FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anti_zli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anti_zli » 08 feb 2013, 00:26

zamorano molim te nemoj dolazit na ovu temu imas celik i to je to.
Cuj Pjanic roma , Ibricic celik....

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 feb 2013, 00:32

Najjače su Moštre. Frajer lupa niđe veze.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2013, 00:43

Dona je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.
Dona majstore, smiri malo, ne placas ga ti vec Amar. Svaki igrac je slucaj za sebe, i kao takvi se ne mogu svrstavati u isti kos. Ako Amar misli da ga treba zadrzati, zadrzat ce ga, prema tome ne vidim bilo kakav razlog za pobizanje tenzija oko Smajiceve plate ili zasto E. Colica jos gledamo kao i Stanica. Svi su oni clanovi naseg Zelje i dok su god tu, dok god ginu za nas dres, treba im podrska. Nemojte samo biti kao oni gore.... ;)

Smajic je opet tip igraca, koji da bi pokazao ili ponudio publici sto sve zna i moze, potreban pravi nogometni teren, bez grbi i drugih zajebancija koje samo otezavaju. Znam da ce sada biti onih bruku upaljenika koji ce poceti pricu, pa svi oni treniraju na istom, sto je open tacno, ali postoje igraci kojima jednostavno ne leze svi tereni da bi bili u mogucosti pokazati sta sve mogu i zele. Dakle, nemojte se sada budale praviti pa neka poredenje praviti, jer smo mi daleko od ovoga nivou ispod sto sam naveo, vec jednostavno je ponuden primjer kako se neki igraci ne mogu snalaziti najbolje na svim terenima.....

Jedan primjer sa scene velikana nogometa. (nemojte uzimati odmah na zub, primjer sluzi samo kao pokazatelj)

2005 ili 2004 u ligi prvaka susreli su se Chelsea vs Barcelona u Londonu. Naime, ljudi iz Chelsea dobro znaju da igraci Barcelone da bi uspjeli ponuditi sve sto znaju, za to trebaju osisanu travu na minimalac (ne znam sada tacne mjere). Tako ljudi iz CHelsea uposte nisu ni kosili do minimalnca, niti zalijevali, nakon cega je uslijedila bura protesta iz Barcelone. Za taj susret se dobro sjecam da je Muorinjo izjavio da ce Chelsea u prvih 20 min, rijesiti utakmicu, sto su ovi i uraditi jer su u prvih 20 min vodili vec sa 3:0....

EDIT: Treba uraditi jednu kompletnu evidenciju Zeljovaca i pitara koji su nastupali za reprezentaciju od 1995 pa sve do danas...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 01:03

čamac je napisao/la: Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicu

samo da dodam, nisam ništa protivrječio :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 feb 2013, 08:23

anonimni je napisao/la:
čamac je napisao/la: Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicu

Nemoj te ga molim vas trpati medju Zeljovce.Daleko mu kuca od Grbavice.Eto ga konama ili bilo kome drugome.Imam ja sjecanje na onu tekmu na Kosevu..........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 08 feb 2013, 08:31

Ja samo znam da nam treba lijevi bek podhitno, krilo bi bilo poželjno svakako, pa i jedan napadač koji je kvalitetan.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2013, 08:36

Devil je napisao/la:'de su ona dva sto mi pisu PP danas ? :D Jesam li uzimao dzabe motku u ruke ? :mrgreen: :?
Nisi ne sekiraj se :mrgreen: bice kako "prijeki sud" odluci, znas da je muhanat ;)

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 feb 2013, 09:01

123456 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:

Nemoj te ga molim vas trpati medju Zeljovce.Daleko mu kuca od Grbavice.Eto ga konama ili bilo kome drugome.Imam ja sjecanje na onu tekmu na Kosevu..........
Bas vala,al smo mu i fino odgovorili :mrgreen:

@zamorano-Garant i Obama navija za celik? :lol: :lol: :lol:

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 08 feb 2013, 10:12

Zajko Zeba domaćin Želji, Osim pola tima vratio za Sarajevo

Ekipa Željezničara, aktuelnog prvaka BiH, okončala je dio priprema u Rovinju i danas bi trebala krenuti put Dalmacije, gdje će u subotu u prijateljskom meču odmjeriti snage sa ekipom Splita.

Utakmica koja će od 15 sati početi na Parku Mladeži u Splitu poslužiti će kao generalna proba domaćem timu kojeg sa klupe predvodi Zoran Vulić, igračka legenda gradskog rivala Hajduka, pred nastavak proljetnoj dijela 1. HNL.

Susret će svakako biti i interesantan zbog činjenice da će donedavni član i prva violina tima sa Grbavice Zajko Zeba istrčati na teren, ali u crvenom dresu RNK Splita. Tako će najbolji igrač Premier lige u prošloj godini imati priliku pokazati se pred navijačima Splita protiv svog bivšeg kluba. Ovaj test susret dogovoren upravo tokom pregovora između dva kluba o prelasku Zajka Zebe u redove Splita.

Željezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.

