Sportski komentatori

Toxicity
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Toxicity » 07 feb 2013, 20:28

Monolog je napisao/la:Inače, kada bih pravio neku listu komentatora, ovako bi izgledala (redoslijed nije bitan): Ćosić, Mijajlović, Višković, Čiča, Vela, Majer, Radončić (tu i tamo), Avdić, Radojević, Novaković
Ćosić i Sušec, institucije sa HRT2.. Nije ništa bolje bilo nego kad su njih dvojica prenosili, šteta što se Sušec povukao, ali bilo mu je vrijeme valjda :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 07 feb 2013, 21:03

Devil je napisao/la:
Bliss je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Znanje, kojekakve zanimljivosti, načitanost, izgovor... Jednostavno, bolji je za barem 1000 klasa.
Ne znam bas...Krsko poznato po termoelektrani :shock: :lol:
A sta je nuklearna elektrana ? :?
Sada si ti ispao smesan. ;)
Ono jes, princip rada je isti. :D

Devil je napisao/la:Kada budes znao zbog cega je oteran sa Sport kluba onda se javi ovde pa pricaj. ;)

evo jedna asocijacija:Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010.
Otjeran je što je dobar komentator garant. Šta sa SP? Pregorjevao zvučnike raji na televizorima i šutnut nakon prvog poluvremena utakmice JAR - Meksiko.
Zadnja izmjena: stole8455, dana/u 07 feb 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 07 feb 2013, 21:04

ZZtop10 je napisao/la:A zasto je on otjeran sa SK-a , moze i na pp :) :?:
Također i mene zanima
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 feb 2013, 21:10

Devil je napisao/la:
Bliss je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Znanje, kojekakve zanimljivosti, načitanost, izgovor... Jednostavno, bolji je za barem 1000 klasa.
Ne znam bas...Krsko poznato po termoelektrani :shock: :lol:
A sta je nuklearna elektrana ? :?
Sada si ti ispao smesan. ;)
Nije naglasio da je nuklearna pa je ispalo smijesno, kao da o Kaknju prica.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2013, 21:25

ma ja sam uzivao sinoc.nebitno mi je ko je komentator kada igra nasa reprezentacija.ali kada bi birao ko da prenosi onda ne bi imao nista protiv marjana .sinoc sam se ismijao par puta posteno.ima bezveze price ali ima i zanimljivih stvari.patriotizam je na prvom mjestu i kad marjan komentarise najezim se brate vise puta :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2013, 22:01

Pa oteran je zbog mailova maloumnih ljudi da ih tako nazovem jer je sa divljenjem pricao o BiH igracima koji igraju po inostranstvu u toku prenosa.Meni su smesni ovi koji ga nazivaju svacim,a ustvari pretpostavljam da nikada u zivotu nisu ni culi za nesta sto se zove novinarski seminar a kamoli bili na njemu.E kada saznate za to,i kada saznate za jedan seminar od pre par godina u Beogradu,onda mozemo da pricamo o svemu.Sportski komentatori mu se bukvalno klanjaju i dive njegovom komentarisanju,ali jbg pameniji su ovi koji veruju Spahi,Suki,Ahmetovicu,Bilicu,Vugdalicu,Aci Informaciji,Strajnicu,Popovicu... :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2013, 22:09

ajd otjeran sa sk, al šta mu bi pa gdje god radio ovde u bih sada ga nema :roll:

frajer je kao komentator klasa i to je cinjenica, al ga izgleda ostale mane uništiše :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2013, 22:12

Admir_Sa je napisao/la:ajd otjeran sa sk, al šta mu bi pa gdje god radio ovde u bih sada ga nema :roll:

frajer je kao komentator klasa i to je cinjenica, al ga izgleda ostale mane uništiše :roll:
Sa FTV znamo sto je otisao.Sa Hayata su ga oterali oni ludaci ala Priganica i kako se oni ostali zovu to je svako znao. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2013, 22:14

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ajd otjeran sa sk, al šta mu bi pa gdje god radio ovde u bih sada ga nema :roll:

Sa FTV znamo sto je otisao.Sa Hayata su ga oterali oni ludaci ala Priganica i kako se oni ostali zovu to je svako znao. ;)
ma nije ni njegovo maslo za ramazana ak se tako kaže (ne opravdavam te kvazinovinare mahalske televizije tipa teftedarija i slicni)
nema potpisa

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 08 feb 2013, 00:03

što se tiče naših javnih servisa:

majer > svi ostali

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 feb 2013, 00:09

Fudbal-igor kristic
Kosarka-vlado majer
Rukomet-velid spaho

Ovo je za ove nase emitere..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 feb 2013, 00:13

Što Topli Bećir :mrgreen: više ne komentariše :?:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 00:25

MElloo je napisao/la:Što Topli Bećir :mrgreen: više ne komentariše :?:
Mozda sto TV1 nije prenosio utakmice skoro godinu dana. :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 feb 2013, 07:31

Ja ja Marjan i gudra :D i ja sam cuo za to.

