FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amel10071988
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amel10071988 » 09 feb 2013, 23:18

nedim1993 je napisao/la:
yebo tačke yebo zareze, ma gramatiku čitavo. Evo moja glava ako je konto šta si htio reć :mrgreen: ,osim ovog crvenog sa kojim se slažem donekle
Al previše ovo rutinski igrate, sa pola snage što kažete. Nemo' da se opustite sa Arsenalom pa da mi plačete ovdje :lol: :mrgreen:

S Arsenalom ćemo da završimo posao u Londonu pa smo kontali nase najbolje igrace poslati na zimovanje a pustiti djecu iz omladinske škole da igraju,dok nam se makar malo priblizite(Arsenal,Dortmund) :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Klare

Post Postao/la Klare » 10 feb 2013, 00:02

schweinsteiger je napisao/la:sto sad ne spominjes Javija
Dobro, neću se iznova i iznova ponavljati, iznova gaziti svoje teške riječi. :)
Više mi ne dira živce :arrow: znači da je solidan, dobar... kako hoćeš, no Gusta je i dalje bolji,
te neopravdano grije klupu. ;)
No, za očekivati je da se ovaj i dalje forsira, biće još tu napretka, samo što Gugo jadan nepravedno ispašta,
gurnut je na šćemliju bez dovoljno jakog razloga,
a ukoliko se ovako nastavi u narednim izazovima bojim se da bi Gugo mogao pući. :?

Sve u svemu, Španac bilježi dobre nastupe.

Galu, to ne mislim ozbiljno, post nije bio replika na tvoje viđenje situacije.

Samo, obećao si onomad da ćeš koristiti znakove interpukcije, no ništa.

Slijede sedmice izazova, sve sigurica, samo mi taj kup sumnjiv :? ,
oni su nezgodni skroz, i moram reći da ih se pribojavamo,
a mislim i opravdano, ekipa koju nikako ne bih volio u mraku sresti. :| (uplašenismajo)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 feb 2013, 00:10

Prije utakmice smo razmišljali o drugom rezultatu. Prvih 20 minuta nije bilo lako protiv Schalkea, koji je igrao dobro u odbrani. Nakon 1:0 mi je bilo jasno da će se protivnik morati više otvoriti. Poslije toga smo pokazali suverenu igru. Igrači sa klupe su pokazali da uživaju igrati fudbal. Trenutno mi je veliki užitak raditi sa ovom ekipom. Igrači imaju jedan veliki cilj pred sobom, a to titula prvaka Njemačke. Moramo i dalje raditi na sebi, uvijek postoje stvari na kojima se možeš usavršavati.
Jupp Heynckes
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 feb 2013, 00:29

Vidim oduševljenje, pohvale, ludilo, pohvale sa strane, svi oduševljeni Bayernom i oni koji za njega navijaju i koji gledaju neutralno ili hajmo reći sa strane.... :) Sve je to lijepo.....

Za ovu sezonu Bayern naravno zaslužuje sve pohvale do sad, vrlo moguće da će se oboriti rekord po broju primjenih golova (naravno odnosi se na najmanji broj primjljenih golova u historiji BuLi). Znači gledano ukupan utisak u sezoni Bayern zaslužuje sve pohvale....

A ovo danas je očekivano, pa ova ekipa Schalkea je od ovakvog Bayerna trebala izgubit možda i 7:0, 8:0..... Svi znaju koliko cijenim Schalke i šta sam sve o njima pisao, a ovo unazad 2-3 kola, faktički od starta drugog dijela sezone, pa možda i malo prije, to nije Schalke.... Da nisu nosili one amblene, dresove i ostalo, pa čovjek bi sigurno mislio da igramo protiv Augsburga ili Furtha (a čak bi i oni u boljim danima pružili veći otpor). Bilo je ekipa koje su znale pružit i veći otpor, pa su fasovale više na Alianz areni.Znači ne treba preuveličavat ovu pobjedu, ali kažem samo ovu. Meni je npr ona pobjeda u Mainzu vrijednija, jer tamo se igralo protiv taktički odlično postavljene ekipe i onda tu ekipu uvjerljivo savladaš, a danas se igralo protiv ekipe kod koje ne postoji taktika. Došao Keller u Munchen da se brani, a ne zna se ni branit, opet prostora bilo. Al dobro o Schalkeu bit će riječi na njihovoj temi, nadam se da ću i tamo imat volje šarnut, jer odužio sam malo ovde.... :)

I pored toga što je danas protivnik bio slab, mora se odati priznanje igračima što trče, bore se i pritišću, kada je već i 3:0 npr, to je za pohvalu. Vidjeli smo da Robben zna odigrati dobro i dalje, ali mora biti skoncentrisaniji kod šansi. Gomez sada želi pravit neke brazilske poteze, to je zato što je sada i previše motivisan, jer nekako Mandžo mu krade show. Međutim, Gomo nek zabija onako kako zabija i tako će se najbolje dokazat, ko što se i do sad dokazivao..

