Jebote kako je nogomet frustrirajuči sport! Francuzi su bili u brutalno podređenom položaju i sad vode 1:0. Fascinantno je koliko su taktički, fizički i tehnički lošiji od Njemaca.
Njemci će morat riješiti taj problem lijevog beka. Baš zbog te pozicije oni nisu dorasli Španjolcima. Morat će se taj Schmelzer forsirati iako neki misle da on nije na razini drugih igrača u ekipi. **** nije, ali je BAR LJEVAK. Ovo sa Howedesom izgleda presmješno, pogotovo kad neš pokuša sa lijevom nogom...Schmelzer je najbolje što Njemačka ima i svaka pizdarija sa nekim dešnjakom je jednostavno glupa. Jansen, Jansen ak treba...Nemre se reči da su igrači loše odigrali, samo što je šteta što Ozil igra tako da si digne cijenu umjesto da igra na pobjedu. Umjesto da je dodao loptu Gomezu koju bi ju pospremio u mrežu on išo zaobilazit LLorisa...
Što se tiće Gomeza užasTno se vidi da nije dugo igro. Što je najgore igra d abi dobio dobru ocjenu, a ne da mu se sudi po tome dal je il nije gol zabio. Ima ga svuda po terenu, mislim za njegove mogučnosti, pokriva prostor, bori se za loptu i vrača se u obranu. TO MI SE GADI!!!!!!!!!!!!!
Francuska: RIBERY SAM PROTIV SVIH!