Sportski komentatori
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ko je taj 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo kako to radi po meni najbolji fudbalski komentator na svijetu- Guy Mowbray.
Evo kako to radi po meni najbolji fudbalski komentator na svijetu- Guy Mowbray.
- Titova-Juga
- Kontakt:
I ti sa šećera na sol...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vrhunsko znanje,ali nema onih par stvari koje trebaju za kvalitetnog komentatora.Bas smo ga nedavno na jednoj drugoj temi spomenuo.arelinho je napisao/la:Nikola Radočaj sa Arene predobar komentator![]()
Djordjije Kustudic je bio odlican komentator,steta sto ne radi na Areni jos uvek.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dragan Čiča sa SK je po meni jedan od boljih komentatora, ne samo na SK nego i na Balkanu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ubo si jedino sa Majerom. Čovjek zaista zna o koši dosta, al ostala dvojica...Papastathopoulos je napisao/la:Fudbal-igor kristic
Kosarka-vlado majer
Rukomet-velid spaho
Ovo je za ove nase emitere..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovako, za tu dvojicu sam mislio prvenstveno za tekme reprezentacije BiH da odlicno komentarisu, al posto za istu ne navijas, ne dozivljavas to isto kao ja, tako da..kako god, doktori za vugdalica, ahmetovica, vratnicu bilica itd..stole8455 je napisao/la:Ubo si jedino sa Majerom. Čovjek zaista zna o koši dosta, al ostala dvojica...Papastathopoulos je napisao/la:Fudbal-igor kristic
Kosarka-vlado majer
Rukomet-velid spaho
Ovo je za ove nase emitere..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR 
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
vugdalic je vise uradio za fudbal u bih i BiH nego 50% igraca i reprezentativaca pa i nekih lafo legendi kako bivsih tako i danasnjih,ali malo svijeta to znaTitova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
kad se njegovo ime spomene treba ustat..kada je bilo najteze pokazao je kolika je velicina.hvala mu na tomeciza je napisao/la:vugdalic je vise uradio za fudbal u bih i BiH nego 50% igraca i reprezentativaca pa i nekih lafo legendi kako bivsih tako i danasnjih,ali malo svijeta to znaTitova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I kakve to veze ima sa komentarisanjem utakmica ?ciza je napisao/la:vugdalic je vise uradio za fudbal u bih i BiH nego 50% igraca i reprezentativaca pa i nekih lafo legendi kako bivsih tako i danasnjih,ali malo svijeta to znaTitova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kad bi se birali najgori komentatori na Balkanu tu laskavu titulu bi djelili Bilić i Vugdalić.Mislim da se u modernoj eri novinarstva nisu pojavili veći debili po načinu komentarisanja od ove dvojice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
Devil je napisao/la:I kakve to veze ima sa komentarisanjem utakmica ?ciza je napisao/la:vugdalic je vise uradio za fudbal u bih i BiH nego 50% igraca i reprezentativaca pa i nekih lafo legendi kako bivsih tako i danasnjih,ali malo svijeta to znaTitova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
UPRAVO TO SE JA PITAM.
U zadnje mi vrijeme uzimas slova sa prstiju
KAKVE VEZE IMA NJEGOVA HUMANOST SA NJEGOVIM KOMENTATORSKIM KVALITETAMA MOLIM VAS ?
OPROSTI TE na caps locku ali nisam izdrzao na ovakva sra?nja !!!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
" Ovdje je s leđa 'gurnio' " . . .
Ovo je zadnji put da gledam utakmicu na sportklubu koju prenosi ovaj tzv. komentator u svom jeziku,
a u mom neviđeni, neobrazovani brđanin !
Ovo je zadnji put da gledam utakmicu na sportklubu koju prenosi ovaj tzv. komentator u svom jeziku,
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
tačno
ciza je napisao/la:vugdalic je vise uradio za fudbal u bih i BiH nego 50% igraca i reprezentativaca pa i nekih lafo legendi kako bivsih tako i danasnjih,ali malo svijeta to znaTitova-Juga je napisao/la:Grihota je Vugdalića i spominjat u kontekstu KOMENTATOR
ali to ne mijenja ništa na činjenici da je katatrofalan sportski komentator
Nebojša Višković definitivno najbolji komentator na Balkanu trenutno.
Kako me nasmija danas kad je počeo računati koliko će bodova dobiti od Balea na fantasyu. 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Jel to bio Gojko?Titova-Juga je napisao/la:" Ovdje je s leđa 'gurnio' " . . .![]()
![]()
![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
koliko samo gresaka za 90 minutahanniz je napisao/la:Nebojša Višković definitivno najbolji komentator na Balkanu trenutno.Kako me nasmija danas kad je počeo računati koliko će bodova dobiti od Balea na fantasyu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Jel to bio Gojko?Titova-Juga je napisao/la:" Ovdje je s leđa 'gurnio' " . . .![]()
![]()
![]()
Ne znam zaista o kojem se liku-freaku radi, ali bih volio osobno da saznam.
Činjenica je da ga nisam do sad nikada "upratio" na sk-u. . . fuj, uši me bole ! : (
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.