Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zagor
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Zagor » 09 nov 2009, 20:11

miralem444 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
ova postava bi dala 5 golova al bi primaila 7, sto u neku ruku nije lose
Pa eto ubacimo još jednog u odbranu, izbacimo kojeg iz veze...
CRNI_SA @ A što se tiče Vladavića , možda čovjek neigra toliko u svom klubu, ali jbt eno pogledaj sve utakmice BiH i uvijek kad je ušao u igru cijeli sistem se promjenio. Uvede neku bržu igru. Eno zadnja tekma protiv Španije, čovjek uđe i odmah ga zabišmo iz akcije koju je on započeo.
ma ljudi pustimo postavu selektoru blazevicu...mi smo navijaci.......kakva god bude vjerujte mi da ce bit ofanzivna..jer mi se neznamo branit... ;) ;) ;) ;) ;)
NARAVNO ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 09 nov 2009, 20:14

[youtube][/youtube]

davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,, :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 nov 2009, 20:17

kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2009, 20:21

Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:

odbrana: Jahic ili Ibricic (desno), Nadarevic, Spahic, Milenkovic (lijevo) 4
vezni red: Rahimic i Bajramovic (razbijaci) 2
centralni vezni: Pjanic 1
napad: Ibisevic, Misimovic (kao poluspic) i Dzeko 1+2 (3)

Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita! :twisted:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 09 nov 2009, 20:23

iako i dalje mislim da su favoriti očito je da se portugalski selektor brine sve više. Protiv čelzija nani ni u prvih 18 nije bio, almeida za werder igra ali nije to onaj almeida od prije par godina. Deco nije lopte vidio izašao protiv man utd.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 09 nov 2009, 20:23

drug,i ja nesto kontam da ce nas Ciro sve iznenaditi sa postavkom i igrom...mozda napadnemo i iznenadimo Portugalce!! imam feeling da cemo zabiti
...nisu mogli da te ugase!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 09 nov 2009, 20:23

lejla je napisao/la:[youtube][/youtube]

davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,, :mrgreen: :mrgreen:

:D :D :D :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 09 nov 2009, 20:24

lejla je napisao/la:[youtube][/youtube]

ti meni nikad ne bi dohakala sa takvim mutnim mislima :)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 nov 2009, 20:24

sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:

Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita! :twisted:
hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 09 nov 2009, 20:26

rob do bagro je napisao/la:kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kad je bal,,, :D :D

necu valjda o taktici pricat,,, ja da se ciri u poso mijesam,,, gluho bilo,,, :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 09 nov 2009, 20:28

De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2009, 20:28

Wolverine je napisao/la:
sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:

hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???
Naravno da jesam. ;) Cilj je utrpati gol u Portugalu ili barem dva, a sa ofanzivom od prve minute mozemo ga utrpati na foru, jer cigani nece moci doci sebi da smo toliko drski udarimo iz sve snage. I onda laganini u drugom poluvremenu, izvesti Pjanica uvesti Muratovica da razbija, Misketa povuci nazad, pomalo se zatvarati i lagano iz 4-3-3 preci u 4-4-2 ili cak 4-5-1 ako rezultat bas bude pozitivan i pouzdati se u kontre. Jer ako se zatvorimo od prve minute, popusili smo ga, imamo previse zutih, a logicno je da su izlozeniji zutim kartonima i neopreznim startovima igraci koji se brane. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 nov 2009, 20:29

AeroPlus je napisao/la:De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??
15.600 sjedećih
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 nov 2009, 20:30

gde ti je sejo tu, on mora da igra ako 'oces da napadas, zamenis ninu i njega i to ti je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2009, 20:35

The Game je napisao/la:

gde ti je sejo tu, on mora da igra ako 'oces da napadas, zamenis ninu i njega i to ti je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne treba mi Sejo, onda mi sijeva lijeva strana jer smo to vec vidjeli protiv Turaka i Spanaca da se tako ne moze igrati, ne moze Sejo trcati i gore i dole non stop, a tu su Ibisevic i Dzeko da razvuku njihove halfove lijevo i desno, sto ce Misketu otvoriti prostor u sredini. A s obzirom da je Portugal napadacki orijentirana reprezentacija, mislim da samo napadom, znaci njihovim oruzjem, mozemo napraviti dobar rezultat. Jer nisam bas siguran da im je zadnja vezna linija toliko cvrsta ako izadju u napadackoj formaciji, a izaci ce sigurno. ;)

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 09 nov 2009, 20:36

može li mi neko pomoci gdje da kupim kartu na netu osim na piku

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 20:37

GoRaN je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:Svaka cast za organizaciju....Popusio sam karte jer ih je na stanici u Sarajevu doslo samo stotinjak... :roll: :evil:

pa u ferhadiji je mnogo vise karti bilo
A tad je vec bilo kasno...Vec je bila guzva kod ferhadije...Moram se sad ganjati sa svercerima... :evil:

ma dosla je raja i u 5 pa nije dobila karte popizdili
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 nov 2009, 20:38

market ba
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 20:40

lejla je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kad je bal,,, :D :D

necu valjda o taktici pricat,,, ja da se ciri u poso mijesam,,, gluho bilo,,, :mrgreen:

pametno d aj bogdom vise takvih kao ti d as ena mjijesaju, al ko zna, mora i ciro nekad otici a ovo su sve kandidati za stolicu, skupljaju iskustvo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 nov 2009, 20:41

sekula je napisao/la:
The Game je napisao/la:

Ne treba mi Sejo, onda mi sijeva lijeva strana jer smo to vec vidjeli protiv Turaka i Spanaca da se tako ne moze igrati, ne moze Sejo trcati i gore i dole non stop, a tu su Ibisevic i Dzeko da razvuku njihove halfove lijevo i desno, sto ce Misketu otvoriti prostor u sredini. A s obzirom da je Portugal napadacki orijentirana reprezentacija, mislim da samo napadom, znaci njihovim oruzjem, mozemo napraviti dobar rezultat. Jer nisam bas siguran da im je zadnja vezna linija toliko cvrsta ako izadju u napadackoj formaciji, a izaci ce sigurno. ;)
Ubice te lejla kad vidi da joj nijesi seju metno u ekipu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.