Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 10 feb 2013, 15:01

Gunner4 je napisao/la:Koksa na beka ako do tada bude ziv i gotovo. Sada bi mi bilo zao da se Sagna vrati tamo desno. Kako je juce maestralno odigrao na stoperu. Mislim da bi ga Wenger trebao pustiti tamo jos koji put da odigra da vidimo kakav ce biti. Sada 14 puni 30 godina i mogao bi na stoperu odigrati jos 4 odlicne sezone a mi bi za to vreme onanisali na Ludvin :lol: ! A ako cemo iskreno i Gallas je igrao na beku u Chelseau pa je kod nas bio odlican stoper a kada je dosao imao je skoro 30 godina (29 i nesto mjeseci)...
Nemoj da te jedna utakmica protiv napadacki limitiranog tima koji ne zna napasti ni sa igracem vise zavara, Sagna ne moze biti dugotrajno rijesenje za stopersku poziciju, protiv prvog malo jaceg napada bi to vidio.

Gallas nije bio odlican stoper, i upravo ne postojanje jednog vrhunskog stopera u onoj generaciji je krivac sto nismo uzeli trofeje koje smo zasluzili. Gallasa su debili poput Agbonlahora i HEskeya pravili amaterom, a napadaci Chelsija se izivljavali nad njim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 feb 2013, 15:36

BigBigBang je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Koksa na beka ako do tada bude ziv i gotovo. Sada bi mi bilo zao da se Sagna vrati tamo desno. Kako je juce maestralno odigrao na stoperu. Mislim da bi ga Wenger trebao pustiti tamo jos koji put da odigra da vidimo kakav ce biti. Sada 14 puni 30 godina i mogao bi na stoperu odigrati jos 4 odlicne sezone a mi bi za to vreme onanisali na Ludvin :lol: ! A ako cemo iskreno i Gallas je igrao na beku u Chelseau pa je kod nas bio odlican stoper a kada je dosao imao je skoro 30 godina (29 i nesto mjeseci)...
Nemoj da te jedna utakmica protiv napadacki limitiranog tima koji ne zna napasti ni sa igracem vise zavara, Sagna ne moze biti dugotrajno rijesenje za stopersku poziciju, protiv prvog malo jaceg napada bi to vidio.

Gallas nije bio odlican stoper, i upravo ne postojanje jednog vrhunskog stopera u onoj generaciji je krivac sto nismo uzeli trofeje koje smo zasluzili. Gallasa su debili poput Agbonlahora i HEskeya pravili amaterom, a napadaci Chelsija se izivljavali nad njim.
Primali smo mi golove, uglavnom tragi-komicne i od gorih ekipa u napadu od ovih mesara juce. A i bili su limitirani uglavnom radi njegovih i Wojinih majstorija... Nisam ni rekao da bi on trebao najednom biti prvi izbor ali neko ko odigra onako kao on juce, najbolje prikazano na mjestu stopera od jednog naseg igraca u cjeloj sezoni, zasluzuje sansu na toj poziciji jos koji put da ga vidimo!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 feb 2013, 15:41

To je ono što mene brine, imamo sijaset štopera i onda dođe bek koji je prosle godine dvaput slomio nogu i kojem je forma za onu stvar i odigra bolju utakmicu na mjestu štopera nego svi naši štoperi zajedno cijelu godinu.

Problem je samo što je nizak, 175 cm, da je visi jos nekih 5 cm makar ne bih razmisljao o tome uopšte treba li vise igrat na stoperu ili ne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 feb 2013, 15:57

nedim1993 je napisao/la:slika

Bayern are you ready :mrgreen:
Jes. Neg' da te pitam kako si glas'o na anketi na Bayinoj stranici ? :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 feb 2013, 16:46

Kako me vise hvata muka od ovih naduvanih navijaca Bayerna... Vise da hoce proci ti mecevi sa njima samo vise da se skinu sa qrca!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 17:48

Gunner4 je napisao/la:Kako me vise hvata muka od ovih naduvanih navijaca Bayerna... Vise da hoce proci ti mecevi sa njima samo vise da se skinu sa qrca!
Jack ce im sam sredinu pojesti. :twisted:
A neka se se umislili. Mislim i ja bih kad bi mi ekipa pobjedjivala jednog Furtha ili Nurnberga. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 feb 2013, 17:53

Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2013, 17:53

Gunner4 je napisao/la:Kako me vise hvata muka od ovih naduvanih navijaca Bayerna... Vise da hoce proci ti mecevi sa njima samo vise da se skinu sa qrca!
Čemu žurba zar toliko brzo želiš ispadanje topnika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 17:56

BigBigBang je napisao/la:Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
Normalno. Samo me brine Jack sada. Jel ozbiljno sta?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 feb 2013, 18:02

Greivis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
Normalno. Samo me brine Jack sada. Jel ozbiljno sta?
BBC: Wilshere & Koscielny should be ok for Blackburn and Bayern.
Pld W D L
38 26 12 0

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 feb 2013, 18:25

Pozdrav svim realnim navijacima sto Arsenala , sto Bayerna i ostalih klubova. Posto se nekako ta utakmica blizi izmedju Arsenala i Bayerna, pa je pocelo i to neko prepucavanje koje je zaista nepotrebno.

