Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 09 feb 2013, 18:26

EPL jos jednom pokazao zasto je fudbalski NBA,utakmica za neutralne prava poslastica bez obzira sto je pao samo jedan gol a za nas,simpatizere Arsenala ovo je bilo dramaticnio,lakse bi na hladnoj decembarskoj kisi i minusu proveo ovih pola sata..

Jenkinson je jos jednom pokazao da nije sazrio za prvi tim Arsenala,u odbrani ga je Sesegnon maltretirao kao debeli djecak sa velikom glavom malog nejakog strebera..Neiskustvo ali i ono o cemu odavno pricam,lik je tup u glavu..

Prvo poluvreme i vise nego dobro,dosta rotacija,Walcot je setao s jedne strane na drugu,pa cak i na centralnog napadaca,.Giroud se izvlacio na krilo,Santi rastrcan,Arteta nije puno komplikovao pa cak i Ramsey odigra dosta dobro..Odlican protok lopte,brzo i precizno,ubacivanja iz drugog plana,veliki broj stvoreni sansi i apsolutno kontrola utakmice,moram biti iskren i reci da se tome nisam nadao na danas dosta teskom gostovanju..

Tesko mi je izabrati igraca utakmice izmedju Poljaka na golu i danas fenomenalnog Sagne..Vec sam rekao,Sagna je danas objasnio neke stvari Vermalenu i Koscielnom,fenomenalno postavljanje,precizni pasovi,smirenost,par kljucnih startova i odlicna skok igra s obzirom na njegovu visinu..

Utakmica se morala ranije rijesiti ali ovako je sladje :mrgreen: Bitna tri boda i zadrzan prikljucak za Totenhemom i Celzijom,iduce sedmice topimo tu razliku jer docekujemo Aston Vilu s kojom sa ovakvom igrom nebi trebali imati problema,.Totenhem gostuje West Hamu a Celzi Mancesteru(ne onom s periferije :mrgreen: ),.

Danas je Arsenal pokazao sav svoj potencijal,uz par kvalitetnih pojacanja na ljeto,ova ekipa moze konkurisati za titulu..Ja sam uvijek vise obracao paznju na igru nego li na rezultat,ovo je igra s kojom se mozemo nositi sa svakim,rezultat je mogao biti i drugaciji ali s prikazanim danas ja bi opet bio zadovoljan..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 feb 2013, 19:00

Arsene confirms Wilshere is just out for few days, nothing serious.

Samo da ne bude ko sa Vermaelenom i Gibbsom.
Pld W D L
38 26 12 0

polaIBRApolaJACK
Kontakt:

Post Postao/la polaIBRApolaJACK » 09 feb 2013, 19:05

Ma Boga mi bezveze je to sve, pa šta ti ima psovat, to je baš preglupo :?
Šutite, ne svadjajte se i to je to.

Sto se tekme tiče, predobro smo odigrali drugo poluvrijeme. Protiv Aston Ville ne smije biti problema u iducoj tekmi :)
Odavno nismo bili dominantniji na sredini kao danas što smo 8-)
Ja nemam flow, al' sam pola PAM pola tenk, pola Zlatan Ibra, pola Kevin Prince Boateng.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 feb 2013, 19:10

rosicky i head,imate aplauz,svaka vam cast :roll: odavno nismo odigrali ovako dobru utakmicu,mogli smo je rijesit u prvom poluvremenu,pola ovi nasi,pola minjolet koji je btw prepredobar golman,kasnije karl usra dibidus i onda patnja,al i sa igracem manje kad smo imali loptu ubijali smo ih u sredini,po 2 igraca viska smo imali,ubi nas zavrsnica,falio podolski da nesto prikuca...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 feb 2013, 19:15

Rosicky je napisao/la:
Head je napisao/la:
polaIBRApolaJACK je napisao/la:Reko sam ti yebo te Cazorla i ti njega, nisam ti opsovao NEKOGA ko što si ti ovom liku :roll:
Ne smije mis da mi se javi.To su ti mangupi sto se kriju iza nicka.Al' nema veze.Barem je prob'o. :mrgreen:

javio se ja samo ti neodgovaraš :roll:

Al zato podolski ce uvjeren sam igrat protiv aston ville gdje ce vjerojatno pauzirat cazorla ili wallcot
Sljedeću utakmicu igramo protiv Blackburna u FA kupu.
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 feb 2013, 19:17

halo vi ne serite. Radije dajte sve trolove na temu nego da forumaši istog kluba raspravljaju se ko djeca i psuju jedan drugom preko foruma. Razgulte.

Po meni svi su bili dobri osim jenkija. giroud i cazorla se izmašali al nek su. biće bolje sljedeći put.
Ramsey utakmica života. Svi pričate snašo se na beku, a čovjek je čitavo vrijeme igro i sredu posle crvenog. Pasovi poprilično majstorski, moram priznat, većinom naprijed, oštri precizni (haman se vratio :D)

Sagna, nemam prave riječi :mrgreen: . 90% stopera bi mu pozavdijelo na današnjjoj predstavi :shock: . Koliko je imo čišćenja onih kritičnih, nijedna greška. Siguran u sebe, iznosio sve redom u kritičnim momentima sjajno iznosio, fakat ne mogu da vjerujem :D
poljak, kapa dole majstore :mrgreen: .
Prvo poluvrijeme neću ni da komentarišem. Razorili ih totalno. sreća pa imaju onog golmana mignoleta.

