I on je debil svjetski ima Diabya i Cazorlu dvije minute prije kraja nadoknade i debil sutaHarun93 je napisao/la:A Bgm ni Giroud nije boljiBigBigBang je napisao/la:Za sve je kriv glupi kloc Walnut, trebali smo ovo davnih dana rijesiti...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Definitvno najvažnija 3 boda u sezoni. Odbrana je danas na zadatku bila. Sanja i Ščešni igrači utakmice definitivno, Remsi se dobro snašo na beku, mogo bi on zaigrat koju tu tekmu. Sto se tice Đenkia ne treba opalit paljbu po njemu, Sesenjon ga je ubio po strani, manjak neiskustva je odlucio da dobije dva žuta, čak je i Wolkot dobio žuti.
šta psujete Cazorli
frajer zabio gol i donio tri boda.
Onaj Jenkinson je ograniceni kloc koji svojim glupostima zavali svoju ekipu i ostavi je na cijedilu.
Onaj Jenkinson je ograniceni kloc koji svojim glupostima zavali svoju ekipu i ostavi je na cijedilu.
Jedino ovdje nakon jedva izborene pobjede se može vrijeđat 9 od 11 igrača na terenu
- Marsal
- Kontakt:
Ma Ščešni danas apsolutni heroj
Pobjeda, kakva je da je, i više je nego zaslužena. Problem je što smo danas trebali dobit 6:2 a mi jedva i ovaj jedan gol dali. Giroud i Walcott - dvije klocine danas.
Pobjeda, kakva je da je, i više je nego zaslužena. Problem je što smo danas trebali dobit 6:2 a mi jedva i ovaj jedan gol dali. Giroud i Walcott - dvije klocine danas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Puno je bilo sebicnosti pred kraj. Da su bili malo pribraniji ovo bi se ladno 3:0 dobilo. Sjajna tekma, napeta do bola. Prava fajterska pobjeda. Vojo junak, Santi najbolji odostatka tima. Sagnabi mozda trebao od sads stopera igrati. Odlicnan je bio.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jenkisonu fali utakmica, mada glup je ispao cim je dobio prvi karton znao sam da ce do kraja meca dobiti i drugi zuti. Sto se tice Cazorle on je odigrao mozda i ponajbolju utakmicu sezone, zabio gol nije on kriv sto Walnutu servira zicer kad trebamo slomiti utakmicu a onaj kloc to promasi kao i jos nekoliko zicera.
Bolje reći da je Ramsey imao 2x bolju sansu za gol.
Meni Giroud ide na **** jer glumi pleja umjesto da primi i šuta
Meni Giroud ide na **** jer glumi pleja umjesto da primi i šuta
Hajde molim te,ostavicu ti ja sve podatke,gdje me mozes naci...Rosicky je napisao/la:
Moglo bi ja tebi u njegovo ime ..
Napetija situacija nego pred prvi poljubac ,znači samo gledam u Woju i molim boga da nastavi nas čupat
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajde nmojte srati. Tri odlicna boda na teskom gostovanju na stadionu ''Mesara kod O'Neila''. Mogli smo dati 6, ali eto tako je to protiv Sunderlanda, u prvoj 25 suteva ni jedan gol, sad je bar jedan. Svi su se borili i meni su svi bili odlicni. Walcott sve bolji i bolji, mada je morao ono dati, ali hajde morao je i Giroud jednom bolje reagovati, morao je i Cazorla na kraju bar pogoditi gol ako nista. Larsson gazi i ne dobija zuti, ali hajde bitno je da su izgubili.
Ramsey legenda, odlican desni bek bio.
Jenki isto tako, vec sam rekao davno Wenger zna unistiti formu, kad je dobro igrao izvadio ga radi Sagne i sad odjednom upao u ekipu protiv odlicnog driblera, ali i pored toga bolje i crveni nego gol, a ono bi bila opasna situacija.
Ramsey legenda, odlican desni bek bio.
Jenki isto tako, vec sam rekao davno Wenger zna unistiti formu, kad je dobro igrao izvadio ga radi Sagne i sad odjednom upao u ekipu protiv odlicnog driblera, ali i pored toga bolje i crveni nego gol, a ono bi bila opasna situacija.
