FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zamorano molim te nemoj dolazit na ovu temu imas celik i to je to.
Cuj Pjanic roma , Ibricic celik....
Cuj Pjanic roma , Ibricic celik....
Najjače su Moštre. Frajer lupa niđe veze.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dona majstore, smiri malo, ne placas ga ti vec Amar. Svaki igrac je slucaj za sebe, i kao takvi se ne mogu svrstavati u isti kos. Ako Amar misli da ga treba zadrzati, zadrzat ce ga, prema tome ne vidim bilo kakav razlog za pobizanje tenzija oko Smajiceve plate ili zasto E. Colica jos gledamo kao i Stanica. Svi su oni clanovi naseg Zelje i dok su god tu, dok god ginu za nas dres, treba im podrska. Nemojte samo biti kao oni gore....Dona je napisao/la:Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.

Smajic je opet tip igraca, koji da bi pokazao ili ponudio publici sto sve zna i moze, potreban pravi nogometni teren, bez grbi i drugih zajebancija koje samo otezavaju. Znam da ce sada biti onih bruku upaljenika koji ce poceti pricu, pa svi oni treniraju na istom, sto je open tacno, ali postoje igraci kojima jednostavno ne leze svi tereni da bi bili u mogucosti pokazati sta sve mogu i zele. Dakle, nemojte se sada budale praviti pa neka poredenje praviti, jer smo mi daleko od ovoga nivou ispod sto sam naveo, vec jednostavno je ponuden primjer kako se neki igraci ne mogu snalaziti najbolje na svim terenima.....
Jedan primjer sa scene velikana nogometa. (nemojte uzimati odmah na zub, primjer sluzi samo kao pokazatelj)
2005 ili 2004 u ligi prvaka susreli su se Chelsea vs Barcelona u Londonu. Naime, ljudi iz Chelsea dobro znaju da igraci Barcelone da bi uspjeli ponuditi sve sto znaju, za to trebaju osisanu travu na minimalac (ne znam sada tacne mjere). Tako ljudi iz CHelsea uposte nisu ni kosili do minimalnca, niti zalijevali, nakon cega je uslijedila bura protesta iz Barcelone. Za taj susret se dobro sjecam da je Muorinjo izjavio da ce Chelsea u prvih 20 min, rijesiti utakmicu, sto su ovi i uraditi jer su u prvih 20 min vodili vec sa 3:0....
EDIT: Treba uraditi jednu kompletnu evidenciju Zeljovaca i pitara koji su nastupali za reprezentaciju od 1995 pa sve do danas...
što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicučamac je napisao/la: Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
samo da dodam, nisam ništa protivrječio

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nemoj te ga molim vas trpati medju Zeljovce.Daleko mu kuca od Grbavice.Eto ga konama ili bilo kome drugome.Imam ja sjecanje na onu tekmu na Kosevu..........anonimni je napisao/la:što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicučamac je napisao/la: Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja samo znam da nam treba lijevi bek podhitno, krilo bi bilo poželjno svakako, pa i jedan napadač koji je kvalitetan.
Nisi ne sekiraj seDevil je napisao/la:'de su ona dva sto mi pisu PP danas ?Jesam li uzimao dzabe motku u ruke ?
![]()

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- SarajlijaTM
Bas vala,al smo mu i fino odgovorili123456 je napisao/la:Nemoj te ga molim vas trpati medju Zeljovce.Daleko mu kuca od Grbavice.Eto ga konama ili bilo kome drugome.Imam ja sjecanje na onu tekmu na Kosevu..........anonimni je napisao/la:što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicučamac je napisao/la: Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)

@zamorano-Garant i Obama navija za celik?

