NARAVNOmiralem444 je napisao/la:ma ljudi pustimo postavu selektoru blazevicu...mi smo navijaci.......kakva god bude vjerujte mi da ce bit ofanzivna..jer mi se neznamo branit...Zagor je napisao/la:Pa eto ubacimo još jednog u odbranu, izbacimo kojeg iz veze...irfan41 je napisao/la:
ova postava bi dala 5 golova al bi primaila 7, sto u neku ruku nije lose
CRNI_SA @ A što se tiče Vladavića , možda čovjek neigra toliko u svom klubu, ali jbt eno pogledaj sve utakmice BiH i uvijek kad je ušao u igru cijeli sistem se promjenio. Uvede neku bržu igru. Eno zadnja tekma protiv Španije, čovjek uđe i odmah ga zabišmo iz akcije koju je on započeo.![]()
![]()
![]()
![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
[youtube][/youtube]
davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,,
davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
odbrana: Jahic ili Ibricic (desno), Nadarevic, Spahic, Milenkovic (lijevo) 4
vezni red: Rahimic i Bajramovic (razbijaci) 2
centralni vezni: Pjanic 1
napad: Ibisevic, Misimovic (kao poluspic) i Dzeko 1+2 (3)
Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
iako i dalje mislim da su favoriti očito je da se portugalski selektor brine sve više. Protiv čelzija nani ni u prvih 18 nije bio, almeida za werder igra ali nije to onaj almeida od prije par godina. Deco nije lopte vidio izašao protiv man utd.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
drug,i ja nesto kontam da ce nas Ciro sve iznenaditi sa postavkom i igrom...mozda napadnemo i iznenadimo Portugalce!! imam feeling da cemo zabiti
...nisu mogli da te ugase!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
lejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,,![]()
![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ti meni nikad ne bi dohakala sa takvim mutnim mislimalejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
davno je ovo bilo, al sam ubjedjena da mu je tad doahakala,,,,![]()
![]()
hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
kad je bal,,,rob do bagro je napisao/la:kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme![]()
![]()
necu valjda o taktici pricat,,, ja da se ciri u poso mijesam,,, gluho bilo,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??
Naravno da jesam.Wolverine je napisao/la:hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
- rob do bagro
- Kontakt:
15.600 sjedećihAeroPlus je napisao/la:De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
gde ti je sejo tu, on mora da igra ako 'oces da napadas, zamenis ninu i njega i to ti je tosekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
Ne treba mi Sejo, onda mi sijeva lijeva strana jer smo to vec vidjeli protiv Turaka i Spanaca da se tako ne moze igrati, ne moze Sejo trcati i gore i dole non stop, a tu su Ibisevic i Dzeko da razvuku njihove halfove lijevo i desno, sto ce Misketu otvoriti prostor u sredini. A s obzirom da je Portugal napadacki orijentirana reprezentacija, mislim da samo napadom, znaci njihovim oruzjem, mozemo napraviti dobar rezultat. Jer nisam bas siguran da im je zadnja vezna linija toliko cvrsta ako izadju u napadackoj formaciji, a izaci ce sigurno.The Game je napisao/la:gde ti je sejo tu, on mora da igra ako 'oces da napadas, zamenis ninu i njega i to ti je tosekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
može li mi neko pomoci gdje da kupim kartu na netu osim na piku
GoRaN je napisao/la:A tad je vec bilo kasno...Vec je bila guzva kod ferhadije...Moram se sad ganjati sa svercerima...irfan41 je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Svaka cast za organizaciju....Popusio sam karte jer ih je na stanici u Sarajevu doslo samo stotinjak...![]()
pa u ferhadiji je mnogo vise karti bilo
ma dosla je raja i u 5 pa nije dobila karte popizdili
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
market ba
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
lejla je napisao/la:kad je bal,,,rob do bagro je napisao/la:kakve ovo veze ima s temom Lejla...to ti nas malo odvracas od tekme![]()
![]()
![]()
![]()
necu valjda o taktici pricat,,, ja da se ciri u poso mijesam,,, gluho bilo,,,![]()
pametno d aj bogdom vise takvih kao ti d as ena mjijesaju, al ko zna, mora i ciro nekad otici a ovo su sve kandidati za stolicu, skupljaju iskustvo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ubice te lejla kad vidi da joj nijesi seju metno u ekipusekula je napisao/la:Ne treba mi Sejo, onda mi sijeva lijeva strana jer smo to vec vidjeli protiv Turaka i Spanaca da se tako ne moze igrati, ne moze Sejo trcati i gore i dole non stop, a tu su Ibisevic i Dzeko da razvuku njihove halfove lijevo i desno, sto ce Misketu otvoriti prostor u sredini. A s obzirom da je Portugal napadacki orijentirana reprezentacija, mislim da samo napadom, znaci njihovim oruzjem, mozemo napraviti dobar rezultat. Jer nisam bas siguran da im je zadnja vezna linija toliko cvrsta ako izadju u napadackoj formaciji, a izaci ce sigurno.The Game je napisao/la:gde ti je sejo tu, on mora da igra ako 'oces da napadas, zamenis ninu i njega i to ti je tosekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.