudi
vako il nako , Spanija ce imati slatke brige
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 dec 2012, 23:55

juznjak> je napisao/la:Leo Baptistao izjavio da bi rado prihvatio Bosqeov poziv.Hajmo brko ,djeluj 8-)
Bio bi pametan potez kaparisati Lea, 20 godina a vec privukao dosta paznje na sebe, valjda nece Brazil reagovati prije.

Sto se tice desnog beka Brko tu ima najvise izbora. Ocigledno je da Arbeloi daje najvise povjerenja, a u drugom planu su Iraola i Juanfran. Jesus Gamez igra sezonu zivota u Malagi i pojeo je Ronalda u zadnjoj utakmici, Carlos Martinez iz Sociedada je , ako ne najbolji, onda jedan od najboljih desnih bekova ove godine u Primeri. Tu su Carvajal-najtalentiraniji desni bek danasnjive, i Montoja. Ali najizglednije mi je da ce Azpilicueta zasjesti ubrzo na mjesto desnog beka repke.
Velika konkurencija, velika.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 dec 2012, 00:11

Montoya je buduci desni bek španske selekcije na duže staze, što je i sasvim logican izbor...jedno je igrati u Barci gdje je konkurencija abnormalna i još izbaciti jednog Alvesa iz prvih 11, a drugo u Levrkuzenu koji prima po 7 komada od gorepomenute institucije.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 dec 2012, 15:06

Dakako Carvajal nije bio clan ekipa koja je primila 7 golova , nego je clan druge ekipe bundeske..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jan 2013, 15:02

ARSENAL: Héctor Bellerín.
ATHLETIC: Kepa Arrizabalaga.
ATLÉTICO DE MADRID: Javier Manquillo, Saúl Ñíguez, Oliver Torres e Iván Calero Ruiz
FC BARCELONA: Alejandro Grimaldo, Sergi Samper y Sandro Ramírez.
REAL BETIS: Álvaro Vadillo
CELTA DE VIGO: Jonathan Castro
CÓRDOBA: Federico Vico
ESPANYOL: Albert Miravent
REAL MADRID: Alfonso Herrero, Jaime Sánchez, José Rodríguez y Raúl de Tomás
SPORTING: Borja López y Álvaro Bustos
VALENCIA: José Luis Gaya
VILLARREAL: Pablo Íñiguez y Moisés Gómez

Novi spisak igraca u19 koji ce igrati kvalifikacije.
Jako dobra generacija kao i prethodne dvije.
Raul de Tomas je nova generacija velikog napadackog potencijala Reala koji ce biti jednostavno pusten ili upropasten- Bueno,Rodrigo,Soldado,Negredo..

Alvaro Vadillo, Betisov veznjak, je najbolji canteranin tog kluba. Manchester je pokazao interes da ga dovede .Inace on je drugi najmladji igrac koji je debitirao u primeri, ne sumnjam da bi se vec ranije culo za njega da nije prije nesto vise od godine u utakmici protiv Reala pretrpio ozbiljnu povredu ligamenata. Uz Vadilla u sredini u nenadjebivi trojac: Oliver Torres, Saul Niguez i Jose Rodriguez.

Manquilo, Grimaldo i Gaya su jako dobri bekovi, Manquilo je vec imao nastupa za Atleticov prvi tim a Grimaldo je vec dugo u ovoj U19 repki, na mjestu stopera bi se najvjerovatnije trebao naci Jaime Sanches. Bit ce tu jos nekih imena koja ce se promovisati u kvalifikacijama kao i na samom prvenstvu. Uglavnom, nista slabija generacija od prethodne dvije koje su izdominirale evropu. Mozda se moglo naci mjesta za Borju Martinez, Atleticovog veznjaka koji je prvi strijelac omladinskog kluba iako igra na centralnom veznom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 14:47

Selektor Španije, V. del Bosque, je pozvao čak deset igrača FC Barcelone za prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja: Valdes, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc Fabregas, Iniesta, David Villa te Pedro.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 feb 2013, 14:52

SultanSulejman je napisao/la:Selektor Španije, V. del Bosque, je pozvao čak deset igrača FC Barcelone za prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja: Valdes, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc Fabregas, Iniesta, David Villa te Pedro.
Nema tu nista cudno, Covjek jedini ima luksuz da bira igrace koji odgovaraju vec izgradjenom i savrsenom sistemu, a ne da uzme najbolje igrace pa po njima gradi sistem.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 feb 2013, 15:09

