Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

DevilS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la DevilS » 15 feb 2013, 18:10

BeyKopites je napisao/la:Jedan od razloga zbog kojih bi volio da Rodgers ostane trener, jeste zbog @Hendersona - pa makar ispali u Championship. :mrgreen:

@DevilS - 300% sam siguran da nisi gledo utakmicu.
Gledo sam brate kad su vam dali 2 gola i pravo sam se iznenadio vidi reko sta im se ovo desava pa ipak ste vi veliki klub bgm.. ;)
Edit:tesko sad kuci da mozete 3 gola dati....
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 15 feb 2013, 18:22

neurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher

"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
Carra objasnio, sada bi Brendan trebao ispraviti 20 godina gubitničkog mentaliteta u manje od godinu dana. Ni jedan Kenny nije mogao u godinu i pol a kamoli Brendan, polako.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 19:07

Sad otvoreno pismo Hendersona i Carla na adresu Carraghera. Obavezno tu silnu statistiku boldiranim slovima.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 feb 2013, 19:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad otvoreno pismo Hendersona i Carla na adresu Carraghera. Obavezno tu silnu statistiku boldiranim slovima.
Ma kakav Henderson. Igrao sam fudbal aktivno 16 godina, a i sada sutam na terminima tri puta sedmicno, moje misljenje je da je Jordan sinoc pokazao koliko je limitiran igrac i da ga treba nekome dati, ne na posudbu, vec da ga ne vracaju, i to dzabe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 feb 2013, 19:22

Vjerovatno je mislio na našeg Hendersona (Rizu) ne na Jordana :mrgreen: .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 feb 2013, 19:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad otvoreno pismo Hendersona i Carla na adresu Carraghera. Obavezno tu silnu statistiku boldiranim slovima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 feb 2013, 19:54

neurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher

"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
U ovome lezi problem, a ako ovako nastavimo, bice tu jos godinama. Sad bas da nije Rodgersova greska...pa sigurno nije u proslosti, ali u sadasnjosti on kao trener mora snositi odgovornost, i on i igraci. Moje neko misljenje je da bi u Liverpoolu fino za jedan prelazni rok trebalo napraviti potpunu cistku. Dovesti potrebne, rijesiti se nepotrebnih i krenuti u sezonu. Ovako k'o biva nekog i dovedemo, ali puca po drugim pozicijama i uvijek smo na istom. Rodgers treba sjesti s vlasnicima i fino sve raspraviti. Ako ce samo nijemo posmatrati, ne treba nam., Da ne govorim o profesionalnosti igraca koji su jedino u stanju da pogode tipke na tastaturi kad se loguju na fb....

Ne vjerujem u Gerrardove rijeci jer ovo nije tim koji je postizao takve rezultate.. Uostalom, i ako se to desi, ponovo ce nas razocarati prvom prilikom.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 feb 2013, 20:25

Carra ima svoje mišljenje, mi smo i to je to. Rodgers je najgori menadžer Liverpoola u historiji za sada, vidjećemo šta budućnost donosi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2013, 21:22

Ali što Carra loži Brendana isto kao Clark što je naložio Brendana prije utakmice sa WBA. :lol:
Jedan ga je izmasakrirao u dvije utakmice a drugi puca na njegovo mjesto na klupi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 feb 2013, 21:25

Henderson je napisao/la:Ali što Carra loži Brendana isto kao Clark što je naložio Brendana prije utakmice sa WBA. :lol:
Jedan ga je izmasakrirao u dvije utakmice a drugi puca na njegovo mjesto na klupi.
:mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 feb 2013, 21:33

Carru za menadžera 8-) .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 21:36

Carlo je napisao/la:
Carra ima svoje mišljenje, mi smo i to je to. Rodgers je najgori menadžer Liverpoola u historiji za sada, vidjećemo šta budućnost donosi.
Pa ja sam mislio da ga ti ne vidiš u budućnosti u Liverpoolu, ali eto, to je već druga stvar.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 feb 2013, 21:36

jesi smiješan, ha ha ha
ne znaš da drugačije privučeš pažnju na sebe, pa moraš da hejtuješ trenera koji vodi klub za koji "navijaš", i ti i i ovaj "carlo", svaka vam čast ;)

Haters gonna hate
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 feb 2013, 21:38

Zodiac je napisao/la:Carru za menadžera 8-) .
Cekaj sad dok te napadnu :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 21:39

Ja ne znam je li napisao ijedan post u zadnjih par stranica a da nije spomenuo to kako hejta Rodgersa. Bezveze samo negativnu energiju širi po topicu.

