Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

MoR
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la MoR » 12 feb 2013, 00:22

mandraX je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_derby

Mene bi bilo stid podyebavat' nekog Utd-ovca da sam City-ev fan. :mrgreen:

Šta ti znaš :mrgreen: :

slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 feb 2013, 00:24

:lol:

Hvala što mi napomenu', već sam bio zaboravio. :oops: :mrgreen:

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 12 feb 2013, 00:27

MoR je napisao/la:
mancity je napisao/la:
MoR je napisao/la:Prijatelju, postaviš li ponekad tablu udaljenosti Stretforda i Manchestera?
pa pise ti jel ti moram jos i izracunat :D prijatelju, iako ti mene malo prije nazva retard

Kad pišeš nebuloze ranga osmogbe osnovne škole u Ćipurićima, moram upozoriti ostale. Inače, te table su ok, super fora, prvi put vidim ...
Ne zamjerim ja vama sto vi ne kontate sta ja pisem.
Al je fakat da se Stadion Uniteda nalazi izvan Grada. Hajd budite pozdravljeni idem spavat
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 feb 2013, 00:44

mandraX je napisao/la::lol:

Hvala što mi napomenu', već sam bio zaboravio. :oops: :mrgreen:
:lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 12 feb 2013, 15:47

Vrlo moguce, gotovo izvjestan odlazak Džeke u Dortmund, zamjena Falcao, a City se poceo zanimati i za Gomeza iz Bayerna.

zanimljiv raspored za dalje...

FA Manchester City - Leeds 17/02/13
EPL Manchester City - Chelsea 23/02/13
EPL Aston Villa - Manchester City 02/03/13
EPL Manchester City - Wigan 09/03/13
EPL Everton - Manchester City 16/03/13
EPL Manchester City - Newcastle United 30/03/13
EPL Manchester United - Manchester City 06/04/13
EPL Manchester City - West Brom 13/04/13
Volim te Željo!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 feb 2013, 16:35

Nadam se da vam je jasno da je Mančester ogromni grad čiji je Steford dio, naselje, predgrađe to su gluposti na nivou Čelzi nije u Londonu neg u Fulhamu i takva sranja, de ba manite takvih gluposti mene to iznervira :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 12 feb 2013, 16:37

hmmm, tema je Man City :roll:
Ilidža je u Sarajevu ili nije, slicne teme na drugom pdf ;)
Volim te Željo!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2013, 17:08

Istocnjak je napisao/la:hmmm, tema je Man City :roll:
Ilidža je u Sarajevu ili nije, slicne teme na drugom pdf ;)
Znam da nema veze sa temom ali grad Sarajevo čine 4 opštine N.Sarajevo,N,Grad,Centar i Stari Grad.Ilidža je Sarajevo koliko i Vogošća. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 12 feb 2013, 20:31

Uh ako vam dođe ovaj trenerski genije.http://sportsport.ba/ino_fudbal/ancelot ... nera/98292
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 13 feb 2013, 15:01

Nevjerujem za Ancelotija, njemu je nudjeno da bude trener City-ja, al svasta je moguce, nego dobra vijest je da se ovaj decko vraća...

slika

Micah Richards uskoro na terenu!

Micah završava sa završnim fazama svog programa rehabilitacije nakon operacije koljena u oktobru.

U Cityu su uvjereni da će se on vratiti punom treningu u roku od dva tjedna i da će biti spreman za utakmicu protiv Aston Ville 4 marta.

a inace bi volio Ancelotija na klupi Cityja, strasan je to strucanjak, kod njega u prvih 11 igraju samo oni koji zasluze to na treningu, autoritet je dobar.
Volim te Željo!

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 13 feb 2013, 15:28

"Kako bih pomogao onima kojima je pomoć potrebna, odlučio sam prodati neke stvari koje imaju posebno značenje za mene. Sav novac koji dobijem od ove, ali i budućih aukcija, pokloniti ću u dobrotvorne svrhe, Ovog puta smo moja porodica, prijatelji i ja odlučili donirati novac domu na Bjelavama, koji se nalazi u mom rodnom gradu Sarajevu".

Džeko na eBayju prodaje svoje dvije majice koje je nosio ispod dresa na utakmicama, a radi se o majicama sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahalce". Prvom je čestitao Novu godinu nakon što je 1. januara postigao gol Stoke Cityju, a drugu 13. januara u susretu sa Arsenalom, kada je također bio strijelac.

Početna cijena majica sa Džekinim potpisom je 100 dolara...
Volim te Željo!

