Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Koliko sam ja gledao nije nešto specijalno bio . Kod 1. gola Manchestera mislim da je Nick Powell njemu pobjegao ali trebao je i igrač sa 1. stative bolje reagovati . 

-
- Kontakt:
Od onog sto sam ja gledao, razocarao me je nazalost. Spor skroz, nema tehnike i nema snage u duelima. Po meni nema ni mjesta u mladoj ako bi ga ocijenio poslije danasnje predstave. Moje misljenje
Ma treba negdje na posudbu, nema puno hajra od igranja prez praznim tribinama po losim terenima. Vrijeme je da igra pravi nogomet, pa makar to bilo u trecoj ligi Engleske.
Eh da nam je jedan ovakav covjek u nogometnom savezu: http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... ivan/98226" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da nam je jedan ovakav covjek u nogometnom savezu: http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... ivan/98226" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eh prijatelju, znas za koliko Harun radi, mora da milione uzima, a ovi iz NS nemaju para da placaju covjeka da radi svoj posao kako treba ...Cartman je napisao/la:Ma treba negdje na posudbu, nema puno hajra od igranja prez praznim tribinama po losim terenima. Vrijeme je da igra pravi nogomet, pa makar to bilo u trecoj ligi Engleske.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Rockefeller
- Kontakt:
Eh drago mi je što ste primijetili. Šanse da Sead Hajrović uspije u Arsenalu se vrte izmedju 1 i 5%. Ja sam gledao malo više utakmica. I nadam se da sad shvatate šta je obitelj Hajrović napravila. Bolje da su zamijenili braću. Da je nama došao Izet, Švicarcima Sead. Ovog prvog želi Lazio i jedan je od najboljih igrača švicarske lige, ovog drugog su slali na posudbe u četvrtu*1 englesku ligu i nije čak ni najbolji štoper u ekipi.
Onaj što je sinoć igrao defanzivnog veznog je takodje štoper, slično kao i onaj što je igrao na desnom beku. No i da je kvalitetniji od njih dvojce (a nije), tu je Miquel, onaj sa lijevog štopera, koji opet neće biti dovoljno dobar da dodje do prvotimca. I Boateng, njega sam zaboravio.*2
Bukvalno, porodica Hajrović je dala jednog svog sina, koji ionako nikad ne bi zaigrao za prvi tim u konkurenciji kakvu ima, da bi se smirila priča oko drugog Hajrovića, koji je BiH možda i mogao pomoći. Uglavnom, providno.
1,2*edit
Onaj što je sinoć igrao defanzivnog veznog je takodje štoper, slično kao i onaj što je igrao na desnom beku. No i da je kvalitetniji od njih dvojce (a nije), tu je Miquel, onaj sa lijevog štopera, koji opet neće biti dovoljno dobar da dodje do prvotimca. I Boateng, njega sam zaboravio.*2
Bukvalno, porodica Hajrović je dala jednog svog sina, koji ionako nikad ne bi zaigrao za prvi tim u konkurenciji kakvu ima, da bi se smirila priča oko drugog Hajrovića, koji je BiH možda i mogao pomoći. Uglavnom, providno.
1,2*edit
Kaze da ga je Pape zvao prije 3 mjeseca, samo sto je ovom tad crkla baterija u telefonu, ali ovom je trebao da dodje VBox da je imao propusten poziv...zizu1991 je napisao/la:Ma ajde, ne pravite cirkus od topica, njegov izbor, njegova briga, njegovo pravo na kraju krajeva.
Šta je sa onim Arslanagićem, da li ga je iko ikada iz Saveza kontaktirao ?

