effe_sa je napisao/la:Jesi i ti nekad čudan.....Čovjek te pita ko te iznervirao, a ti izgleda još krivo shvatio... Brzo mi se nešto pališ nekad.....Al dobar si čovjek....
Sorry sorry, i tebi i geri,stvarno sam pogresno shvatio njegovo pitanje
effe_sa je napisao/la:Međutim, ti si tada još rekao kako neko ponižava Robbena i ostavlja ga na klupu, kao eto gaze ga. Niko mu nije rekao da će biti stalno na klupi, fino je bilo rečeno kad se ritam utakmica opet ubrza, kad ih bude više, bit će rotacije.
E sad ti mene nisi dobro shvatio, to sam rekao aludirajuci na van Gal-a i prijateljsku utakmicu protiv Italije,jer je Robben dobio poziv nakon sto je Huntelaar prijavio povredu.
effe_sa je napisao/la:Robben je tu nestrpljiv i odmah pravi grimase.
Pa sta ocekujes od igraca, koji i sam u glavi zna da jednim potezom moze odluciti utakmicu, kako da se ponasa? A recimo minutazu dobija na kapaljku, ili kao protiv Schalkea kada se unaprijed znalo da ce bit razmontirani!!!
effe_sa je napisao/la:A sad da ja tebe pitam, što jučer Muller ne pravi grimase i scene kad ga ostavi trener na klupi? ŠTOO? Zato što je timski igrač, ljudska veličina....
Cekaj malo junacino, ti postavljas pitanje i usput dajes odgovor, pa ne moze to tako jebbemu
Mogu ti na ovo odgovorit na vise nacina, mogu ti dat direktan odgovor, a mogu ti i postaviti kontra pitanje, ucinit cu oboje.
Müller ne pravi grimase, i ne pravi scene samo zato sto zna da ce u slijedecoj utakmici on opet biti medju prvih 11, a ne Robben (naravno ukoliko ne dodje do nekih povreda/prehlada).
Idemo dalje... Müller ne glumi i ne pravi scene,zato sto zna koliko on moze i koliko vrijedi, niko mu ne moze oduzeti njegovu borbenost i zalaganje na terenu,al da je neki tehnicar ili kao sto sam nekoliko puta vec rekao igrac odluke, e to definitivno
NIJE...
A sad da ti postavim jedno kontra pitanje.
Zasto Mandzukic nije pravio scene i grimase jucer? Zasto ne pravi Luiz Gustavo, zasto ne pravi Rafinha, Contento???
Kako bi se Ribery ponasao da ga Shaqiri izbaci iz prve postave? Bio bi gori od Robbena!!!
Robbery su tip igraca koji znaju koliko vrijede na terenu,koliko mogu uciniti i za sta su sve sposobni, tako da se sa pravom ljute kad nisu u prvom planu nekog trenera!!!
effe_sa je napisao/la:I treba znati, Bayern bez Robbena može, a bez Mullera NIKAD, bar ne dok se u ekipi nekad ne pojavi neki novi Muller....
E jbg sad, Bayern moze i bez Müllera i bez Robbena, ali s ovim se nikad ne bi slozio da moze bez Robbena, a da ne moze bez Müllera!!!