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 13 feb 2013, 15:46

-Prošle sezone nakon 26 kola Premier lige, City je postigao 71 gol.
-Ove sezone nakon 26 kola City ima samo 48 golova. :roll:
Volim te Željo!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 13 feb 2013, 16:42

Akucija je dosla do skoro 10.000$ :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 13 feb 2013, 21:07

Istocnjak je napisao/la:"Kako bih pomogao onima kojima je pomoć potrebna, odlučio sam prodati neke stvari koje imaju posebno značenje za mene. Sav novac koji dobijem od ove, ali i budućih aukcija, pokloniti ću u dobrotvorne svrhe, Ovog puta smo moja porodica, prijatelji i ja odlučili donirati novac domu na Bjelavama, koji se nalazi u mom rodnom gradu Sarajevu".

Džeko na eBayju prodaje svoje dvije majice koje je nosio ispod dresa na utakmicama, a radi se o majicama sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahalce". Prvom je čestitao Novu godinu nakon što je 1. januara postigao gol Stoke Cityju, a drugu 13. januara u susretu sa Arsenalom, kada je također bio strijelac.

Engleski mediji prenose vijest o prodaji Edinovih majica i imaji samo rijeci fale. Vjerujem da ce cijena jos rasti, jer se radi o Aukciji koja traje deset dana.

Nesto iz Manchester grada, U ponedeljak je otvorena The Etihad Campus tramvajska stanica koja se nalazi uz sami stadion Manchester Citya. Interesantno je da ce na Matchday biti pustani glasovi Mancinija i trojice igrača Cityja za najavu stanica.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-1707240
[youtube][/youtube]
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 01:53

Istocnjak je napisao/la:Nevjerujem za Ancelotija, njemu je nudjeno da bude trener City-ja, al svasta je moguce, nego dobra vijest je da se ovaj decko vraća...

slika

Micah Richards uskoro na terenu!

Micah završava sa završnim fazama svog programa rehabilitacije nakon operacije koljena u oktobru.

U Cityu su uvjereni da će se on vratiti punom treningu u roku od dva tjedna i da će biti spreman za utakmicu protiv Aston Ville 4 marta.

a inace bi volio Ancelotija na klupi Cityja, strasan je to strucanjak, kod njega u prvih 11 igraju samo oni koji zasluze to na treningu, autoritet je dobar.
Joj kad vidim da ovakvi likovi igraju fudbal .. :roll:
Pa bolji bi bio u MMA 3 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 feb 2013, 14:45

slika
slika
To su te dvije mete za naredni prelazni rok.Naravno morat ce se i prodat neki igraci da bi se ova dvojica mogli dovest jer znamo za nova pravila koja uskoro stupaju na snagu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 14 feb 2013, 17:41

najtacnije je da je ponudjeno za Cavannija 52 miliona, jer Mancini na njega najvise insistira, zbog finansijskog fer pleja, City treba prodat cetiri igrača ;)
Volim te Željo!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 feb 2013, 17:45

mancity je napisao/la:
Istocnjak je napisao/la:"Kako bih pomogao onima kojima je pomoć potrebna, odlučio sam prodati neke stvari koje imaju posebno značenje za mene. Sav novac koji dobijem od ove, ali i budućih aukcija, pokloniti ću u dobrotvorne svrhe, Ovog puta smo moja porodica, prijatelji i ja odlučili donirati novac domu na Bjelavama, koji se nalazi u mom rodnom gradu Sarajevu".

Engleski mediji prenose vijest o prodaji Edinovih majica i imaji samo rijeci fale. Vjerujem da ce cijena jos rasti, jer se radi o Aukciji koja traje deset dana.

Nesto iz Manchester grada, U ponedeljak je otvorena The Etihad Campus tramvajska stanica koja se nalazi uz sami stadion Manchester Citya. Interesantno je da ce na Matchday biti pustani glasovi Mancinija i trojice igrača Cityja za najavu stanica.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-1707240
[youtube][/youtube]
Vas grad, vas klub!

Manchester City br.1 u gradu Manchesteru!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 14 feb 2013, 18:00

@ BigBigBang, moj grad je Sarajevo :)

inace, 99% dresovi za iducu sezonu bit ce ovi...

slika

Flash vijesti su da Monaco sprema ponudu za Mancinija, ukoliko je prihvati, privremena zamjena bi bio Patrick Viera.

Mancini šalje Joe Harta na tribine u meču protiv Leedsa! - prenosi The Sun.
Volim te Željo!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 14 feb 2013, 22:37

BigBigBang je napisao/la: Vas grad, vas klub!

Manchester City br.1 u gradu Manchesteru!
Mora se priznati da nije uvijek tako bilo,situacija se mijenja. Iako se komsije nalaze u siroj okolini Manchestera do prije tri godine su imali toliki uticaj na Gradsku vladu, da si Cityev dres mogao kupiti samo u jednom od dva City store Shopova.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Brokula, feniksptica, galia95, Kaunas, Pensioner26, StevieG8, teamnorth1989, Venom i 69 gostiju.