Splićani su jesenji dio prvenstva Hrvastske okončali na sedmom mjestu sa 30 osvojenih bodova, dok drugoplasirani Hajduk ima svega tri boda više.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 feb 2013, 10:30

DzoleZeljo je napisao/la:
Dona je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.
Dona majstore, smiri malo, ne placas ga ti vec Amar. Svaki igrac je slucaj za sebe, i kao takvi se ne mogu svrstavati u isti kos. Ako Amar misli da ga treba zadrzati, zadrzat ce ga, prema tome ne vidim bilo kakav razlog za pobizanje tenzija oko Smajiceve plate ili zasto E. Colica jos gledamo kao i Stanica. Svi su oni clanovi naseg Zelje i dok su god tu, dok god ginu za nas dres, treba im podrska. Nemojte samo biti kao oni gore.... ;)

Smajic je opet tip igraca, koji da bi pokazao ili ponudio publici sto sve zna i moze, potreban pravi nogometni teren, bez grbi i drugih zajebancija koje samo otezavaju. Znam da ce sada biti onih bruku upaljenika koji ce poceti pricu, pa svi oni treniraju na istom, sto je open tacno, ali postoje igraci kojima jednostavno ne leze svi tereni da bi bili u mogucosti pokazati sta sve mogu i zele. Dakle, nemojte se sada budale praviti pa neka poredenje praviti, jer smo mi daleko od ovoga nivou ispod sto sam naveo, vec jednostavno je ponuden primjer kako se neki igraci ne mogu snalaziti najbolje na svim terenima.....

Jedan primjer sa scene velikana nogometa. (nemojte uzimati odmah na zub, primjer sluzi samo kao pokazatelj)

2005 ili 2004 u ligi prvaka susreli su se Chelsea vs Barcelona u Londonu. Naime, ljudi iz Chelsea dobro znaju da igraci Barcelone da bi uspjeli ponuditi sve sto znaju, za to trebaju osisanu travu na minimalac (ne znam sada tacne mjere). Tako ljudi iz CHelsea uposte nisu ni kosili do minimalnca, niti zalijevali, nakon cega je uslijedila bura protesta iz Barcelone. Za taj susret se dobro sjecam da je Muorinjo izjavio da ce Chelsea u prvih 20 min, rijesiti utakmicu, sto su ovi i uraditi jer su u prvih 20 min vodili vec sa 3:0....

EDIT: Treba uraditi jednu kompletnu evidenciju Zeljovaca i pitara koji su nastupali za reprezentaciju od 1995 pa sve do danas...
Laž, frka oko terena je bila kad ih je Barca uzela 1 2, kad je Del Horno dobio crveni.Puno zujiš, malo meda daješ.

P.S @čamac, nije Amir Spahić, Emirov brat, 100 % provjereno, naravno ako si na njega mislio pod onim brat mu igrao u Želji.
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 08 feb 2013, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 feb 2013, 10:30

http://fkzeljeznicar.ba/konacno-online- ... hopa/4298/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ekupi.ba/FK-Zeljeznicar-g9262.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2013, 10:48

Željezničar će znatno oslabljen nastupiti u ovom meču, jer Amar Osim ima dosta problema sa povredama. Osim Josipa Kvesića, u Sarajevo su se zbog povreda vratili još Eldar Hasanović, Šaban Pehilj, Armin Hodžić, Sulejman Smajić i Velibor Vasilić. Očekuje se da Samir Bekrić i Nermin Zolotić istrče sutra na Park Mladeži.
Ovo vec smrdi na lose organizovane i vodjene pripreme.. Mozda su se igraci malo previse gazili :?
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 10:55

123456 je napisao/la:
anonimni je napisao/la: što se Harisa tiče, kad je igr'o protiv nas s Maccabijem, spominjao je na press-konferenciji da navija za Želju, mada nije pogled'o nijednu utakmicu

ma ja mu vala i ne vjerujem radi ovog povećanog dijela, a i ja se dobro sjećam te utakmice i njegove partije...

Kapiten Blue Traina

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 feb 2013, 11:00

champions1921 je napisao/la:
Ovo vec smrdi na lose organizovane i vodjene pripreme.. Mozda su se igraci malo previse gazili :?
A šta misliš jesu li se ti isti igrači spremili za to gaženje?Oćigledno da pojedinci nisu...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 feb 2013, 11:04

Joj Smajića, i Robbena je zajeb'o sa ovim svojim povredama.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2013, 11:08

DANDY je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
A šta misliš jesu li se ti isti igrači spremili za to gaženje?Oćigledno da pojedinci nisu...
Ocigledno da nisu ali to se moglo i predpostaviti te se pripreme prilagoditi njihovoj fizickoj spremnosti odnosno nespremnosti.. Ima jos dosta do kraja priprema a mi ovako vec ostali bez kompletne klupe plus Kvesa..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2013, 11:11

anonimni je napisao/la:ma ja mu vala i ne vjerujem radi ovog povećanog dijela, a i ja se dobro sjećam te utakmice i njegove partije...
To je bilo da tad, ja vec sad znam tekmu koje je gledao :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 11:13

sad je kasno :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 feb 2013, 11:18

Nego, kome ode pozajmica? ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 feb 2013, 11:18

@ plavetnilo

Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, voltron30 i 40 gostiju.