SultanSulejman je napisao/la:Selektor Španije, V. del Bosque, je pozvao čak deset igrača FC Barcelone za prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja: Valdes, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc Fabregas, Iniesta, David Villa te Pedro.
Još fali desni bek i eto repke....Montoyu bespotrebno zapostavlja 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 feb 2013, 16:30

Ima Del Bosque dosta nelogicnih poteza,posebno na ovom spisku.Pozvao je Negreda koji igra po meni jednu losu sezonu,a nema Michua,Soldada i Aspasa :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 feb 2013, 16:47

I Negredo i svi ti gore nabrojani su igraci svjetske klase, samo ja mislim da je Negredo bolji igrac u polju od ovih gore, ali ne i bolji napadac. Prije ce se sa Negredom napravit visak nego ovim gore nabrojanim, moje misljenje.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 20:16

Stvarno ne znam zasto nije pozvao Soldada ?
On i Villa bi zabijali 5 komada po utakmici.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 feb 2013, 21:06

Adi_Zepce je napisao/la:Ima Del Bosque dosta nelogicnih poteza,posebno na ovom spisku.Pozvao je Negreda koji igra po meni jednu losu sezonu,a nema Michua,Soldada i Aspasa :(
Mislim da Michu ima neku laksu povredu,pa ga zato nije zvao da debituje za repku . Po meni Castro iz Betisa je zasluzio najvise poziv . Evo ,igra konstantno dobro vec drugu sezonu ,ako se ne varam,trenutno je najbolji Spanski strijelac u Primeri ?! Ovo je idealna prilika da ga Brko nagradi pozivom za repku posto se radi o prijateljskom susretu, jer tesko da ce se moci nadati nekom pozivu kada budu neke bitne utakmice u okviru kvalifkacija. Svakako da je i Aduriz zaluzio vise poziv od Ville ili Negreda- Dakle,Aduriz -Castro umjesto Ville i Negreda.
Pozvao je najvise igraca iz Barce ,istina,a sumnjam da je navijacima drago sto gotovo kompletan tim Farce mora se zamarati dugim putovanjima i prijateljskim ogledom s jakim Uruguvajom . Tako da mi s te strane nije krivo sto nema nijednog igraca iz trenutno drugoplasirane ekipe u Primeri .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 feb 2013, 14:13

Mario Suarez dobio poziv od Krstya posto se Xabi valjda ozljedio . Mislim da je Gabi zasluzio vise poziv,al eto .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 feb 2013, 22:36

juznjak> je napisao/la:Mario Suarez dobio poziv od Krstya posto se Xabi valjda ozljedio . Mislim da je Gabi zasluzio vise poziv,al eto .
Brko vise misli na buducnost i isprobava opcije za mundijal. Mislim da do iduce godine nece Gabi toliko konkurentan kao Mario.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2013, 09:23

Očekivani sastavi za večerašnji derbi sa La Celestiem 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 feb 2013, 11:59

Uz BIH dvije najdraze repke 8-) . Ipak,u ovoj utakmici bice mi draze da pobijedi Urugvaj zbog tri Colchonera Godina,Cebolle i Uruguasha Forlana. Prvak Europe (i svijeta) protiv juznoamerickog prvaka. Utakmica prijateljskog karaktera, ali mislim za cetiri mjeseca ce opet igrati u okviru Cupa Konfederacija .Tako da je ovo idealna prilika da upoznaju protivnicke igrace ponaosob, njihove vrline i slabosti. Puyol ce vjerojatno startati u 100. nastupu za ''furiju''. A Del Bosque ce izjednaciti sa Kubalom kao selektor koji je najduze vodio Furiju .

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 feb 2013, 12:38

Xavi, Iniesta, Cazorla, Mata, Silva, Isco, Fabregas...
Fantazisti.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 06 feb 2013, 14:48

blaugrana dominira

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 feb 2013, 20:18

Šta im radi mali Iniesta, jadni ovi igrači... :mrgreen:

Šta je sa ovim Albom? On bi samo da se udara, šta mu je? :S

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.