Tokom sezone smo dobili sigurne izvođače penala u vidu Mullera i Alabe (problem penali su se i stvorili samo u finalu LP, generalno ih Bayern nije imao prije, iako se od ere Gaala malo taj problem javljao). Sigurno je i to da su onda u seriji penala protiv Chelsea bili Muller i Alaba, mi finale ne bi izgubili, imao bi ko pucat, a to su još i igrači s mudima....Zato ova dvojica za mene imaju neprocjenjivu vrijednost i prije sam to spominjao....

Širina kadra je nevjerovatna, svi igrači funkcionišu, teško bi bilo naći i dvojicu igrača, za koje se može reći da nisu dostojni Bayernovog dresa ili da su ispod nekog Bayernovog prosjeka. Ono što je i bilo otpadaka u kadru, počišćeno je.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2013, 00:41

Cestitike na zasluzenoj pobjedi, iako ista nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje sa obzirom na povrede koje su zadesile Schalke.

Bundesliga je apsolvirana vec u Februaru i ostaje da vidimo koje ce rekorde Bayern do kraja oboriti i u kojem ce kolu zvanicno postati novi prvaci. Sada je potrebno svu koncentraciju usmjeriti na LP i Arsenal i nadam se da ce u Maju na Wembley-u podici klempu u zrak. ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 feb 2013, 01:17

Malo me čudi što Robben nije izvodi najstrožu kaznu, možda je izgubio volju za pucanje penala nakon onih promašaja sa bijele tačke prošle sezone u najvažnim utakmicana protiv BvB-a u ligi, a i u finalu LP kada je isto tako promašio penal.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 feb 2013, 01:26

brzitesanj je napisao/la:Malo me čudi što Robben nije izvodi najstrožu kaznu
Od početka ove sezone dogovoreno, prvi izvođač Muller, drugi: Alaba...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 10 feb 2013, 01:55

effe_sa je napisao/la:Vidim oduševljenje, pohvale, ludilo, pohvale sa strane, svi oduševljeni Bayernom i oni koji za njega navijaju i koji gledaju neutralno ili hajmo reći sa strane.... :) Sve je to lijepo.....

Za ovu sezonu Bayern naravno zaslužuje sve pohvale do sad, vrlo moguće da će se oboriti rekord po broju primjenih golova (naravno odnosi se na najmanji broj primjljenih golova u historiji BuLi). Znači gledano ukupan utisak u sezoni Bayern zaslužuje sve pohvale....

A ovo danas je očekivano, pa ova ekipa Schalkea je od ovakvog Bayerna trebala izgubit možda i 7:0, 8:0..... Svi znaju koliko cijenim Schalke i šta sam sve o njima pisao, a ovo unazad 2-3 kola, faktički od starta drugog dijela sezone, pa možda i malo prije, to nije Schalke.... Da nisu nosili one amblene, dresove i ostalo, pa čovjek bi sigurno mislio da igramo protiv Augsburga ili Furtha (a čak bi i oni u boljim danima pružili veći otpor). Bilo je ekipa koje su znale pružit i veći otpor, pa su fasovale više na Alianz areni.Znači ne treba preuveličavat ovu pobjedu, ali kažem samo ovu. Meni je npr ona pobjeda u Mainzu vrijednija, jer tamo se igralo protiv taktički odlično postavljene ekipe i onda tu ekipu uvjerljivo savladaš, a danas se igralo protiv ekipe kod koje ne postoji taktika. Došao Keller u Munchen da se brani, a ne zna se ni branit, opet prostora bilo. Al dobro o Schalkeu bit će riječi na njihovoj temi, nadam se da ću i tamo imat volje šarnut, jer odužio sam malo ovde.... :)

I pored toga što je danas protivnik bio slab, mora se odati priznanje igračima što trče, bore se i pritišću, kada je već i 3:0 npr, to je za pohvalu. Vidjeli smo da Robben zna odigrati dobro i dalje, ali mora biti skoncentrisaniji kod šansi. Gomez sada želi pravit neke brazilske poteze, to je zato što je sada i previše motivisan, jer nekako Mandžo mu krade show. Međutim, Gomo nek zabija onako kako zabija i tako će se najbolje dokazat, ko što se i do sad dokazivao..