Pravda za Papeta!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bahru ... 73821.html
[youtube][/youtube]
Nikad nije nastupao ni za jednu drugu reprezentaciju tako da s njim nece biti problema oko papira a vec je izrazio zelju da nastupi za BiH..
[youtube][/youtube]
Nikad nije nastupao ni za jednu drugu reprezentaciju tako da s njim nece biti problema oko papira a vec je izrazio zelju da nastupi za BiH..
Taj ako nije rodjen u BiH, prema sadasnjoj situaciji jedno 3-4 godine, da dobije nase drzavljanstvo...chily-rz je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bahru ... 73821.html
[youtube][/youtube]

Pravda za Papeta!
Danas pročitah u sportu da su Bičakčić i Hadžić završili svoj dio posla oko dobivanja naših dokumenata i da je to sada u parlamentu.Znači sad je sve na političarima.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Znaci, spiric ce do grcke biti glavna tema 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Atajic: Što se tiče reprezentacije ,nacionalni dres treba birati srcem, a moja želja već je poznata.Čekao sam i čekat u, a nadam se kako ću i dočekati poziv iz NS BiH.
Sa stranice bhfudbal . ba
Sa stranice bhfudbal . ba
Nije vise do Spirica,sad je do Yebande,pardon BevandePapastathopoulos je napisao/la:Znaci, spiric ce do grcke biti glavna tema

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako god, nije "nas" opet 

- Principatus
- Kontakt:
A zasto u parlamentu?
Zato sto je za sportase i treba ici ubrzano ili se to stvarno kod nas radi preko parlamenta
Zato sto je za sportase i treba ici ubrzano ili se to stvarno kod nas radi preko parlamenta

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Momak je registrovan u Celticu za ligu prvaka, zadnju njihovu ligasku tekmu je bio na klupi, moguce je da bude i nocas. Sve u svemu, ima 19 godina i treba se obratiti na njega paznja 

Pa to i jeste "ubrzani" postupak dobijanja državljanstva.Tako je i Pjanić dobio pasoš.Ko zna koliko bi još čekali da dobiju državljanstvo da to ne ide ovako.Samo pitanje je kad će to naši parlamentarci odobriti, jer su poznati po svojoj brzini.Principatus je napisao/la:A zasto u parlamentu?
Povrijeđen je, i neće ga večeras biti u sastavu.AdoS je napisao/la:Momak je registrovan u Celticu za ligu prvaka, zadnju njihovu ligasku tekmu je bio na klupi, moguce je da bude i nocas. Sve u svemu, ima 19 godina i treba se obratiti na njega paznja
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@bagrcavi postoje li ikakve sanse da bicakcic i hadzic dobiju pasos do tekme sa grcima, kada je sad sve ostalo na parlamentarcima ? Iako nece dobiti susicev poziv i ako to bude gotovo, zanima me jel' se to moze zavrsit za ovih 40-tak dana ?
Cemu zurba sa njima dvojicom
Mislim da imamo kvaliteta i bez njih da odigramo koliko je dovoljno protiv Grka. Kvalitetni su igraci al msm da ce nacekat da im se srede papiri i da zaigraju .

U jednostavnosti lezi genijalnost.
Trebalo bi da može.To je onim foteljašima jedno dizanje ruke,a mi možemo dobiti puno.Papastathopoulos je napisao/la:@bagrcavi postoje li ikakve sanse da bicakcic i hadzic dobiju pasos do tekme sa grcima, kada je sad sve ostalo na parlamentarcima ? Iako nece dobiti susicev poziv i ako to bude gotovo, zanima me jel' se to moze zavrsit za ovih 40-tak dana ?
Dzanan je napisao/la:Cemu zurba sa njima dvojicomMislim da imamo kvaliteta i bez njih da odigramo koliko je dovoljno protiv Grka. Kvalitetni su igraci al msm da ce nacekat da im se srede papiri i da zaigraju .
Čuj čemu žurba sa njima dvojicom

DRUG NEBI TI PUNCA
sve se moze kad se hoce...to je procedura koja se moze rijesiti za 15 dana..al ocito su ovi nasi parlamentarci nezainteresovani...Papastathopoulos je napisao/la:@bagrcavi postoje li ikakve sanse da bicakcic i hadzic dobiju pasos do tekme sa grcima, kada je sad sve ostalo na parlamentarcima ? Iako nece dobiti susicev poziv i ako to bude gotovo, zanima me jel' se to moze zavrsit za ovih 40-tak dana ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.