i da. Onaj Šuko je kreten toliki da je to ne povjerovat. Prvo nabraja postavu i reče i jenkinsona logično. kasnije kaže jenkinson na klupi, pa onda kaže posebno se ističu četvorica igrača pa nabroja 5. pa onda kaže postoji igrača u arsenalu koji znaju apsulutno sve sa loptom pa reče cazorla wilshere i RAMSEY. i td i td. ne mogu da se sjetim. koji debil majko draga. Pojma nema o klubu, ni situaciju u klubu. glupan teški :oops:
Vođa zna.

polaIBRApolaJACK
Kontakt:

Post Postao/la polaIBRApolaJACK » 09 feb 2013, 19:26

Nije uopšte Šuko bio komentator :mrgreen:
Ja nemam flow, al' sam pola PAM pola tenk, pola Zlatan Ibra, pola Kevin Prince Boateng.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 09 feb 2013, 19:28

polaIBRApolaJACK je napisao/la:Nije uopšte Šuko bio komentator :mrgreen:
Daa,Igro Kristic je onako dobru utakmicu odlicno pokvario !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 feb 2013, 19:28

polaIBRApolaJACK je napisao/la:Nije uopšte Šuko bio komentator :mrgreen:
nego? pa sve u svemu to je najmanje bitno. bitno je ono šta je "taj" pričao :ugeek:
Vođa zna.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 feb 2013, 19:34

Krisić kralj gleda u Podoslkog a govori kako se Graham sprema da uđe u igru :D
Pld W D L
38 26 12 0

polaIBRApolaJACK
Kontakt:

Post Postao/la polaIBRApolaJACK » 09 feb 2013, 19:35

Pa zar ima neko ko nije navikao na lapsuse naših stručnjaka zvanih komentatori :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 feb 2013, 19:48

e sad nam treba ono što nismo imali čitave sezone. Konstantnost!

Igrati utakmicu po utakmicu ne razmišljati unaprijed i sve će stići na svoje mjesto. Kad nemamo povrijeđenih igrača imamo tu širinu na klupi koja može donijeti prevagu. Eto npr redovno na klupi sjede 2 sjajna igrača, danas ox i podolski, oni su mnogo moglu učiniti da smo imali negativan rezultat. al treba još 1 napadač. Tip igrača koji zna zabit gol. Ne mora on bit koristan nigdje samo da da gol. I definitivno jedan u odbranu. Mi smo baksuzna ekipa. prvo sve ok sa povredama, sad odjednom svi povrijeđeni i to 2 stopera, lijevi bek, defanzivni vezni... stvarno smo baksuzi :?
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 feb 2013, 20:08

I onda kazu da smo najnerealniji navijaci. Ja nisam vidio da se ovoliko pljuje po igracima i nakon pobjede i nakon poraza svedno... Mozda su samo Redsi gori.

Prvo nemoj te puno po Jenkiju da serete. Momak je izgorio u zelji da se dokaze. Dobio je dva zuta za start gdje se mesarima nije niti sviralo. Sagna bi trebao vise da igra stopera. Bice pravo zaebano skrpiti odbranu u narednom periodu. Koks bi mogao igrati oba beka ali i on je povredjen. Sreca pa Jeck nije povredjen na duze. samo je bila predostroznost... Ne bi ga trebali ni protiv Bleckburna gurnuti u igru ako ne bude trebalo. Neka odmara do Bayerna. Verma ce morati na operaciju zgloba koji ga muci cijelu sezonu. Kazu da je zbog toga i losija njegova igra!

Ali O'Nill je izgubio sve moje simpatije. Kako je dobro vodio Villu a sada je potao gori od Pulisa...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 feb 2013, 21:15

slika

heeeey sexy laaaady :mrgreen:
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 feb 2013, 10:59

Sagna je 15 min prije početka dobio tu ulogu stopera pa prekuco tu ulofu

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 feb 2013, 13:07

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Highlights u HD-u na Arsenal playeru
http://player.arsenal.com/home" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 feb 2013, 14:16

slika

Bayern are you ready :mrgreen:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 feb 2013, 14:30

Koksa na beka ako do tada bude ziv i gotovo. Sada bi mi bilo zao da se Sagna vrati tamo desno. Kako je juce maestralno odigrao na stoperu. Mislim da bi ga Wenger trebao pustiti tamo jos koji put da odigra da vidimo kakav ce biti. Sada 14 puni 30 godina i mogao bi na stoperu odigrati jos 4 odlicne sezone a mi bi za to vreme onanisali na Ludvin :lol: ! A ako cemo iskreno i Gallas je igrao na beku u Chelseau pa je kod nas bio odlican stoper a kada je dosao imao je skoro 30 godina (29 i nesto mjeseci)...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 10 feb 2013, 14:46

Ode Brzi. :cry: 8-) :lol: Nek je hairli. Iz Gremia pravo u DTM neka ide. :mrgreen:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 10 feb 2013, 14:55

Arsenalu definitivno fali jedan univerzalni igrač, ne mora biti dobar nekom kvalitetom, ali igrač koji može odigrati stopera, beka i zadnjeg veznog. To se juce tačno vidilo. Za napad i vezni red imaju, u odbrani škripi.
Primjetio sam da ovdje neki članovi, nakon nekih utakmica pljuju po nekim igračima, dok na drugim dižu ih u nebesa. Fudbal je takav nekad briljiraš, nekad si flop. Ne trebaš poslije jedne tekme govoriti da on nije za Arsenala, da ga treba otjerati i slicno(osim u slucaju Santosa).

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.