Igrač br. 6

harishp
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la harishp » 06 feb 2013, 23:38

Bosniacum Lilium je napisao/la:Onu u kojoj se Vranjes gubio ko nevinost na dan prije smak svijeta ;)
Idi prati bocanje,dajem glavu da tekme gledao nisi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 feb 2013, 23:38

ja ipak mislim da je on bolji na stioperu, nego na beku ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2013, 23:43

harishp je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Onu u kojoj se Vranjes gubio ko nevinost na dan prije smak svijeta ;)
ajd daj Ha-Rise
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2013, 23:50

Bosniacum Lilium je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ajd daj Ha-Rise
Koga jel tebe,nema potrebe.Nisam ja taki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2013, 23:57

e moj cika reha, jasno mi je za ove momke ovdje kako ne kontaju neke stvari. Mladost-ludost, ali sta je tebi, valjda mrena, od godina bezbeli :ugeek:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:11

Bosniacum Lilium je napisao/la:e moj cika reha, jasno mi je za ove momke ovdje kako ne kontaju neke stvari. Mladost-ludost, ali sta je tebi, valjda mrena, od godina bezbeli :ugeek:
Mrena nemrena Ognjen ce biti i dalje pozivan.A ti borbene sviraj,sto je najzalosnije jedino si ti nesto drugo gledao.
Toliko o mreni a mozes i o mladici.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:15

Nemam nista protiv toga da bude pozivan, ako ce igrati kao sto je igrao protiv Latvije. Ti mislis da sam se ja ukrotio protiv njega, citaj malo 'arise :!:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 feb 2013, 00:18

harishp je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:e moj cika reha, jasno mi je za ove momke ovdje kako ne kontaju neke stvari. Mladost-ludost, ali sta je tebi, valjda mrena, od godina bezbeli :ugeek:
Mrena nemrena Ognjen ce biti i dalje pozivan.A ti borbene sviraj,sto je najzalosnije jedino si ti nesto drugo gledao.
Toliko o mreni a mozes i o mladici.
fakat, ispade da smo svi mi glupi i slijepi a samo on pametan i s jasnim infrared vidom...salu na stranu..
a mozda frajer samo provocira, tak da ne treba nasijedati..
i ja sam bio skeptican posle grcke u vezi s Ogijem, al ove posljednje utakmice je odigrao fenomenalno, tako da svaka cast momku i na igri i na zalaganju..a naravno da uvijek ima gresaka, svako grijesi..
po nekima, protivnik ne bi smio uputiti ni jedan udarac prema nasem golu, da bi neki mogli potvrditi da je vranjes odigrao sjajnu utakmicu..nazalost, ima i takvih...
u tom slucaju su i pique, i pepe, i kompany..itd..katastrofa..
pa ima li dobrih stopera :lol:
ma de ba,samo se salim...sta li sam htio reci..
uglavnom, Ogi je zasigurno bio medju 5 naj veceraas, a to nesto govori

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:20

@Bosniacium lilium.koga ces zovnuti Balea ili mozda Pyjola.
Momak igra sasvim dobro u repci i ne mogu te skontati zbog cega ofo ono.Halo zar ne vidis da si bukvalno jedini koji je nesto vidio sto niko nije.Uostalom i u tekmi protiv Grcke si prvo poluvrijeme bio ''uporan''da bi se usutio u drugom.
Ako ti ne pase reci,ovako o igri mojne bez veze supljiranja i samponiranja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:23

potpis ti sve govori sultanijo :lol: Naravno da svi stoperi grijese. Ali kad njema prolazi lopta preko noge onako cesto (i to kod primanja) sta onda ocekivati od beka, a pogotovo kao stopera? Valjda je to genetski, sta li vec :roll:

Kud nije potpis'o za United, nego izabrao Alaniu jer mu je ljepse u suncanoj Rusiji :twisted: Yebena stvar taj ćejf :twisted:
harishp je napisao/la:@Bosniacium lilium.koga ces zovnuti Balea ili mozda Pyjola.
Momak igra sasvim dobro u repci i ne mogu te skontati zbog cega ofo ono.Halo zar ne vidis da si bukvalno jedini koji je nesto vidio sto niko nije.Uostalom i u tekmi protiv Grcke si prvo poluvrijeme bio ''uporan''da bi se usutio u drugom.
Ako ti ne pase reci,ovako o igri mojne bez veze supljiranja i samponiranja.
nemoj izmisljati moje postove, molim te. Kleveta je velik zlocin.

Drugo je poluvrijeme bio solidan, protiv Latvije je odigrao najbolje u odbrani od svih, protiv Slovenije je dosta skripao. Ne znam u cemu je stvar biti objektivan kod igre reprezentativaca?

