Jenkinson je jos jednom pokazao da nije sazrio za prvi tim Arsenala,u odbrani ga je Sesegnon maltretirao kao debeli djecak sa velikom glavom malog nejakog strebera..Neiskustvo ali i ono o cemu odavno pricam,lik je tup u glavu..
Prvo poluvreme i vise nego dobro,dosta rotacija,Walcot je setao s jedne strane na drugu,pa cak i na centralnog napadaca,.Giroud se izvlacio na krilo,Santi rastrcan,Arteta nije puno komplikovao pa cak i Ramsey odigra dosta dobro..Odlican protok lopte,brzo i precizno,ubacivanja iz drugog plana,veliki broj stvoreni sansi i apsolutno kontrola utakmice,moram biti iskren i reci da se tome nisam nadao na danas dosta teskom gostovanju..
Tesko mi je izabrati igraca utakmice izmedju Poljaka na golu i danas fenomenalnog Sagne..Vec sam rekao,Sagna je danas objasnio neke stvari Vermalenu i Koscielnom,fenomenalno postavljanje,precizni pasovi,smirenost,par kljucnih startova i odlicna skok igra s obzirom na njegovu visinu..
Utakmica se morala ranije rijesiti ali ovako je sladje
Danas je Arsenal pokazao sav svoj potencijal,uz par kvalitetnih pojacanja na ljeto,ova ekipa moze konkurisati za titulu..Ja sam uvijek vise obracao paznju na igru nego li na rezultat,ovo je igra s kojom se mozemo nositi sa svakim,rezultat je mogao biti i drugaciji ali s prikazanim danas ja bi opet bio zadovoljan..