Tokom sezone smo dobili sigurne izvođače penala u vidu Mullera i Alabe (problem penali su se i stvorili samo u finalu LP, generalno ih Bayern nije imao prije, iako se od ere Gaala malo taj problem javljao). Sigurno je i to da su onda u seriji penala protiv Chelsea bili Muller i Alaba, mi finale ne bi izgubili, imao bi ko pucat, a to su još i igrači s mudima....Zato ova dvojica za mene imaju neprocjenjivu vrijednost i prije sam to spominjao....

Širina kadra je nevjerovatna, svi igrači funkcionišu, teško bi bilo naći i dvojicu igrača, za koje se može reći da nisu dostojni Bayernovog dresa ili da su ispod nekog Bayernovog prosjeka. Ono što je i bilo otpadaka u kadru, počišćeno je.
Što nisi doš'o da sjediš sa Harisom i samnom? :D Morali smo tući konobarice da nam ne diraju ES2 jeb'o ih Džeko. :lol: :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 feb 2013, 04:29

schweinsteiger je napisao/la:slika
ko je babo? :D
Haman da on jos nista nije skucko, a bolje da tako i ostane za estetsku sliku nas zemljana. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Sve diskutabilno.
I meni su te scene zasmetale, jer sam uvjeren da bi Bayern i bez njih došao do sigurne pobjede.
Nada poslijednja umire, ima vas jos dobrih :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 10 feb 2013, 09:57

Vidjelo se jučer koliko su Gomez i Robben gladni igre. Lahm griješi duboko u protivničkoj polovini, Robben sprinta 70ak metara u odbranu i zatvara, klizećim startom izbaciva loptu u aut. Gomez se isto dosta vraćao, otkrivao, i zabio.

Alaba ima 20 godina a toliku zrelost u igri ima da izgleda kao da je 10 godina igrao tu na vrhunskoj razini. Samopuzdanje i hladnokrvnost na nivou, s 20 godina izvodi penale, impresivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 feb 2013, 10:02

Bayo je po meni prvi favorit i u Ligi prvaka, ovakva igra ne može i ne smije ostati bez ''klempe'' da 'ebe rak raka
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2013, 12:01

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 feb 2013, 13:07

Sve je super sve je za 5, ali ljudi Bayern je vec ove sezone pokazao koliko je snazan. Ruku na srce ovakav Schalke ne predstavlja ama bas nikakvu prijetnju za Bayern, ma ne predstavlja ni za mnogo slabije klubove. Barem je trenutno tako. Lijepo je sve rekordi, golovi ali mi hocemo klempu. Kad mi ljudi kazu Chelsea je zasluzio titulu po svemu sto je pokazivao prethodnih godina u Cl, meni se place, ali ono bas. Pa sta to kao Bayern po partijama koje pokazuje posljednjih godina, ne samo u Cl nije zasluzio :?: Najgora utakmica od kad pratim Bayerna nije mi bilo niti jedno od 2 pomenuta finala protiv Intera ili Chelsea, vec osmina finala Lp-a protiv Intera gdje smo ih demolirali, a ipak ispali.
I Chelsea smo mi izdominirali u finalu, ali Inter je bio silovan i opet na kraju prodju. Poslije te utakmice na Allianz Areni nisam sebi mogao doci 2 mjeseca kako treba.

Da odgovorim @ Effenbergu i Antonu na postove koje su napisali, nisam mogao prije.

Jasno je meni kako se sve promijenilo u svijetu fudbala posljednjih 10-tak godina i kako trziste zahtjeva veliku potrosnju novca na kvalitetne igrace. Ja nigdje nisam napisao da Bayern ne treba trositi odredjenu sumu novca na dokazani kvalitet, vec da ja nisam navikao da se za nekog daje 50-60 miliona. Shvatam ja da jednostavno ako se zeli drzati korak s vodecim klubovima svijeta, Bayern mora trositi te novce. Medjutim, Bayern je pokazao da pod vodstvom Gaala je u stanju proizvesti vise igraca iz sopstvene skole nego li da trosi ogroman novac na neke druge igrace. Kazem u Bayernu vlada timski duh i to je tako, Bayern je poznat kao najfamilijarniji klub na svijetu i svi igraju za tim vec duzi niz godina i za uspjehe istog. Nema prevelikog isticanja pojedinih igraca bez obzira koliko se novca za njih dalo. Dakle Bayern treba dovoditi velike igrace u svoje redove, ali ne neke nadolazece, nedokazane talente. Medjutim Bayern ne smije postati tim poput Citya koji ce potpuno zanemariti vlastitu skolu i svake godine kupovati igrace od 50-60 miliona od kojih vecina ne vrijedi ni upola od te cijene.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 10 feb 2013, 13:41