Ako nastavi s ovakvom igrom, mogao bi dozivjeti sudbinu Mravca. Ili Pandze, gdje se taj igrac cas pljuje cas u zvijezde dize, a veoma je solidan stoper, iako ne najbrzi, nije los ni u postavljanju, a ni u zracnim duelima.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 feb 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:potpis ti sve govori sultanijo :lol: Naravno da svi stoperi grijese. Ali kad njema prolazi lopta preko noge onako cesto (i to kod primanja) sta onda ocekivati od beka, a pogotovo kao stopera? Valjda je to genetski, sta li vec :roll:

Kud nije potpis'o za United, nego izabrao Alaniu jer mu je ljepse u suncanoj Rusiji :twisted: Yebena stvar taj ćejf :twisted:
Po tvom ne kenjas o Zukanovicu koji je fakticki slicno uradio i jos gori veceras bio.
Dupli arsini k'o i obicno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:31

harishp je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:potpis ti sve govori sultanijo :lol: Naravno da svi stoperi grijese. Ali kad njema prolazi lopta preko noge onako cesto (i to kod primanja) sta onda ocekivati od beka, a pogotovo kao stopera? Valjda je to genetski, sta li vec :roll:

Po tvom ne kenjas o Zukanovicu koji je fakticki slicno uradio i jos gori veceras bio.
Dupli arsini k'o i obicno.
ne boj se 'arise, spominjao sam i njega ;) vidim da vuces na to da mi smeta jer je srbin? Boze me sacuvaj :roll: Ne smijes reci da je lose odigrao jer je srbin? :lol: :lol: :lol:
To isto ono ko u Americi kada obrnuto tvrdis nesto stereotipno za afroamerikanca pa te onda zbog toga smatraju prikrivenim rasistom. Svijetu nikad ugodit tobejarabi :mrgreen:

Hoces da ti kazes ko jos lose odigrao (nisu zadovoljili - blaze receno) ? Zahirovic i Medunjanin. Pogotovo ovaj prvi

Vranjes trenutno moze biti samo Mujdzina zamjena, jer je Mujdza par svjetlosnih godina ispred Vranjesa (trenutno).

Sad ne bi bilo lose da se jave oni koji ce reci da Mujdza ala Vrsajevic. Valjda forum nije toliko otisao prema Hondurasu.

A sto se tice Zahirovica, moze se slobodno plasiti za poziciju u prvom timu od Svrake. Sreca njegova pa je sljedece tekma protiv Grcke pa se vjerovatno Pape nece puno poigravati sa formacijom.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 feb 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:35

Koliko znam tebe su vec na slikama stavili ko nacistu i to Handjar divizije :lol: zato mani se supljiranja.
Boli me qita sta ko cega oko Vranjesa.
Momak je odigrao jako dobru tekmu i to bi bilo to.
O drugim stvarima necu i da hocu i hocu da necu da razglabam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:38

harishp je napisao/la:Koliko znam tebe su vec na slikama stavili ko nacistu i to Handjar divizije :lol: zato mani se supljiranja.
eto koliko si ti u godine otisao. To je interna sala izmedju mene i 2 momka koje znam iz privatnog zivota. Lexilium, poljubi unucad za laku noc i ohladi malo od palamudenja ;)

Evo, ako da ti se pohvalim, imam prijetalja iz Beograda koji je sa mnom na slici dignuo tri prsta, a ja jedan, fasisti ala Himmler i Hitler. Tebi je bolje da poradis na svom PTSP-u jer si ti uopste pomislio tako nesto :ugeek:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 feb 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koliko znam tebe su vec na slikama stavili ko nacistu i to Handjar divizije :lol: zato mani se supljiranja.
eto koliko si ti u godine otisao. To je interna sala izmedju mene i 2 momka koje znam iz privatnog zivota. Lexilium, poljubi unucad za laku noc i ohladi malo od palamudenja ;)
Ok i idi pogledaj utakmicu jos jednom prije sapunjanja.Ovako interno neinterno stari djozluci ti vise na pasu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:43

Uvijek imas stranku penzionera i sah na trgu Alje (sad ja opet handzarac ispadoh :mrgreen: ) :oops:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 07 feb 2013, 00:45

Momak ti si lud, al fakat.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2013, 00:53

masteRofPoker je napisao/la:Momak ti si lud, al fakat.
slika

uostalom, tvoj avatar mi nekako govori da iz tebe isijava inteligencija :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 feb 2013, 00:58

Ogi veceras odigrao i vise nego solidno.Stvarno mi nije jasno,neki kao da gledaju kroz ekran.
Chelsea F.C.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 feb 2013, 02:07

Blue_He4rt je napisao/la:Ogi veceras odigrao i vise nego solidno.Stvarno mi nije jasno,neki kao da gledaju kroz ekran.
Najbolji uz Begovica i Pjanica. Ima na ovom forumu likova sa 250 000 postova, a od toga brat bratu 3/4 smeca koje nema nikakve veze sa temom. Nekad je ovo bio respektabilan forum, sad se spominjalo....

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.