Kennyjevo poimanje fudbala je za ekipe koje su i dalje u 90-im godinama prošlog stoljeća - dakle za naše lige.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
svojevremeno je bio... eto u tvom se postu krije odgovor na pitanje koje postavljasRockefeller je napisao/la:Ako vam Reina smeta toliko ja bih onda volio da ga Liverpool proda u Arsenal. Njemu malo fali i da opet bude top3 golmana lige. Svojevremeno je bio tu negdje oko/iza Cecha i EVDS.
Ja imam osjećaj da Pepeu treba samo malo pažnje. On je i sam jedne prilike rekao da je ostao u Liverpoolu jer je vjerovao upravi i tom novom Liverpoolu. I imam osjećaj da je sve ovo psihološki uticalo na njega. Njemu treba opet malo elana i malo da povrati vjeru u sve oko njega i ja vjerujem da on može biti top, top golman.
Ja ga kao golmana jako cijenim. I da sam neko iz uprave Arsenala ili sam Wenger pristao bih platiti i 12-13 miliona funti za njega. On je ne tako davno bio fantastičan.
Ja da sam Wenger, ne bi dao onog Poljaka nikom jedno 10 godina, a pogotovo ne bih doveo Reinu da brani umjesto njega.Rockefeller je napisao/la:Ako vam Reina smeta toliko ja bih onda volio da ga Liverpool proda u Arsenal. Njemu malo fali i da opet bude top3 golmana lige. Svojevremeno je bio tu negdje oko/iza Cecha i EVDS.
Ja imam osjećaj da Pepeu treba samo malo pažnje. On je i sam jedne prilike rekao da je ostao u Liverpoolu jer je vjerovao upravi i tom novom Liverpoolu. I imam osjećaj da je sve ovo psihološki uticalo na njega. Njemu treba opet malo elana i malo da povrati vjeru u sve oko njega i ja vjerujem da on može biti top, top golman.
Ja ga kao golmana jako cijenim. I da sam neko iz uprave Arsenala ili sam Wenger pristao bih platiti i 12-13 miliona funti za njega. On je ne tako davno bio fantastičan.
Moguće da imaš pravo. Samo se bojim da je on dao Liverpoolu sve što je mogao i da u klubu nikad više neće biti "onaj stari". To da je kvalitetan golman nema sumnje, ali njegove partije unazad 2 godine govore suprotno. Izgubio sam bilo kakav osjećaj nakon one greške protiv Citya. Svejedno mi je, nek ide i nek "blista" gdje hoće - za mene više nije poželjan.Rockefeller je napisao/la:Ako vam Reina smeta toliko ja bih onda volio da ga Liverpool proda u Arsenal. Njemu malo fali i da opet bude top3 golmana lige. Svojevremeno je bio tu negdje oko/iza Cecha i EVDS.
Svako ima svoje mišljenje i ne znam zašto nas opet vraćaš na tu temu. Ti ako voliš Rodgersa - ok, ali nema potrebe da umanjuješ ličnost i kvalitet KKa. Pardew i Rodgers (da se obojica skupe) ne mogu politi vode za abdesta Kennyju.Monolog je napisao/la:Iskreno, mene kad bi sad pitali (kad bih imao moć odlučivanja) ko bi trebao naslijediti Pardewa - Dalglish ili Rodgers, uvijek bih se odlučio za Rodgersa.
Kennyjevo poimanje fudbala je za ekipe koje su i dalje u 90-im godinama prošlog stoljeća - dakle za naše lige.
ja cu biti tu i kad ispadnemo u BSQPonos Torina je napisao/la:nisi samOTNYS_YNWA je napisao/la:Kada gubimo svi su tu, kada pobjeđujemo nigdje nikog. Ah, doći će vrijeme kada ću jedini pisati na ovoj temi.
BRENDAN RODGERS!
Carragher23 je napisao/la:vjerovatno Pardew i Rodgers nebi mogli Kennyu prismrditi u devedesetim godinama kada je bio vladar i jedan od najvecih, a za Kennya iz prosle sezone koji je bio ocajan Pardew je SAF, a i Rodgers je bolji ali to nista ne umanjuje status legende Kennya Dalglisha koji je najbolji igrac( uz Gerrarda) koji je trcao po Anfieldu a i jedan od najboljih menadzera u historiji Liverpoola i mi mozemo samo da tugujemo sto se je on odlucio povuci u svom prvom mandatu jer bi nam i dan danas svi klubovi gledali u ledja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.