Celik!3,2,2.
Giroudov sut je kritican, rahljav mu je sut pravo, to treba podhitno da popravi i bio bi dobar igrac
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ovaj momak jos samo nije na golu stajao!!!!!!!! 
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Welski Zidane iz kola u kolo sve bolji, jes promasaj tezak ali sta Walnut i Giroud su napadaci pa mase...
Odluci da vas pogledam od crvenog Jenkinsona i nisam pogrijesio sekunde.
Kakva zavrsnica.
Vrlo lako je Sunderland mogao do boda a isto tako i vi do jos jednog gola.Giroud je morao dati loptu Cazorli a ne sutati u onoj situaciji 2 na 1 pred sami kraj utakmice.
Sut Fletchera glavom i odbrana Szczesnya
.On vam je danas donio 3 boda. 
Kakva zavrsnica.
Sut Fletchera glavom i odbrana Szczesnya
Keep the Blue Flag Flying High !
- Marsal
- Kontakt:
Do crvenog kartona Arsenal je imao 4-5 100% šansi ali samo jedan gol, dok sunderland nije ništa napravio. mogli su do boda ali bilo bi nezasluzeno.VahaCFC je napisao/la:Odluci da vas pogledam od crvenog Jenkinsona i nisam pogrijesio sekunde.![]()
Kakva zavrsnica.Vrlo lako je Sunderland mogao do boda a isto tako i vi do jos jednog gola.Giroud je morao dati loptu Cazorli a ne sutati u onoj situaciji 2 na 1 pred sami kraj utakmice.
Sut Fletchera glavom i odbrana Szczesnya.On vam je danas donio 3 boda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odlicna tekma u prvom poluvremenu, nacin igre je podsjecao na onaj stari arsenal. Izlaskom iz igre wilshere-a sve se promjenilo. Jenkinsonu ocito fali utakmica, dobro je igrao u defanzivi dok se sanja oporavljao, nadam se da danasnji crveni karton nece utjecati na njega u utakmici protiv bajerna ako bude igrao. Danas jednostavno nije bio njegov dan i nije bilo prvi put da ga igrac onako pretrci kao onda kad je dobio crveni karton, bio je mnogo mnogo bolji i sigurniji u defanzivi dok je konstantno igrao....
-
BigBigBang
- Kontakt:
Krucijalan je bio zicer koji je skino Sczeczny Fletcheru kad je Mertesacker pogodio u ruku i dao mu for izasao cisto ispred gola ali dominantni poljak je i to skinuo. Ovaj Sunderland je takva kocijaska ekipa, nadam se da ce ispasti iz lige i oni i njihov limitirani trener. Teren ocajan ubio se za ozlijeda neka je izveo Wilshera bili su ispunjeni svi uslovi za jednu tesku ozlijedu, retardirani Woy je cijelu utakmicu sa Brazilom koristio Jacka, i onda 3 dana poslije na oranicu sa mesarima a igrao je i prosli vikend....
Evo prilike da Hajrovic debituje za prvi tim u kupu pored Blekburna, ako se ne oporave Verma i Kos.
Kad me danas srce ne strefi nece nikad. Utakmicu smo trebali rijesiti vec u prvom poluvremenu, jer smo zaista imali vise od igre i sjajne prilike, ali lopta nije htjela u gol. Ipak smo utrpali gol (jedva) i onda u drugom poluvremenu smo zahvaljujuci golmanu donijeli 3 boda. Imali smo i u drugom poluvremenu prilika za gol, ali je realizacija izostala. Treba ovo popraviti do Bayerna, jer protiv njih svaka sansa se mora iskoristiti i pretovriti u gol.
Vjerujem.Marsal je napisao/la:
Do crvenog kartona Arsenal je imao 4-5 100% šansi ali samo jedan gol, dok sunderland nije ništa napravio. mogli su do boda ali bilo bi nezasluzeno.
Nisam gledao do crvenog(zbog Chelsea
Sljedeca vam je kontra Ville.Dakle na bod od Spursa i dva od Chelsea.
Keep the Blue Flag Flying High !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.