Mario Gomez: "Mandžukić je u odličnoj formi, nije ga lako ostaviti na klupi"

"Trener Heynckes je pokazao hrabrost kada me postavio u udarnu jedanaestoricu, mogao je igrati i na sigurno. Stoga sam mu zahvalan. Ja nikada nisam tvrdio da sada moram stalno igrati. Trener pazi na ritam utakmica i sigurno će rotirati. Mandžukić je u odličnoj formi, postigao je pet pogodaka u zadnje tri utakmice. Nije ga lako ostaviti na klupi.

fino čovjek kaže

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 feb 2013, 14:18

amel10071988 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
yebo tačke yebo zareze, ma gramatiku čitavo. Evo moja glava ako je konto šta si htio reć :mrgreen: ,osim ovog crvenog sa kojim se slažem donekle
Al previše ovo rutinski igrate, sa pola snage što kažete. Nemo' da se opustite sa Arsenalom pa da mi plačete ovdje :lol: :mrgreen:

S Arsenalom ćemo da završimo posao u Londonu pa smo kontali nase najbolje igrace poslati na zimovanje a pustiti djecu iz omladinske škole da igraju,dok nam se makar malo priblizite(Arsenal,Dortmund) :D
:mrgreen: vjerujem.
Vođa zna.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 feb 2013, 14:20

geronimo je napisao/la:Zašto? Razgovaraj sa ljudima i navedi razloge. Pa će dijagnoza ubrzo stići.
Na @Billala ću se poslije vratiti.
Cekaj,stani malo, ti si sad lijecnik??? :o
geronimo je napisao/la:Skont'o Jupi da valja odmoriti najveću radilicu otkad se ova mašina zove bavarska.
Napisao sam u prethodnim postovima sta mislim o toj "radilici" i nema potrebe da ulazimo vise u tu raspravu!!!

Sto se tice utakmice, 1A nema se sta vise dodati,sve je receno.

Neki govorite da to nije vise onaj stari Robben,mozda nije, ali niko ne moze osporiti 2 cinjenice.
1. Igra Bayerna je drasticno brza sa Robben-om
2. Ribery i Robben puno vise zajedno kombinuju,nego sto to rade Müller i Ribery, a vidjeli smo sinoc kako to izgleda kada Robbery igra!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 feb 2013, 14:33

proFCB je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Zašto? Razgovaraj sa ljudima i navedi razloge. Pa će dijagnoza ubrzo stići.
Na @Billala ću se poslije vratiti.
Cekaj,stani malo, ti si sad lijecnik??? :o
Jesi i ti nekad čudan.....Čovjek te pita ko te iznervirao, a ti izgleda još krivo shvatio... :) Brzo mi se nešto pališ nekad.....Al dobar si čovjek.... :)
proFCB je napisao/la: Napisao sam u prethodnim postovima sta mislim o toj "radilici" i nema potrebe da ulazimo vise u tu raspravu!!!
Eh sad ja hoću malo da se na ovo nadovežem. Onda si pisao o Robbenu i njegovim zaslugama. One su ogromne, veliki značaj za osvajanje duple krune i finale LP 2010., dosta zasluga za ovo zadnje finale LP, i ono mu nisam toliko u finalu zamjerio ko neki.
Međutim, ti si tada još rekao kako neko ponižava Robbena i ostavlja ga na klupu, kao eto gaze ga. Niko mu nije rekao da će biti stalno na klupi, fino je bilo rečeno kad se ritam utakmica opet ubrza, kad ih bude više, bit će rotacije. Robben je tu nestrpljiv i odmah pravi grimase.

A sad da ja tebe pitam, što jučer Muller ne pravi grimase i scene kad ga ostavi trener na klupi? ŠTOO? Zato što je timski igrač, ljudska veličina....
I da jeste radilica, podere guzicu na terenu, trči ko da 2 srca ima, radi u defanzivi, uz to sve, uz to sve čovjek zabija golove i asistira. Čovjek je stroj i jako bitan segment u igri Bayerna a i ELF-a.
Pokazalo se kada Muller igra super, igra i Bayern (primjer je ta sezona 2010. god), kada igra Muller igra i ELF, rasturao je na SP 2010. godine. Velika je vrijednost kada u timu imaš KONJA (u pozitivnom smislu) koji trči i podere guzicu ko lud, a taj KONJ još zabija golove, probija odbrane i zna asistirat. Ima ljudi koji su s tehnikom ili tačnije driblingom bolji od Mullera (tehnika šuta, prijem lopte, te dodavanje na visokom nivou), ali je kada ovo sve gore sabereš Muller kompletan igrač.

