FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
rusija mi je uvijek bila draga zemlja .....
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Razumijemo se...htcxone je napisao/la:rusija mi je uvijek bila draga zemlja .....
BegAx je napisao/la:Razumijemo se...htcxone je napisao/la:rusija mi je uvijek bila draga zemlja .....![]()
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- DzoleZeljo
- Kontakt:
U prevodu, potpisao jehtcxone je napisao/la:rusija mi je uvijek bila draga zemlja .....
Ima li ovih naših, jesi li se vratili iz Hercegovine, ima li kakvih vjesti za Samketa...
Evo Adi kod zeničana, haj drago mi je zbog njeg...Šteta što nije uspio u Hellasu.
Evo Adi kod zeničana, haj drago mi je zbog njeg...Šteta što nije uspio u Hellasu.
Al' će bit gusto u Zenici. Nevjerovatno je to da tamo odavno nemamo sreće, kao i to da rijetko uzmemo neke bodove u Zenici. U ovoj pauzi su dosta toga korisnog uradili, pojačali se. Bit će pravo, pravo teško tamo igrati. Trebamo napasti, pa šta god bude.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bit ce to jako dobra utakmica.Željni smo i vi i mi utakmcia i uspjeha.Utakmcia ce biti na TV-u,kvalitetni vi,kvaliteni mi.Također bit ce to i derbi na tribinama i sve u svemu ocekujem,jako borbenu i jako zanimljivu utakmicu.Nadam se da uziamte titulu,a da padate u Zenici.Vidimo se uskoro.High je napisao/la:Al' će bit gusto u Zenici. Nevjerovatno je to da tamo odavno nemamo sreće, kao i to da rijetko uzmemo neke bodove u Zenici. U ovoj pauzi su dosta toga korisnog uradili, pojačali se. Bit će pravo, pravo teško tamo igrati. Trebamo napasti, pa šta god bude.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pozdrav.Ko bi rekao da će ovaj vas Buba biti centralna figura na terenu.Ajd sto je u dosadašnjem dijelu povaljivao na travnjak nizeligaske igrače i zabijao golove.Danas je ista slika bila i protiv Madjrskog Pečuha.Da li je to sve slučajnost ili bas sada sazrio da pokaze sve sto zna ostaje da se vidi. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vise se radujem porazu u pripremnim utakmicama nego pobjedi.
Ako padnu u Zenici oni titule nece vidjet bar jos ovu godinu.Ako vas uzmu imat ce sanse da se bore dalje.samocelik je napisao/la:Bit ce to jako dobra utakmica.Željni smo i vi i mi utakmcia i uspjeha.Utakmcia ce biti na TV-u,kvalitetni vi,kvaliteni mi.Također bit ce to i derbi na tribinama i sve u svemu ocekujem,jako borbenu i jako zanimljivu utakmicu.Nadam se da uziamte titulu,a da padate u Zenici.Vidimo se uskoro.High je napisao/la:Al' će bit gusto u Zenici. Nevjerovatno je to da tamo odavno nemamo sreće, kao i to da rijetko uzmemo neke bodove u Zenici. U ovoj pauzi su dosta toga korisnog uradili, pojačali se. Bit će pravo, pravo teško tamo igrati. Trebamo napasti, pa šta god bude.
Ova tekma je presudna za njih..
Ne brini @dona nećemo pobjediti, znači počni da slaviš...
hilmo je napisao/la:Ne brini @dona nećemo pobjediti, znači počni da slaviš...
Ma sta ja imam s tim.Ja nikad nisam slavio tude neuspjehe ne daj Boze.Samo kazem na ovo njegovo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ima li sta konkretno za Radovca? Hvala
Ništa druže još, koliko sam u komentarima na fejsu mogao pročitati on bi sutra trebao biti u Sarajevu, da li je zadovoljio i da li će otići i kada ostaje da vidimo...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma krenuse raja sa komentarima pravo pozitvno, a evo kako se sedmica privodi kraju niko ni traga ni glasa. Decko mi je drag pravo, volio bih da se uspije negdje vani probiti, pa evo za nadati se, da ce se sa pozitivnim rezultatima vratiti. Kako god, hvala "hilmo" care na odgovoru..hilmo je napisao/la:Ništa druže još, koliko sam u komentarima na fejsu mogao pročitati on bi sutra trebao biti u Sarajevu, da li je zadovoljio i da li će otići i kada ostaje da vidimo...
Pa bolje je da ostane u Sarajevu i da odigra odlucinu polusezonu onda ce mu mnogo lakse biti. Momak ima potencijal bolje da na ljeto od u Njemacku jer moze ima potencijal nego sad da ode u Zenit. Ma koliko bogati bili Rusija je to.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Još samo 3 hevte..
i onda...
HAAAJDE SAMO ZABIIIJ GOOOOO
sati ko dani, dani ko sedmice..
i onda...
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
MaroonWhite1987 je napisao/la:Još samo 3 hevte..
i onda...
![]()
![]()
![]()
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Jeko ovaj Drilon Cenaj ?
Dobio poziv U 17 Albanije i odazvat ce se.
Dobio poziv U 17 Albanije i odazvat ce se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], OzmoodPinglewood i 20 gostiju.