Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 feb 2013, 23:47

Appleseed je napisao/la:Imam informacije koje te nemas. ;)

Imam i ja jednu informaciju hoces da podjelim s tobom, garant je nemas ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 feb 2013, 09:09

Appleseed je napisao/la:Citiram sopstveni status samo da biste videli ko je tu sliku stavio u favorite. A te je nas Kuzma, buduci
reprezentativac Srbije. :mrgreen:

Mogli ste bar da se zahvalite za proslogodisnji skauting BiH igraca. Steta sad radim punom parom protiv vas. :mrgreen:
Zbog takvih kao ti mi cemo izaci samo jaci......

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 09:24

Appleseed je napisao/la:Citiram sopstveni status samo da biste videli ko je tu sliku stavio u favorite. A te je nas Kuzma, buduci
reprezentativac Srbije. :mrgreen:

Mogli ste bar da se zahvalite za proslogodisnji skauting BiH igraca. Steta sad radim punom parom protiv vas. :mrgreen:

Znao sam da je situacija u srpskoj kosarci, ne tako dobra...Ali da je toliko teska, da se angazuju ljudi iz KSS, da prate, citaju i pisu po forumima bh. portala, radi jednog ili dvojice kosarkasa, to nisam znao... :lol:

Ja mislim da mi treba da se solidarisemo sa nasim komsijama, te da Kuzmicu i Savovicu kazemo, da obavezno prihvate pozive Srbije, te da ih svojim igrama vrate na staze stare slave...

Jadno... :roll:
Pravda za Papeta!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 feb 2013, 13:38

Al je zagustilo na Twitteru izmedju Serbianhoopsa(albiongate,Miodrag Rakic) i Koste Jankova oko Kuzmica :D ,izgleda da su mu sinocne informacije slabe :lol:

https://twitter.com/serbianhoops2" onclick="window.open(this.href);return false;

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 feb 2013, 13:45

santos je napisao/la:Al je zagustilo na Twitteru izmedju Serbianhoopsa(albiongate,Miodrag Rakic) i Koste Jankova oko Kuzmica :D ,izgleda da su mu sinocne informacije slabe :lol:

https://twitter.com/serbianhoops2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto mrzim ovaj twitter, sve nesto razbacano - nikako skontati redoslijed stvari .. Inace, ovaj albino je bolestan tip, to je i vise ne ocigledno ..

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 14:02

Prvo sam rekao, da je mrtva patetika sto Srbija ima neka potrckala, sto pisu po forumima i odatle fataju igrace BiH, da bi igrali za Srbiju... :lol:

Sad sam upravo vidio da to potrckalo preko twitera prijeti celnicima Golden State Warrios-a, nesto sto su zajebali oko Kuzmica da igra za Srbiju, naravno prije toga je prijetio Kosti Jankovu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koje pacenik, majko mila... :D
Pravda za Papeta!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 feb 2013, 14:12

CashMan je napisao/la:
Appleseed je napisao/la: :mrgreen:

Vec se zna.
Ma ko to se nama vratio na forum ??? :arrow:
Nije se vratio, tu je on svo vrijeme, oblijece, zuji, ali nema meda. Opusteno, takvih koji su niko i nista, a misle da su neki "insajderi" uvijek je bilo. Kuzmic ce igrati za nas, ne brinite.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 14:31

storm_raider je napisao/la:
CashMan je napisao/la:

Vec se zna.
Nije se vratio, tu je on svo vrijeme, oblijece, zuji, ali nema meda. Opusteno, takvih koji su niko i nista, a misle da su neki "insajderi" uvijek je bilo. Kuzmic ce igrati za nas, ne brinite.
Ali ne mogu da vjerujem da covjek prijeti GSW... :D Koji moras biti komad budale... :lol:
Pravda za Papeta!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 feb 2013, 14:35

Skoro je prijetio i Misku Raznatovicu zbog Savovica :D

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 14:37

santos je napisao/la:Skoro je prijetio i Misku Raznatovicu zbog Savovica :D
I to sam vidio... :lol: :lol: i na kraju Savovic pobjegao sa tweetera... :lol: :lol: :lol:
Pravda za Papeta!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 feb 2013, 14:49

