NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 10 feb 2013, 12:23

astra1922 je napisao/la:brani li vam prljaca,a akako vidim sinanovic dma zabio gol.mogli bi imati dobrog napadaca uz mujkica
Onako pomalo dobija sansu tj cini mi se da je u ove 3 prijateljske utakmice branio u drugom poluvremenu a sinanovic nije los zabio je go u zadnjoj tekmi bice dobar s mujkom u vrhu jos ima i amir koji je u 3 utakmice dao 2 gola a momak igra za kadete bratstva...
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 feb 2013, 13:19

Bratstvo 3 pobjede od 3 utakmice, uz gol razliku 11:2.

nije loše ;)
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 11 feb 2013, 12:55

u srijedu protiv Gradine, nije poznato gdje i u koliko sati :?:
Undici stelle - ACM 1899

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 11 feb 2013, 14:51

Gol razlika je 11:2,ja mislim radi toga sto je odbrana ostala na okupu primili smo samo 2 pogotka,znaci mogli bi opet oboriti neki rekord u NE primanju golova u prosloj polusezoni ako se ne varam nismo primili 9 ili 10 kola pogotak zahvaljujuci 4-rici u odbrani Rizvanović,Šuša,Kadić i Pantić jer oni su odigrali ja mislim i najvise utakmica a volio bi bas vidjeti taj podatak ko je koliko odigrao utakmica,bitno je da je ekipa mlada i da se dobro trenira napravit ce Muslimovic i od ove djece nesto i u ovu proslogodisnju ekipu niko nije vjerovao pa je Muslimovic opet napravio izvrstan rezultat osim dvije zadnje utakmice,ja mislim da niko nezz sta je se desilo ali bilo i proslo ja opet volim BRATSTVO :D :D :D

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 12 feb 2013, 11:11

nino hrastek je napisao/la:Gol razlika je 11:2,ja mislim radi toga sto je odbrana ostala na okupu primili smo samo 2 pogotka,znaci mogli bi opet oboriti neki rekord u NE primanju golova u prosloj polusezoni ako se ne varam nismo primili 9 ili 10 kola pogotak zahvaljujuci 4-rici u odbrani Rizvanović,Šuša,Kadić i Pantić jer oni su odigrali ja mislim i najvise utakmica a volio bi bas vidjeti taj podatak ko je koliko odigrao utakmica,bitno je da je ekipa mlada i da se dobro trenira napravit ce Muslimovic i od ove djece nesto i u ovu proslogodisnju ekipu niko nije vjerovao pa je Muslimovic opet napravio izvrstan rezultat osim dvije zadnje utakmice,ja mislim da niko nezz sta je se desilo ali bilo i proslo ja opet volim BRATSTVO :D :D :D
Možda se desilo da prije polaska u Kakanj nisu ručali, nisu dobili dvije plate i nisu dobili obećane premije za tri pobjede u gostima. Jesil možda pomislio na to :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 feb 2013, 12:03

Komšije jel se pripremate polako za kantonalni derbi već na startu proljetnog dijela, manje od mjesec dana je ostalo do te utakmice, ponovo Gračanica gostovanje nakon par godina, i mogu vam reći da smo uvijek dobro dole prolazili što se tiče rezultata, u Prvoj ligi jednom je bilo 1-1, a u Drugoj ligi kad smo igrali 0-0 dole je završeno, biće to pravi derbi akobogda fer i korektan naravno sa obje strane, naravno i na tribinama sve korektno jer dolazimo dole kao i uvijek dosad, veliki pozdrav.....:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 feb 2013, 19:38

sodagrad je napisao/la:Komšije jel se pripremate polako za kantonalni derbi već na startu proljetnog dijela, manje od mjesec dana je ostalo do te utakmice, ponovo Gračanica gostovanje nakon par godina, i mogu vam reći da smo uvijek dobro dole prolazili što se tiče rezultata, u Prvoj ligi jednom je bilo 1-1, a u Drugoj ligi kad smo igrali 0-0 dole je završeno, biće to pravi derbi akobogda fer i korektan naravno sa obje strane, naravno i na tribinama sve korektno jer dolazimo dole kao i uvijek dosad, veliki pozdrav.....:)
Ma sve je spremno, samo da ne bude nereda na tribini... :D :D :D :D
Rezultat bio kakav bio samo da ne bude remi.

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 13 feb 2013, 10:09

O kakvim ti neredima pričaš ??? Ionako ćete biti jedini navijači, jer domaći nemaju navijače. Jedino ako ona 2-3 starija lika i 10-tak osnovaca se naziva navijačima. Eh da zaboravio sam vuvuzele :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 11:11

Sve fer i korektno.

A ako bas moramo podijelit bodove nek to bude 2-2 3-3, a ne 0-0 :D

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 feb 2013, 18:18

NOGOMET - Prijateljska utakmica, Matići (kod Orašja)
Bratstvo - Gradina 2:2 (1:2)
Diabang
Rizvanovic

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 13 feb 2013, 19:49

nazrnusoli je napisao/la:O kakvim ti neredima pričaš ??? Ionako ćete biti jedini navijači, jer domaći nemaju navijače. Jedino ako ona 2-3 starija lika i 10-tak osnovaca se naziva navijačima. Eh da zaboravio sam vuvuzele :D
riSe gdje drugo, vidjet ces.. ;)
Zbog takvih kao sto si ti mi i nemamo neku organizovanu grupu. Svi nesto skepticni, ne zele da se navija, to je za njih sabanluk. Ali neka opet kazem vidjet cete sta ''Marocanci'' pripremaju za derbi :D :D :D ..............
Znam da je off-topic, ali eto nisam mogao a da ne odgovorim.... 8-) 8-)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2013, 22:18

Koji derbi? S nama ili onaj u 17. kolu?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 14 feb 2013, 13:17

U subotu nova kontrola - protiv Doboj Istoka, nije sigurno gdje, kada i u koliko sati :?:

znat ćemo sutra
Undici stelle - ACM 1899

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2013, 14:31

Jel pripremate balone, ko protiv Viteza :lol: Bolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 feb 2013, 14:36

7aprildomemoj je napisao/la:Jel pripremate balone, ko protiv Viteza :lol: Bolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama :D
Procitaj post iznad i skontat ces zasto se ne moze okupit respektabilna grupica..
A mislim da te znam zaista, poznajem jednog lika koji isto tako prica te price.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 14:39

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Jel pripremate balone, ko protiv Viteza :lol: Bolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama :D
Procitaj post iznad i skontat ces zasto se ne moze okupit respektabilna grupica..
Pa jel za derbi sa nama ili 17 kolo? Sto ne odgovori :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2013, 14:40

I šta sad ? Hoćeš da se nađemo u 4 oka :x
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 feb 2013, 14:43

Maniaacs je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Pa jel za derbi sa nama ili 17 kolo? Sto ne odgovori :D
Jeste, komsijski derbi :D :D :D :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2013, 15:20

Pa oba su komšijska jbg ti :D.
Znači hoćete da se nadvikujete sa Sioux-ima? :o
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 14 feb 2013, 15:28

Što se tiče nadvikivanja bojim se da je tu 2 ko kuća na goste na terenu malo neizvjesnije,,,

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.