Igrač br. 6
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Interesantno je sljedeće : kada ga ismijavaju i rugaju mu se i pametuju o njegovoj karijeri onda ih je puno na ovoj temi, kada ga treba pohvaliti i reci momak danas si bio za 10 nastavi tako,a gle cuda, nigdje nikoga na temi..
Bravo Ogi Zmaju nas.
Bravo Ogi Zmaju nas.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Može i mora puno bolje u prvih 20-30 minuta je imao par promašenih dodavanja to bi Grčka glatko kaznila..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma daj, sta je dobro odigrao? Fino je izbio 2 lopte u cijeloj tekmi. Je li iko gledao posebno na odbranu i kretanje igraca?
I Zukanovic je jednom smijesno ispao, ali Vranjes je danas bio posebna prica, ne mogu da vjerujem da je po vama dobro odigrano 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma sta se sikirate, pandza je in samo kad se oporavi..il eventualno bicakcic kad dobije papire..vranjes ce svakako biti zamjena..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Poslje Grcke je bio najbolji, niko nije ni smio rijeci reci protiv njega. A dok je se govorila bolji Zukanovic, nek se malo isproba pa cete vidjeti kvalitet, govorilo je se "ko je Zukanovic, kakav Zukanovic, kakva belgijska liga bolja ruska" ili slicne komentari ili argumenti. Isto je ono pokazao danas kosto je pokazao protiv Grcke. Onu utakmicu je nas mogao kostati golove, srecom nista nebi Sledeci put na Bilinom mozda nebudemo imali toliko srece kao prosli.
Ko kaze da Ogi nije odigrao extra ovu tekmu taj nije ni gledao tekmu.Pa po Ogijevoj strani nije bilo propuha kao po drugoj.Cvrst jak u duelu i dosta siguran na ovoj tekmi.Meni medju 3-4 najbolja veceras.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
ja ne znam ko da nismo gledali istu tekmu,Vranjes odlican sa par sitnijih gresaka pri dodavanjima s druge strane Zukanovic jedan od najlosijih veceras najvise propuha na njegovoj strani i najvise ovih sitnih gresakaAlenHalilovic je napisao/la:Poslje Grcke je bio najbolji, niko nije ni smio rijeci reci protiv njega. A dok je se govorila bolji Zukanovic, nek se malo isproba pa cete vidjeti kvalitet, govorilo je se "ko je Zukanovic, kakav Zukanovic, kakva belgijska liga bolja ruska" ili slicne komentari ili argumenti. Isto je ono pokazao danas kosto je pokazao protiv Grcke. Onu utakmicu je nas mogao kostati golove, srecom nista nebi Sledeci put na Bilinom mozda nebudemo imali toliko srece kao prosli.
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Previše je Branimira Tulića po forumima.... Ogi večeras neprelazan uz bega i pjanu najbolji. Fala.
je li ravno ovo? je li ravno?
Dobar je bio , kad je izasao Spahic tad je bio najsigurniji u odbrani u odnosu na ostatak odbrane racunajuci i zadnje vezne,svakom igracu se desavaju sitnije greske u toku utakmice
Ja nikako ne mogu da shvatim ove neke komentare, pa ko da smo dvije totalno razlicite utakmice gledali. Ogi je bio strasan veceras, nijedan duel nije izgubio, nijedan ga igrac nije presao. Jeste imao 1-2 neprecizna dodavanja, ali ne mogu da vjerujem da zbog toga govorite da je los bio. Koliko je samo lopti presjekao, uzeo bez faula...Stvarno ne znam sta ste vi gledali.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja sad usao na forum i kontam kako ce ovdje pjevati ode o Ogiju kad??ammarc je napisao/la:Ja nikako ne mogu da shvatim ove neke komentare, pa ko da smo dvije totalno razlicite utakmice gledali. Ogi je bio strasan veceras, nijedan duel nije izgubio, nijedan ga igrac nije presao. Jeste imao 1-2 neprecizna dodavanja, ali ne mogu da vjerujem da zbog toga govorite da je los bio. Koliko je samo lopti presjekao, uzeo bez faula...Stvarno ne znam sta ste vi gledali.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Tako je na sve i jednoj temi reprezentativaca. Ovdje bas niko nezna pohvaliti nekoga kada nesto dobro uradi.masteRofPoker je napisao/la:Interesantno je sljedeće : kada ga ismijavaju i rugaju mu se i pametuju o njegovoj karijeri onda ih je puno na ovoj temi, kada ga treba pohvaliti i reci momak danas si bio za 10 nastavi tako,a gle cuda, nigdje nikoga na temi..
Bravo Ogi Zmaju nas.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislis? ciba pogled na Miretovu temu 
Ogi je odlično odigrao, naročito kad je prešao na Spahino mjesto. Pojedini izgleda nisu gledali tekmu, a komentarišu (naravno u negativnom smislu, ja kako bi drugačije)..
Bravo Ogi, samo tako nastavi.
Bravo Ogi, samo tako nastavi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zamolio bih da mi neko proslijedi tekmu, da isjecem te momente 
sad mi zao sto ba Brecko nije zabio kad je ispao Ogi
Sad bi mu pola od ovih yebalo mater. Ne napadam Ogija, napadam njegov nacin igre u zadnjoj tekmi 
sad mi zao sto ba Brecko nije zabio kad je ispao Ogi
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 feb 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pohvaliti ovog momka za ovu odigranu tekmu,bilo bi kao pojesti burek bez jogurta.
Sta je ko gledao ofo ono,stvar rasprdjavanja,ha ja.Slicna igra kao i protiv Slovaka,samo drugacija pozicija.
Sta je ko gledao ofo ono,stvar rasprdjavanja,ha ja.Slicna igra kao i protiv Slovaka,samo drugacija pozicija.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 feb 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za moj ukus veceras beton bio,cak mi se na beku vise i svidio,naravno govorim o defanzivnom dijelu....mislim Slovenci sve sto su uradili uradili su preko lijeve strane na kojoj je Lulic bio realno,po meni momak bas odigrao s mudima i bas momacki,iskreno veceras najbolja partija do sada ...cak je i na kraju gol spasio,mislim da bi Beric(mislim da je ovaj bio) onu lopstu pospremio u gol da Ogi ispred njega nije izbio haman negdje kod linije da je bilo,uglavnom po meni strasna partija u prvom poluvremenu meni bio sigurno medju tri nasa igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Na beku nije ni toliko bio los koliko je ocajan bio na stoperu.
Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Na beku nije ni toliko bio los koliko je ocajan bio na stoperu.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Onu u kojoj se Vranjes gubio ko nevinost na dan prije smak svijeta 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.