Budala i tvrde vode na Balkanu nikad faliti nece.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:04

storm_raider je napisao/la:Budala i tvrde vode na Balkanu nikad faliti nece.
Uskoro ocekujem bijeg i Kuzmica sa tweetera... :lol:
Pravda za Papeta!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2013, 16:04

A i vi se naložite na šuplju nekog kvazi menadžera/agenta koji igrače traži putem foruma :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 08 feb 2013, 18:02

storm_raider je napisao/la:
CashMan je napisao/la:

Vec se zna.
Što je zujao, zujao je. I ako opet bude zujao, odzujaće :D :D
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 feb 2013, 18:16

nek se goni u svoju misiju rupu, bijednik!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 feb 2013, 18:59

Savovic za b92:

„Igrao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore jer nisam bio pozvan iz Srbije, a kao dete sam želeo da igram za nacionalni tim. Imam lepa sećanja na taj period, bilo je to lepo iskustvo na Evropskom prvenstvu B divizija, bili smo prvi. Taj osećaj nacionalnog duha i reprezentacija bio je za mene nešto novo i nešto lepo. Ipak, mislim da nije vreme da govorim o tome jer Zvezda zaslužuje moju maksimalnu posvećenost. Videćemo kada dođe kraj sezone, ako dobijem poziv selektora srpske reprezentacije... Doneću pravu odluku za sebe“.

Toliko o ovome..Dabogda nikad ne dobio njihov poziv ali neces zato ni poziv reprezentacije BiH
15.10 - 15.06 ...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 08 feb 2013, 19:14

skyisthelimit je napisao/la:Savovic za b92:

„Igrao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore jer nisam bio pozvan iz Srbije, a kao dete sam želeo da igram za nacionalni tim. Imam lepa sećanja na taj period, bilo je to lepo iskustvo na Evropskom prvenstvu B divizija, bili smo prvi. Taj osećaj nacionalnog duha i reprezentacija bio je za mene nešto novo i nešto lepo. Ipak, mislim da nije vreme da govorim o tome jer Zvezda zaslužuje moju maksimalnu posvećenost. Videćemo kada dođe kraj sezone, ako dobijem poziv selektora srpske reprezentacije... Doneću pravu odluku za sebe“.

Toliko o ovome..Dabogda nikad ne dobio njihov poziv ali neces zato ni poziv reprezentacije BiH

Šta je čudno u tome što Savović koji je Srbin želi da igra za Srbiju????Bezveze politizujete ličnu odluku pojedinca,uostalom nacija,vjera i ostalo su lična stvar i uvjerenje,a kamoli odluka za koji će klub ili reprezentaciju igrati neki sportista.
Mens sana in corpore sano.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 feb 2013, 19:21

djoleprijedor je napisao/la:

Šta je čudno u tome što Savović koji je Srbin želi da igra za Srbiju????Bezveze politizujete ličnu odluku pojedinca,uostalom nacija,vjera i ostalo su lična stvar i uvjerenje,a kamoli odluka za koji će klub ili reprezentaciju igrati neki sportista.

pa jesam li ja rekao da je cudno ? Ono sto meni smeta je sto zavlaci nas tj Savez BiH time kako ce odluku o tome za koga ce igrati donijeti na kraju sezone, a zapravo ceka da vidi hoce li dobiti poziv srpskog saveza ( zasto su iskreno male sanse ), pa onda ako ne, onda moze i BiH. Eh ne moze pasa, mi nismo nicija prcija da kupimo tudje otpadke
15.10 - 15.06 ...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 08 feb 2013, 19:23

skyisthelimit je napisao/la:Savovic za b92:

Sta toliko o ovome...sta...covjek je rekao da ce donijeti pravu odluku za sebe,otkud ti znas da je mislio na Srbiju a da ne misli mozda gdje ce najvise igrati,sto je i najlogicnije.Jos si nekoliko puta ovo isto radio,ubacujes sumnju na nesto sto nije tako sa ciljem raspravljanja,svadjanja i vrijedjanja izmedu clanova na ovom forumu!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 feb 2013, 19:27

Pa jeste li vi coravi ili.. Covjek sam kaze igrao je za mladu repr crne gore jer nije dobio poziv srpskog saveza, isto tako ce i za A selekciju biti. Nama ne trebaju igraci koji imaju drugu ili trecu opciju odnosno rezervnu reprezentaciju, a to je u ovom slucaju BiH
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.