- BegBasagic
Zajko Zeba domaćin Želji, Osim pola tima vratio za Sarajevo
Ekipa Željezničara, aktuelnog prvaka BiH, okončala je dio priprema u Rovinju i danas bi trebala krenuti put Dalmacije, gdje će u subotu u prijateljskom meču odmjeriti snage sa ekipom Splita.
Utakmica koja će od 15 sati početi na Parku Mladeži u Splitu poslužiti će kao generalna proba domaćem timu kojeg sa klupe predvodi Zoran Vulić, igračka legenda gradskog rivala Hajduka, pred nastavak proljetnoj dijela 1. HNL.
Susret će svakako biti i interesantan zbog činjenice da će donedavni član i prva violina tima sa Grbavice Zajko Zeba istrčati na teren, ali u crvenom dresu RNK Splita. Tako će najbolji igrač Premier lige u prošloj godini imati priliku pokazati se pred navijačima Splita protiv svog bivšeg kluba. Ovaj test susret dogovoren upravo tokom pregovora između dva kluba o prelasku Zajka Zebe u redove Splita.
Željezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.
Splićani su jesenji dio prvenstva Hrvastske okončali na sedmom mjestu sa 30 osvojenih bodova, dok drugoplasirani Hajduk ima svega tri boda više.
Ekipa Željezničara, aktuelnog prvaka BiH, okončala je dio priprema u Rovinju i danas bi trebala krenuti put Dalmacije, gdje će u subotu u prijateljskom meču odmjeriti snage sa ekipom Splita.
Utakmica koja će od 15 sati početi na Parku Mladeži u Splitu poslužiti će kao generalna proba domaćem timu kojeg sa klupe predvodi Zoran Vulić, igračka legenda gradskog rivala Hajduka, pred nastavak proljetnoj dijela 1. HNL.
Susret će svakako biti i interesantan zbog činjenice da će donedavni član i prva violina tima sa Grbavice Zajko Zeba istrčati na teren, ali u crvenom dresu RNK Splita. Tako će najbolji igrač Premier lige u prošloj godini imati priliku pokazati se pred navijačima Splita protiv svog bivšeg kluba. Ovaj test susret dogovoren upravo tokom pregovora između dva kluba o prelasku Zajka Zebe u redove Splita.
Željezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.
Splićani su jesenji dio prvenstva Hrvastske okončali na sedmom mjestu sa 30 osvojenih bodova, dok drugoplasirani Hajduk ima svega tri boda više.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
-
- Kontakt:
Laž, frka oko terena je bila kad ih je Barca uzela 1 2, kad je Del Horno dobio crveni.Puno zujiš, malo meda daješ.DzoleZeljo je napisao/la:Dona majstore, smiri malo, ne placas ga ti vec Amar. Svaki igrac je slucaj za sebe, i kao takvi se ne mogu svrstavati u isti kos. Ako Amar misli da ga treba zadrzati, zadrzat ce ga, prema tome ne vidim bilo kakav razlog za pobizanje tenzija oko Smajiceve plate ili zasto E. Colica jos gledamo kao i Stanica. Svi su oni clanovi naseg Zelje i dok su god tu, dok god ginu za nas dres, treba im podrska. Nemojte samo biti kao oni gore....Dona je napisao/la:Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.![]()
Smajic je opet tip igraca, koji da bi pokazao ili ponudio publici sto sve zna i moze, potreban pravi nogometni teren, bez grbi i drugih zajebancija koje samo otezavaju. Znam da ce sada biti onih bruku upaljenika koji ce poceti pricu, pa svi oni treniraju na istom, sto je open tacno, ali postoje igraci kojima jednostavno ne leze svi tereni da bi bili u mogucosti pokazati sta sve mogu i zele. Dakle, nemojte se sada budale praviti pa neka poredenje praviti, jer smo mi daleko od ovoga nivou ispod sto sam naveo, vec jednostavno je ponuden primjer kako se neki igraci ne mogu snalaziti najbolje na svim terenima.....
Jedan primjer sa scene velikana nogometa. (nemojte uzimati odmah na zub, primjer sluzi samo kao pokazatelj)
2005 ili 2004 u ligi prvaka susreli su se Chelsea vs Barcelona u Londonu. Naime, ljudi iz Chelsea dobro znaju da igraci Barcelone da bi uspjeli ponuditi sve sto znaju, za to trebaju osisanu travu na minimalac (ne znam sada tacne mjere). Tako ljudi iz CHelsea uposte nisu ni kosili do minimalnca, niti zalijevali, nakon cega je uslijedila bura protesta iz Barcelone. Za taj susret se dobro sjecam da je Muorinjo izjavio da ce Chelsea u prvih 20 min, rijesiti utakmicu, sto su ovi i uraditi jer su u prvih 20 min vodili vec sa 3:0....
EDIT: Treba uraditi jednu kompletnu evidenciju Zeljovaca i pitara koji su nastupali za reprezentaciju od 1995 pa sve do danas...
P.S @čamac, nije Amir Spahić, Emirov brat, 100 % provjereno, naravno ako si na njega mislio pod onim brat mu igrao u Želji.
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 08 feb 2013, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/konacno-online- ... hopa/4298/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ekupi.ba/FK-Zeljeznicar-g9262.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ekupi.ba/FK-Zeljeznicar-g9262.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- champions1921
Ovo vec smrdi na lose organizovane i vodjene pripreme.. Mozda su se igraci malo previse gaziliŽeljezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.

BUDI ŽELJO !!!
ma ja mu vala i ne vjerujem radi ovog povećanog dijela, a i ja se dobro sjećam te utakmice i njegove partije...123456 je napisao/la:Nemoj te ga molim vas trpati medju Zeljovce.Daleko mu kuca od Grbavice.Eto ga konama ili bilo kome drugome.Imam ja sjecanje na onu tekmu na Kosevu..........anonimni je napisao/la: što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A šta misliš jesu li se ti isti igrači spremili za to gaženje?Oćigledno da pojedinci nisu...champions1921 je napisao/la:Ovo vec smrdi na lose organizovane i vodjene pripreme.. Mozda su se igraci malo previse gaziliŽeljezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.
-
- Kontakt:
Joj Smajića, i Robbena je zajeb'o sa ovim svojim povredama.
- champions1921
Ocigledno da nisu ali to se moglo i predpostaviti te se pripreme prilagoditi njihovoj fizickoj spremnosti odnosno nespremnosti.. Ima jos dosta do kraja priprema a mi ovako vec ostali bez kompletne klupe plus Kvesa..DANDY je napisao/la:A šta misliš jesu li se ti isti igrači spremili za to gaženje?Oćigledno da pojedinci nisu...champions1921 je napisao/la:Ovo vec smrdi na lose organizovane i vodjene pripreme.. Mozda su se igraci malo previse gaziliŽeljezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.
BUDI ŽELJO !!!
To je bilo da tad, ja vec sad znam tekmu koje je gledaoanonimni je napisao/la:ma ja mu vala i ne vjerujem radi ovog povećanog dijela, a i ja se dobro sjećam te utakmice i njegove partije...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nego, kome ode pozajmica? 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
@ plavetnilo
Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.