mandraX je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_derby
Mene bi bilo stid podyebavat' nekog Utd-ovca da sam City-ev fan.
Šta ti znaš
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
mandraX je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_derby
Mene bi bilo stid podyebavat' nekog Utd-ovca da sam City-ev fan.
Ne zamjerim ja vama sto vi ne kontate sta ja pisem.MoR je napisao/la:mancity je napisao/la:pa pise ti jel ti moram jos i izracunatMoR je napisao/la:Prijatelju, postaviš li ponekad tablu udaljenosti Stretforda i Manchestera?prijatelju, iako ti mene malo prije nazva retard
Kad pišeš nebuloze ranga osmogbe osnovne škole u Ćipurićima, moram upozoriti ostale. Inače, te table su ok, super fora, prvi put vidim ...
mandraX je napisao/la:
Hvala što mi napomenu', već sam bio zaboravio.![]()
Znam da nema veze sa temom ali grad Sarajevo čine 4 opštine N.Sarajevo,N,Grad,Centar i Stari Grad.Ilidža je Sarajevo koliko i Vogošća.Istocnjak je napisao/la:hmmm, tema je Man City![]()
Ilidža je u Sarajevu ili nije, slicne teme na drugom pdf

Engleski mediji prenose vijest o prodaji Edinovih majica i imaji samo rijeci fale. Vjerujem da ce cijena jos rasti, jer se radi o Aukciji koja traje deset dana.Istocnjak je napisao/la:"Kako bih pomogao onima kojima je pomoć potrebna, odlučio sam prodati neke stvari koje imaju posebno značenje za mene. Sav novac koji dobijem od ove, ali i budućih aukcija, pokloniti ću u dobrotvorne svrhe, Ovog puta smo moja porodica, prijatelji i ja odlučili donirati novac domu na Bjelavama, koji se nalazi u mom rodnom gradu Sarajevu".
Džeko na eBayju prodaje svoje dvije majice koje je nosio ispod dresa na utakmicama, a radi se o majicama sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahalce". Prvom je čestitao Novu godinu nakon što je 1. januara postigao gol Stoke Cityju, a drugu 13. januara u susretu sa Arsenalom, kada je također bio strijelac.
Početna cijena majica sa Džekinim potpisom je 100 dolara...
Joj kad vidim da ovakvi likovi igraju fudbal ..Istocnjak je napisao/la:Nevjerujem za Ancelotija, njemu je nudjeno da bude trener City-ja, al svasta je moguce, nego dobra vijest je da se ovaj decko vraća...
Micah Richards uskoro na terenu!
Micah završava sa završnim fazama svog programa rehabilitacije nakon operacije koljena u oktobru.
U Cityu su uvjereni da će se on vratiti punom treningu u roku od dva tjedna i da će biti spreman za utakmicu protiv Aston Ville 4 marta.
a inace bi volio Ancelotija na klupi Cityja, strasan je to strucanjak, kod njega u prvih 11 igraju samo oni koji zasluze to na treningu, autoritet je dobar.

Vas grad, vas klub!mancity je napisao/la:Engleski mediji prenose vijest o prodaji Edinovih majica i imaji samo rijeci fale. Vjerujem da ce cijena jos rasti, jer se radi o Aukciji koja traje deset dana.Istocnjak je napisao/la:"Kako bih pomogao onima kojima je pomoć potrebna, odlučio sam prodati neke stvari koje imaju posebno značenje za mene. Sav novac koji dobijem od ove, ali i budućih aukcija, pokloniti ću u dobrotvorne svrhe, Ovog puta smo moja porodica, prijatelji i ja odlučili donirati novac domu na Bjelavama, koji se nalazi u mom rodnom gradu Sarajevu".
Džeko na eBayju prodaje svoje dvije majice koje je nosio ispod dresa na utakmicama, a radi se o majicama sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahalce". Prvom je čestitao Novu godinu nakon što je 1. januara postigao gol Stoke Cityju, a drugu 13. januara u susretu sa Arsenalom, kada je također bio strijelac.
Početna cijena majica sa Džekinim potpisom je 100 dolara...
Nesto iz Manchester grada, U ponedeljak je otvorena The Etihad Campus tramvajska stanica koja se nalazi uz sami stadion Manchester Citya. Interesantno je da ce na Matchday biti pustani glasovi Mancinija i trojice igrača Cityja za najavu stanica.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-1707240
[youtube][/youtube]

Mora se priznati da nije uvijek tako bilo,situacija se mijenja. Iako se komsije nalaze u siroj okolini Manchestera do prije tri godine su imali toliki uticaj na Gradsku vladu, da si Cityev dres mogao kupiti samo u jednom od dva City store Shopova.BigBigBang je napisao/la: Vas grad, vas klub!
Manchester City br.1 u gradu Manchesteru!
Trenutno korisnika/ca: Barcod, Brokula, feniksptica, galia95, Kaunas, Pensioner26, StevieG8, teamnorth1989, Venom i 68 gostiju.