Appleseed je napisao/la:Imam informacije koje te nemas.
Imam i ja jednu informaciju hoces da podjelim s tobom, garant je nemas ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Appleseed je napisao/la:Imam informacije koje te nemas.
Zbog takvih kao ti mi cemo izaci samo jaci......Appleseed je napisao/la:Citiram sopstveni status samo da biste videli ko je tu sliku stavio u favorite. A te je nas Kuzma, buduci
reprezentativac Srbije.
Mogli ste bar da se zahvalite za proslogodisnji skauting BiH igraca. Steta sad radim punom parom protiv vas.
Appleseed je napisao/la:Citiram sopstveni status samo da biste videli ko je tu sliku stavio u favorite. A te je nas Kuzma, buduci
reprezentativac Srbije.
Mogli ste bar da se zahvalite za proslogodisnji skauting BiH igraca. Steta sad radim punom parom protiv vas.
Sto mrzim ovaj twitter, sve nesto razbacano - nikako skontati redoslijed stvari .. Inace, ovaj albino je bolestan tip, to je i vise ne ocigledno ..santos je napisao/la:Al je zagustilo na Twitteru izmedju Serbianhoopsa(albiongate,Miodrag Rakic) i Koste Jankova oko Kuzmica,izgleda da su mu sinocne informacije slabe
![]()
https://twitter.com/serbianhoops2" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije se vratio, tu je on svo vrijeme, oblijece, zuji, ali nema meda. Opusteno, takvih koji su niko i nista, a misle da su neki "insajderi" uvijek je bilo. Kuzmic ce igrati za nas, ne brinite.CashMan je napisao/la:Ma ko to se nama vratio na forum ???Appleseed je napisao/la:
Vec se zna.
Ali ne mogu da vjerujem da covjek prijeti GSW...storm_raider je napisao/la:Nije se vratio, tu je on svo vrijeme, oblijece, zuji, ali nema meda. Opusteno, takvih koji su niko i nista, a misle da su neki "insajderi" uvijek je bilo. Kuzmic ce igrati za nas, ne brinite.CashMan je napisao/la:Ma ko to se nama vratio na forum ???Appleseed je napisao/la:
Vec se zna.
I to sam vidio...santos je napisao/la:Skoro je prijetio i Misku Raznatovicu zbog Savovica
Uskoro ocekujem bijeg i Kuzmica sa tweetera...storm_raider je napisao/la:Budala i tvrde vode na Balkanu nikad faliti nece.
Što je zujao, zujao je. I ako opet bude zujao, odzujaćestorm_raider je napisao/la:Nije se vratio, tu je on svo vrijeme, oblijece, zuji, ali nema meda. Opusteno, takvih koji su niko i nista, a misle da su neki "insajderi" uvijek je bilo. Kuzmic ce igrati za nas, ne brinite.CashMan je napisao/la:Ma ko to se nama vratio na forum ???Appleseed je napisao/la:
Vec se zna.
skyisthelimit je napisao/la:Savovic za b92:
„Igrao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore jer nisam bio pozvan iz Srbije, a kao dete sam želeo da igram za nacionalni tim. Imam lepa sećanja na taj period, bilo je to lepo iskustvo na Evropskom prvenstvu B divizija, bili smo prvi. Taj osećaj nacionalnog duha i reprezentacija bio je za mene nešto novo i nešto lepo. Ipak, mislim da nije vreme da govorim o tome jer Zvezda zaslužuje moju maksimalnu posvećenost. Videćemo kada dođe kraj sezone, ako dobijem poziv selektora srpske reprezentacije... Doneću pravu odluku za sebe“.
Toliko o ovome..Dabogda nikad ne dobio njihov poziv ali neces zato ni poziv reprezentacije BiH
djoleprijedor je napisao/la:
Šta je čudno u tome što Savović koji je Srbin želi da igra za Srbiju????Bezveze politizujete ličnu odluku pojedinca,uostalom nacija,vjera i ostalo su lična stvar i uvjerenje,a kamoli odluka za koji će klub ili reprezentaciju igrati neki sportista.
Sta toliko o ovome...sta...covjek je rekao da ce donijeti pravu odluku za sebe,otkud ti znas da je mislio na Srbiju a da ne misli mozda gdje ce najvise igrati,sto je i najlogicnije.Jos si nekoliko puta ovo isto radio,ubacujes sumnju na nesto sto nije tako sa ciljem raspravljanja,svadjanja i vrijedjanja izmedu clanova na ovom forumu!!skyisthelimit je napisao/la:Savovic za b92:
„Igrao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore jer nisam bio pozvan iz Srbije, a kao dete sam želeo da igram za nacionalni tim. Imam lepa sećanja na taj period, bilo je to lepo iskustvo na Evropskom prvenstvu B divizija, bili smo prvi. Taj osećaj nacionalnog duha i reprezentacija bio je za mene nešto novo i nešto lepo. Ipak, mislim da nije vreme da govorim o tome jer Zvezda zaslužuje moju maksimalnu posvećenost. Videćemo kada dođe kraj sezone, ako dobijem poziv selektora srpske reprezentacije... Doneću pravu odluku za sebe“.
Toliko o ovome..Dabogda nikad ne dobio njihov poziv ali neces zato ni poziv reprezentacije BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.