FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vamos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vamos » 05 feb 2013, 01:10

Devil je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ne treba odmah ocekivati ugovor da potpise. Mozda neki predugovor ili nesto slicno. Zenit je jaka ekipa i za evropske okvire, bas jaka. Prejaka je tamo konkurencija.
Ako zadovolji potpisace odma',takvi klubovi ne potpisuju predugovore sa onima ko zadovolji. ;)
Ma naravno. Mislio sam na pozajmicu, drugi tim i slicno...samo sam se lose izrazio.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 05 feb 2013, 02:56

Jel ovaj igra DMF-a ?

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 05 feb 2013, 10:23

Zekoo je napisao/la:Jel ovaj igra DMF-a ?
ne, igra veznog, **** vas manager.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 feb 2013, 11:46

VIDEOEKSKLUZIV: Dragan Jović za JAVNO.ba najavljuje pohod Sarajeva na titulu bh prvaka

http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/vid ... rvaka.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 05 feb 2013, 13:23

Kevin je napisao/la:VIDEOEKSKLUZIV: Dragan Jović za JAVNO.ba najavljuje pohod Sarajeva na titulu bh prvaka

:lol: :lol:
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 feb 2013, 14:19

Sta li je toliko smijesno de recite i nama da se smijemo? :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 feb 2013, 14:26

DevilS je napisao/la:Sta li je toliko smijesno de recite i nama da se smijemo? :roll:
Sega covjeku sto svake godine pasete istu suplju a na kraju neki od vas kazu "komsije vi ste za nas Barca" pri tome pominjuci clanove porodice doticnog sefa struke FK Sarajevo.. Ispravi me ako grijesim..
DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Uz put pozdrav za tebe :D
BUDI ŽELJO !!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 feb 2013, 14:43

Ja ne poricem da to nisam rekao u revoltu sve to stoji, ali se izasipam kad vidim komentare od drugih ljudi sto blage veze nemaju sa ovim klubom i samo stavljaju da ispadnu face.., uostalom on je nas trener i to se nas tice prije svega.. ;)
Pozdrav za Grbavicu... :P

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 feb 2013, 17:07

Kevin je napisao/la:VIDEOEKSKLUZIV: Dragan Jović za JAVNO.ba najavljuje pohod Sarajeva na titulu bh prvaka

sad mi je lakse

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 feb 2013, 17:12

Kad igramp protiv Borca :?:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 feb 2013, 17:16

Igrači Sarajeva i dalje su na pripremama u Međugorju. Do sada su odigrane dvije pripremne utakmice, protiv Branitelja i Veleža. U obje, bordo tim je bio bolji od protivnika. Tako je ekipa Branitelja savladana rezultatom 2:0, a ekipa Veleža nešto manjom rezultatskom razlikom, ali opet u korist tima sa Koševa, od 1:0. Već za dva dana, FK Sarajevo će odigrati treći pripremni susret u kojem će snage odmjeriti sa banjalučkim Borcem.

"Naš naredni protivnik je Borac. Utakmica se igra u srijedu, u 14h i priliku će ponovo dobiti svi igrači. Vrijedno je istaći da zaista, u ovoj fazi priprema, rezultat ne igra bitnu ulogu. Želimo da pronađemo najboljih jedanaest. Prvenstveni ciljevi ovih pripremnih utakmica su, naravno, angažman igrača, koji ne smije izostati, te podizanje kvaliteta naše igre na viši nivo. Prije svega tu mislim na pas igru.", kazao je šef stručnog štaba, Dragan Jović.

Pripreme je napustio Amerikanac Horton, koji već danas putuje nazad u Ameriku.

"Iako je riječ o kvalitetnom igraču, odlučili smo da nam on u ovom trenutku nije potreban. Nema potrebe da gomilamo igrače u igračkom kadru. Horton nastupa na krilnim pozicijama, gdje imamo igrače iz vlastitog pogona, koji pokazuju kvalitet na pripremama.", dodaje Jović.

Zdravstveno stanje ekipe je zadovoljavajuće. Čizmić se oporavio nakon povrede prsta, dok se na povredu žale Melunović i Tadejević. Emir Hadžić, nakon oporavka od viroze, se nalazi u punom trenažnom procesu.

"Na jednom od posljednjih treninga, Čizmić je zadobio povredu prsta. Nakon kratke pauze, danas je uspješno trenirao i, samim tim, možemo smatrati da je povreda sanirana. Poslije današnjeg jutarnjeg treninga, Melunović se žalio na povredu kvadricepsa i propustiti će popodnevni trening. Isto važi za Tadejevića, koji se žali na bolove u aduktorima. Što se ostalih igrača tiče, svi su spremni i nesmetano treniraju.", kazao je Mirza Marevac, fizoterapeut naše ekipe. ;)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 feb 2013, 18:03

Novinarstva i bruke. Zna li neko od vas ovoga novinara? Ima li on kakve skole zavrsene? Jovic samo sto mu nije samar puko. Tako se covjek neugodno osjecao da to nije mogao sakriti.