I treba znati, Bayern bez Robbena može, a bez Mullera NIKAD, bar ne dok se u ekipi nekad ne pojavi neki novi Muller.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 feb 2013, 16:07

effe_sa je napisao/la:Jesi i ti nekad čudan.....Čovjek te pita ko te iznervirao, a ti izgleda još krivo shvatio... Brzo mi se nešto pališ nekad.....Al dobar si čovjek....
Sorry sorry, i tebi i geri,stvarno sam pogresno shvatio njegovo pitanje :?
effe_sa je napisao/la:Međutim, ti si tada još rekao kako neko ponižava Robbena i ostavlja ga na klupu, kao eto gaze ga. Niko mu nije rekao da će biti stalno na klupi, fino je bilo rečeno kad se ritam utakmica opet ubrza, kad ih bude više, bit će rotacije.
E sad ti mene nisi dobro shvatio, to sam rekao aludirajuci na van Gal-a i prijateljsku utakmicu protiv Italije,jer je Robben dobio poziv nakon sto je Huntelaar prijavio povredu.
effe_sa je napisao/la:Robben je tu nestrpljiv i odmah pravi grimase.
Pa sta ocekujes od igraca, koji i sam u glavi zna da jednim potezom moze odluciti utakmicu, kako da se ponasa? A recimo minutazu dobija na kapaljku, ili kao protiv Schalkea kada se unaprijed znalo da ce bit razmontirani!!!
effe_sa je napisao/la:A sad da ja tebe pitam, što jučer Muller ne pravi grimase i scene kad ga ostavi trener na klupi? ŠTOO? Zato što je timski igrač, ljudska veličina....
Cekaj malo junacino, ti postavljas pitanje i usput dajes odgovor, pa ne moze to tako jebbemu :lol:
Mogu ti na ovo odgovorit na vise nacina, mogu ti dat direktan odgovor, a mogu ti i postaviti kontra pitanje, ucinit cu oboje.

Müller ne pravi grimase, i ne pravi scene samo zato sto zna da ce u slijedecoj utakmici on opet biti medju prvih 11, a ne Robben (naravno ukoliko ne dodje do nekih povreda/prehlada).
Idemo dalje... Müller ne glumi i ne pravi scene,zato sto zna koliko on moze i koliko vrijedi, niko mu ne moze oduzeti njegovu borbenost i zalaganje na terenu,al da je neki tehnicar ili kao sto sam nekoliko puta vec rekao igrac odluke, e to definitivno NIJE...

A sad da ti postavim jedno kontra pitanje.
Zasto Mandzukic nije pravio scene i grimase jucer? Zasto ne pravi Luiz Gustavo, zasto ne pravi Rafinha, Contento???

Kako bi se Ribery ponasao da ga Shaqiri izbaci iz prve postave? Bio bi gori od Robbena!!!

Robbery su tip igraca koji znaju koliko vrijede na terenu,koliko mogu uciniti i za sta su sve sposobni, tako da se sa pravom ljute kad nisu u prvom planu nekog trenera!!!
effe_sa je napisao/la:I treba znati, Bayern bez Robbena može, a bez Mullera NIKAD, bar ne dok se u ekipi nekad ne pojavi neki novi Muller....
E jbg sad, Bayern moze i bez Müllera i bez Robbena, ali s ovim se nikad ne bi slozio da moze bez Robbena, a da ne moze bez Müllera!!!
Stern des Südens

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 feb 2013, 16:19

AAUUUUUUUUUUUUUUUU KAKO STE PREPOTETNI?!?!?!?!?!?!?!?!?! :o :o :o :o Vi sebe vec vidite na Vembliju?

Ali takve vas volim. Ko visoko leti nisko pada! ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 feb 2013, 16:32

Gunner4 je napisao/la:AAUUUUUUUUUUUUUUUU KAKO STE PREPOTETNI?!?!?!?!?!?!?!?!?! :o :o :o :o Vi sebe vec vidite na Vembliju?

Ali takve vas volim. Ko visoko leti nisko pada! ;)
Pazi jednu stvar, mi sebe ne vidimo na Wembley-u, mi sebe vidimo sa klempom u rukama Philipa Lahma 25.05.2013.
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 10 feb 2013, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.