Kazu znao je zatrokirat u po kafane, oci mu budu ko u Nindza kornjace :D

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 08 feb 2013, 09:12

stomaklija je napisao/la:

Komentator je ok, ali da mi ide na zivce ide brate dragi. Prvo sto se dere ko manijak, nabija tenzije bez razloga. Nijedan profesionalni novinar-voditelj ne smije dati sebi za slobodu nazivati igrace nadimcima:Steva, Bega, Spaha i sl. Ajde sve i to su BH igraci, ali Handanovica zvati SARMA, u par navrata i jos cemo veceras jesti sarmu!?! Usko sam povezan sa ovom bransom(novinarstvo) i znam da se tako ne radi. Elem negdje sam naletio na info da se zaduzio kod pola Sarajeva za gudru. Kada se sve sabere cisto sumnjam da utakmicu vodi cist. Btw, koga interesuje sto je Ibrina tetka pekarka, ili Henryev ujak kondukter? Od 90min prenosa, brat, bratu on baci 30-ak minuta na gluposti. Po mom skromnom misljenju, doktori sto se tice voditeljskog posla sa naseg govornopg podrucja su ona 2 lika sa Eurosporta. umjereni, nadopunjuju se i samo tako su duhoviti.
SARMA- to ti je općeprihvaćeni nadimak za Handanovića, mislim, svi ga tako zovu, ono, od milja.Mislim da se on ne ljuti.

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 08 feb 2013, 09:19

Komentator je ok, ali da mi ide na zivce ide brate dragi. Prvo sto se dere ko manijak, nabija tenzije bez razloga. Nijedan profesionalni novinar-voditelj ne smije dati sebi za slobodu nazivati igrace nadimcima:Steva, Bega, Spaha i sl. Ajde sve i to su BH igraci, ali Handanovica zvati SARMA, u par navrata i jos cemo veceras jesti sarmu!?! Usko sam povezan sa ovom bransom(novinarstvo) i znam da se tako ne radi. Elem negdje sam naletio na info da se zaduzio kod pola Sarajeva za gudru. Kada se sve sabere cisto sumnjam da utakmicu vodi cist. Btw, koga interesuje sto je Ibrina tetka pekarka, ili Henryev ujak kondukter? Od 90min prenosa, brat, bratu on baci 30-ak minuta na gluposti. Po mom skromnom misljenju, doktori sto se tice voditeljskog posla sa naseg govornopg podrucja su ona 2 lika sa Eurosporta. umjereni, nadopunjuju se i samo tako su duhoviti.
Aj Spaho bjezi s foruma !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2013, 09:56

To ona dvojica što ne znaju razliku između Gustava i Gomeza? Bajčetić i onaj drugi (ne znam mu ime)? Jašta, vrh komentatorske planine je ne znati osnovne stvari, tu si u pravu. Pa ljudi ne znaju 5/11 igrača jednog tima, a to je stvar koju možeš izgooglati za nepune 3 minute. :mrgreen:
Da su budale - jesu. Da se čovjek može pošteno nasmijati - može. Da su vrh - nisu. Prije bih rekao da su podnožje. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 feb 2013, 09:58

Nikola Radočaj sa Arene predobar komentator 8-) 8-)

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 08 feb 2013, 10:01

Adelin je napisao/la:

Aj Spaho bjezi s foruma !
Ne vrijedjaj me, matere ti :D Evo ako si imalo realan upali Rai pa cuj italijanske komentatore. Bit prenosa, je prenijeti i pojasniti gledatelju meč iz nekog drugog aspekta. Znam da je aut ili korner u cemu BH komentatori i zasnivaju svoje prenose. Ovo sto sam naveo za Marjana STOJI, 100 ljudi 100 cudi ne mozemo biti svi isti. Znam masu ljudi koji ga vole i podrzavaju isto tako znam masu njih koji dijele moje misljenje. Imas Arenu sport gdje rade doktori+HRT. Bujrum care, kada sam prinudjen da ga gledam kod mene ide na Mute.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 feb 2013, 13:52

Nisam dugo slusao onoga marjanovica do neko vece na face. Izgubi covjek svaku volju za gledanjem.morao sam smanjiti ton da bih gledao tekmu

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.