Momak se isprica i onda postavi pitanje Jovicu a sam ga vec odgovorio. Zalosno. A u pozadini samo sto jos granate ne padaju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2013, 18:10

amypitar je napisao/la:Kad igramp protiv Borca :?:
Sutra u 14 sati, mislim..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 feb 2013, 21:59

Samo da se javim da sam živ i jedan veliki pozdrav( šalim se) kako ste jarani moji!?
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 feb 2013, 15:10

1-0 za borac

evo ovdje se moze pratiti rezultat
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 1088069975" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2013, 16:18

Uzese nas,po statistici smo bili bolji tim ali eto...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 feb 2013, 16:23

Sto se tice te tekme fino sam boldiro ali svima mrsko da se vrate stranicu unazad.. :D :D
@sekac, hilmo pozdrav lijepi ide za vas..., a valjda cemo pobjediti lesinare.. :roll: 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 feb 2013, 16:48

Posljednji dan priprema u Međugorju, igrači Sarajeva su iskoristili za još jednu utakmicu. Ovog puta, protivnik naše ekipe bio je banjalučki Borac.

Na početku utakmice za FK Sarajevo su nastupili: Bandović - Čizmić, Torlak, Dupovac, Zlatković, Osmanagić, Hrelja, Todorović, Suljić, Huseinbašić i Hadžić.

Sami početak susreta nije donio velika uzbuđenja pred golovima. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena. Prva ozbiljnija prilika odmah je pretvorena u pogodak. Po prvi put u dosadašnjem toku priprema, Bandović je morao da izvadi loptu iz svoje mreže.

Nakon lijepog prodora po desnoj strani, Maletić je pogodio za vodstvo Banjalučana. Igrači Sarajeva su već u narednom napadu imali priliku, ali Suljić ne reaguje najbolje, nakon dodavanja Todorovića.

Terensku inicijativu bordo momci su gotovo uspjeli pretvoriti u pogodak. Zlatković je sjajno pronašao Huseinbašića koji, sa udaljenosti od nekoliko metara, šutira iznad gola Borca.

U drugom poluvremenu, bordo tim je na teren izašao u nešto izmijenjenom sastavu. Dupovac je ostao u svlačionici, a umjesto njega u igru je ušao Mijušković.

U nastavku utakmice naši igrači su bili znatno bolji od protivnika. Todorović, Suljić i Huseinbašić su u nekoliko navrata pravili pometnju u zadnjoj liniji Borca, ali golman Kozić je bio siguran. Ostaje zabilježen i udarac Zlatkovića sa 30 metara udaljenosti, kojeg je golman Borca uspio odbraniti i izbaciti loptu u korner. Odličnu priliku je propustio i Torlak, koji je udarcem glavom pogodio prečku, nakon Huseinbašićevog ubacivanja.

Uslijedila je i druga izmjena u sastavu FK Sarajevo. Umjesto Hrelje, priliku je dobio Plakalo koji je, svega nekoliko minuta nakon ulaska u igru, bio blizu postizanja prvog gola. Danas raspoloženi Zlatković, ponovo odlično ubacuje u šesnaesterac, a Plakalo glavom šutira pored gola.

Do kraja utakmice, ekipa Sarajeva je imala dobru priliku nakon proigravanja Suljića za Hadžića, ali rezultat se nije mijenjao. :roll: :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2013, 16:57

Neka neka.....lahko je bilo pobjediti one prve dvije ekipe, prva ozbiljnija ekipa i odmah down....
Kako mogu pročitati imali smo inicijativu samo nismo bili precizni. Nema veze.
Sad nek se malo vide sa rodbinom i prijateljima :D :D pa lagano na more!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 feb 2013, 16:59

hilmo je napisao/la:Neka neka.....lahko je bilo pobjediti one prve dvije ekipe, prva ozbiljnija ekipa i odmah down....
Kako mogu pročitati imali smo inicijativu samo nismo bili precizni. Nema veze.
Sad nek se malo vide sa rodbinom i prijateljima :D :D pa lagano na more!
Zbog poštede, danas nisu nastupili Džakmić, Tadejević, Melunović, Tatomirović i Šunjevarić, dok su U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine, Handžić, Čiva i Plakalo otputovali na ovogodišnji reprezentativni kamp. Inače, fudbaleri Sarajeva poslije današnje utakmice kreću nazad u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Bolje bez ovih igraca i nije moglo. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.