Kad su parovi izvuceni ja nisam ocekivao Arsenal da cemo dobit a i nisam bio bas najsretniji, ne znam koliko god da je nasa forma dobra ili vasa losa ili obrnuto, kad dodje ta utakmica sve ostalo pada u vodu, i ko je kako igrao prije te utakmice i ko ce igrat bolje u nastavku sezone, to je sve nebitno.

Onaj trenutak kada momci obje ekipe izadju na teren i krenu se borit i osvajat sredinu, tad cemo vidjet ko je jaci , ko je kompletniji i slicno. Mnogo toga ce se znat poslije prve utakmice siguran sam, a prije te prve utakmice se ama bas nista ne zna.. Ja se mogu izvinuti u ime svih navijaca Bayerna onih realnih koji nisu prepotentni ili slicno. A vi nemojte mislit da ako jedan navijac napise ili nekoliko njih da cemo vas pregazit, unistit, ili sahranit, da smo svi takvi.. Isto tako ja cjenim navijace Arsenala to sam i prije govorio, i kao sto sam vec prije napisao 55 % - 45 % postotak prolaza na nasu stranu.. sa tim se morate slozit :) Pozz svima i uzivajmo u tim duelima punim postovanja i neka najbolji pobjedi a i osvoji :)
FC Bayern !!!!!

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 10 feb 2013, 18:30

BavaracZenica je napisao/la:Pozdrav svim realnim navijacima sto Arsenala , sto Bayerna i ostalih klubova. Posto se nekako ta utakmica blizi izmedju Arsenala i Bayerna, pa je pocelo i to neko prepucavanje koje je zaista nepotrebno.

Kad su parovi izvuceni ja nisam ocekivao Arsenal da cemo dobit a i nisam bio bas najsretniji, ne znam koliko god da je nasa forma dobra ili vasa losa ili obrnuto, kad dodje ta utakmica sve ostalo pada u vodu, i ko je kako igrao prije te utakmice i ko ce igrat bolje u nastavku sezone, to je sve nebitno.

Onaj trenutak kada momci obje ekipe izadju na teren i krenu se borit i osvajat sredinu, tad cemo vidjet ko je jaci , ko je kompletniji i slicno. Mnogo toga ce se znat poslije prve utakmice siguran sam, a prije te prve utakmice se ama bas nista ne zna.. Ja se mogu izvinuti u ime svih navijaca Bayerna onih realnih koji nisu prepotentni ili slicno. A vi nemojte mislit da ako jedan navijac napise ili nekoliko njih da cemo vas pregazit, unistit, ili sahranit, da smo svi takvi.. Isto tako ja cjenim navijace Arsenala to sam i prije govorio, i kao sto sam vec prije napisao 55 % - 45 % postotak prolaza na nasu stranu.. sa tim se morate slozit :) Pozz svima i uzivajmo u tim duelima punim postovanja i neka najbolji pobjedi a i osvoji :)
;)

Svaka na mjestu,samo uzmi Sarmu pa ga (pre)vaspitaj 8-)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 20:38

anell je napisao/la: BBC: Wilshere & Koscielny should be ok for Blackburn and Bayern.
Odlicno! Bavarcima dajem 2% sanse za prolaz. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2013, 21:27

Greivis je napisao/la: Odlicno! Bavarcima dajem 2% sanse za prolaz. :lol:
Fino.
Opet spreman da se prerušiš?
Vom Jäger zum Gejagten

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 feb 2013, 22:31

Potencijalno novo pojačanje, novi Silva ili novi Denilson? :D
Vasco da Gama youngster Indio has expressed his excitement at the prospect of linking up with Arsenal for a trial spell.

The highly-rated teenage midfielder will spend a few days training with the Gunners and is determined to make an impression.

He recognises that this stint in London is more about gaining experience than trying to earn a deal, but he would love to make the move to Europe permanently at some point in the future.

"I'm anxious for this new stage in my life," he told Globo Esporte.

"I'll spend a week at Arsenal. It will be cool, I hope I enjoy it.

"Of course I have the dream of playing for a European club, but everything has its right time. It will be a good experience. I want to learn."

Indio admitted he was a particular fan of Theo Walcott, adding: "I like him a lot. His style of play is very fast, which pleases me."

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 feb 2013, 09:39

Denilson nije bio loš igrač ali falilo mu je ono nešto..

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 11 feb 2013, 11:15

pozz
AA23, Denilson je u mojim, kao i u ocima vecine navijaca bio CRAP.

Najbitnije je da smo zadrzala 5. poziciju, nakon stvarno teskog gostovanja. Sudija nam ga ucini jos teze, pisam mu usta. Doprinos grickanju noktova i problema sa probavom (kod navijaca) do kraja utakmice je imala i slaba realizacija.

COYG!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 11 feb 2013, 12:45

AA23 je napisao/la:Denilson nije bio loš igrač ali falilo mu je ono nešto..
Falilo mu je da zna igrat lopte :D
Rođen s tobom da budem

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 11 feb 2013, 13:15

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Jedini Brazilac koji je valjo u Arsenalu je Žilberto Silva.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 feb 2013, 13:27

Faraon iz Visokog je napisao/la:
I da zna dodat loptu prema naprijed, uklizat, poslat pas, utrčat u prostor. :mrgreen:
Većeg antitalenta nismo imali, Andre Santos je za njega svjetska klasa, creme de la creme fudbaler.
Durden je napisao/la: Jedini Brazilac koji je valjo u Arsenalu je Žilberto Silva.
A Edu i Sylvinho? slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.