Ufff ja potpuno zaboravio na ovaj događaj...tyler durden je napisao/la:Sta rece onaj lik ovdje jednom , Overeem je najjaci ??![]()
![]()
Kako ga je ubio Bigfoot.
Ne tuku se steroidi junače...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ufff ja potpuno zaboravio na ovaj događaj...tyler durden je napisao/la:Sta rece onaj lik ovdje jednom , Overeem je najjaci ??![]()
![]()
Kako ga je ubio Bigfoot.
ne znam sad koliko je to do sterioda ali overeem je uvijek imao staklenu bradu. zato se i debljao (bildao) i otisao u tesku kategoriju jer je dosta borbi u LHW izgubio knock outom. pa je digao kilazu i ojacao da ne bi morao ici na kombinacije nego pojedinacne udarce dok bi drugom rukom pokrivao bradu sve vrijeme. to je naravno bio plan golden glorya za njega ocigledno da je overeem promijenom gyma odlucio da promijeni i taktiku ali ne znam zasto kada je ona sto mu je gg napravio bila vrlo uspijesna.ramiral je napisao/la:Ufff ja potpuno zaboravio na ovaj događaj...tyler durden je napisao/la:Sta rece onaj lik ovdje jednom , Overeem je najjaci ??![]()
![]()
Kako ga je ubio Bigfoot.
Sta da kazem covjek je bio kao stjena ali ocigledno da uticu steroidu na izdrzljivost i kondiciju, vidjecemo sada kako ce se vratiti poslje ovoga mozda malo vise respekta za protivnika bi mu dobro doslo. A sa GG to je duga prica i kako i zasto je otisao ipak je UFC drugaciji od k1 sto se pokazalo koliko se istrosis ako skoro cjelu rundu budes u parteru razmjena udaraca i ako je napadao primao je isto udarce i od Silve.fera je napisao/la:ne znam sad koliko je to do sterioda ali overeem je uvijek imao staklenu bradu. zato se i debljao (bildao) i otisao u tesku kategoriju jer je dosta borbi u LHW izgubio knock outom. pa je digao kilazu i ojacao da ne bi morao ici na kombinacije nego pojedinacne udarce dok bi drugom rukom pokrivao bradu sve vrijeme. to je naravno bio plan golden glorya za njega ocigledno da je overeem promijenom gyma odlucio da promijeni i taktiku ali ne znam zasto kada je ona sto mu je gg napravio bila vrlo uspijesna.ramiral je napisao/la:Ufff ja potpuno zaboravio na ovaj događaj...tyler durden je napisao/la:Sta rece onaj lik ovdje jednom , Overeem je najjaci ??![]()
![]()
Kako ga je ubio Bigfoot.
Budimo realni Aldo ga je izudaro ko konja i bila bi ogromna nepravda da je Edgar dobio.work je napisao/la:Slažem se da je Aldo uzeo prve dvije runde, ali je, ruku na srce, edgar uzeo četvrtu i petu. Ne tako ubjedljivo, kao što je Aldo uzeo prve dvije, ali ih je ipak uzeo. Ljuč je bila treća, koju je, po mom mišljenju, uzeo Aldo, ali je lahko mogla otići i na stranu edgara, sudije su čudo. Razumijem da se stvorio, sveobuhvatni dojam da je Aldo uništio Edgara, ali je po pravilima bodovanja, borba vrlo lahko mogla otići na stranu Edgara.
Ove liste su mi pomalo "mutne". Otkud onaj Weidman onako visoko, overated!
meni su se sviđala vise pride pravila gdje se mec bodovao kao cjelina. mozda jeste malo lakse za za sudije ovako po rundu da se boduje. mada i ta stara pride pravila su davala prednost borcima sa boljom kondicijom jer je bilo najbitnije kako ce se posljednja runda odraditi.alevkov je napisao/la:Jedino logično objašnjenje je to da izbjegavaju Minority draw. 10-9 sistem odgovara perfektno za boks zato sto ima 12 rundi i prostor za odlucnu gresku je sveden na minimalno dok u UFC-u ima 3 runde. Lično sam za često 10-8 bodovanje, ekstremna dominacija obicno i zavrsi finishom pa zato bolje da sudije sebi olaksaju a mislim da ce se uskoro to biti.
Na to sam odma mislio, PRIDE pravila za 3x3 kao jedno su dokazala da može funkcionirati. Optimalno bi bilo kad bi dopisivali svakoj rundi agresivnost, efektivnost i kontolu. Slazemo se da 2 runde sa jabs i legkickovima + dosta no contact nisu isto kao jedna runda sa signifikantnim udarcima bas na granici 10-8.fera je napisao/la:meni su se sviđala vise pride pravila gdje se mec bodovao kao cjelina. mozda jeste malo lakse za za sudije ovako po rundu da se boduje. mada i ta stara pride pravila su davala prednost borcima sa boljom kondicijom jer je bilo najbitnije kako ce se posljednja runda odraditi.alevkov je napisao/la:Jedino logično objašnjenje je to da izbjegavaju Minority draw. 10-9 sistem odgovara perfektno za boks zato sto ima 12 rundi i prostor za odlucnu gresku je sveden na minimalno dok u UFC-u ima 3 runde. Lično sam za često 10-8 bodovanje, ekstremna dominacija obicno i zavrsi finishom pa zato bolje da sudije sebi olaksaju a mislim da ce se uskoro to biti.
po meni sasvim cista pobjeda za alda a sada mozda i najbolji protivnik mu slijedi. covjek koji je odlican u stand up-u ima dobar i BJJ posebno kada se nalazi na leđima, zna fino u triangle krenuti... ako aldo pobjedi i pettisa mozda je vrijeme da pređe u lightweight i okusa se protiv bensona.
ja ne pratm ni ovajalevkov je napisao/la:Sonnenu je davno nudjeno da trenira TUF, covjek lijepo rekao da nije za njega jer nema pogodnosti za timove pa sta ce onda i tim kad svakom daje da najjaci izgubi. Od ove sezone TUF je dosta izmjenjen ako se ne varam, kao da imaju novog rezisera ili neku novu ekipu u studiju. Izgleda vise kao dokumentarni program, znaci lajk veliki.
fera druze preporuci slobodno nesto ako znas, gledam na fejsu neke slike valjda je zadnji bellator bio dobar jel?Rumor now confirmed, Bigfoot/Cain Rematch for the title and JDS vs Reem for UFC 160
meni je u 2013. svaki bio dobaralevkov je napisao/la:aeo frisko:
fera druze preporuci slobodno nesto ako znas, gledam na fejsu neke slike valjda je zadnji bellator bio dobar jel?Rumor now confirmed, Bigfoot/Cain Rematch for the title and JDS vs Reem for UFC 160
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.