__

http://www.liverpoolfcfanscorner.com/1/ ... -fans.html" onclick="window.open(this.href);return false;

__

@Zodiac, zašto da ne. Ako Rodgers ne bude imao uspjeha u narednoj sezoni, onda ne vidim bolje rješenje.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 feb 2013, 21:46

Ako ništa makar kao asistent,onaj Pascoe mi nikako ne uliva povjerenje svaki put kad´ ga vidim u kadru padnem u depresiju i znam da će Liverpool izgubit :lol: ,pogledajte ga slika isti onaj francuz što je glumio Asterixa :mrgreen: .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2013, 22:03

To RodgersIN fans

I must admit to being pretty sick and tired of you all. Now this article is not one that will atack Brendan Rodgers to the hilt, nor is it an article of a fan who accepts 'average' as some twitter warriors have labelled me. My family pay about 360 euros a year for our for SFR internet packet and I pay 180 konvertibilnih maraka in Bosnia and Herzegovina for internet, so trust me...we don't wach maches on internet to watch defeats or accept average performances. I expect success as a Liverpool fan but I also appreciate the modern difficulties of the club, so for those of you who want to level that at me; shut up. You're an idiot. I rarely completely dismiss opinions of fellow fans, so trust me; you've annoyed me to a fair extent to get that response.

Some fans have legitimate points and gripes that merely need to be articulated in a constructive way. If you want Brendan to stay, then why? What he has done good for this 6 month? Why do you think that he deserve fifth chanse ( he lost league, FA Cup, League Cup and Europa League )? Some of these so called fans look to ball possesion and tika taka. Now, I will be blunt; I despise fans like you. I love Liverpool Football Club and I have disagreements with club policy and manager decisions so I SUPPORT THE TEAM. The fish stinks from head, just like poor results are mistake by menager.

The #RodgersIN fans need to put away the Oldham-Liverpool, Liverpool-Swansea, Zenit-Swansea, WBA-Liverpool, Liverpool-Arsenal, Liverpool-United, Tottenham-Liverpool, Liverpool-Aston Villa, Stoke-Liverpool, United-Liverpool, Liverpool-WBA DVD. This all was season 2012- 2013 and she is not over yet. Look at the reality. He just won 9 games from 26, and one off them won Colin Poscoe, he's assistent. That game was against QPR. Some of you have strange memories, as you remember club sacked Roy Hodgson because off bad resulst. But even him have better precentage off win then Brendan Rodgers. Take off your rose tinted glasses.

My final point before I move on, fuck you mr. Brendan Rodgers and your tika taka back to Wales. Cheers.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 feb 2013, 23:09

sto neko ocigledno hoce da zapali ovu temu,nema pametnijeg posla nego drkati ovdje po temi,praviti svadje,zavaditi narod,pokrenuti rat.....kakva zalost....samo naprijed...paznja je cudo.... :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 15 feb 2013, 23:39

Zaista je ova tema više postala monotona. :mrgreen:
Čovječe, kad god uđem u ovaj dio pdf-a i u ovu temu uvijek standardna priča. Neko brani Rodgersa, a neko ga hejta. Mišljenja sam kako nije on jedina negativna tačka u momčadi i u potpunosti se slažem s Carragherom. Bazirajte se malo na igru i dijelove gdje najviše osciliramo, a ne uvijek da tražimo krivca u Rodgersu.

Pred nama je meč s' momčadi iz Velsa. Nikako nam ne leže. Uglavnom, nadam se povoljnom rezultatu. 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 feb 2013, 23:58

gio10 je napisao/la:jesi smiješan, ha ha ha
ne znaš da drugačije privučeš pažnju na sebe, pa moraš da hejtuješ trenera koji vodi klub za koji "navijaš", i ti i i ovaj "carlo", svaka vam čast ;)

Haters gonna hate

De sad malo pateticari pricajte mi kako ste vi pravi navijaci, otprilike negdje od 1900. :roll: :roll: :roll:

Mene stvarno nervira na ovoj temi vec duze vremena to sto cim neko nesto negativno kaze, odmah je prozvan tzv. hejterom ( da ne kazem jos navijacem Liverpoola od 2005. :mrgreen: ) Ljudi Boziji, ponasate se k'o da Liverpool igra fantasticno pa niko ziv nista ne smije rec :roll:
Ja licno nisam za Rodgersovu ostavku samo zato sto ne znam koliko nam to cesto mijenjanje trenera moze donijeti nesto dobro. Ovo do sada sto je on uradio ne lici ni na sta. Nista ne uci iz gresaka, ista prica k'o i u zadnjih nekoliko sezona. Vi ste svi toga svjesni, a ako niste, tabela i kupovi sve pokazuju. Spustite se malo na zemlju. OK, ja shvatam optimizam (iako ja mislim da na ovaj nacin tesko da se moze isplatiti), ali nemojte napadati one koji misle drugacije.

Iskreno, nisam se posteno nasmijala gledajuci Liverpool ima vremena i vremena. Kad mi ta cinjenica padne na um, smuci mi se.
Pogledajte malo, nismo u stanju da ocekujemo pobjedu PROTIV BILO KOJE ekipe u ligi :roll: I sta sad ja na to trebam? Da se smjeskam i cupkam po tastaturi da ce iduce sezone biti bolje, da ovaj tim ima viziju....E pa, ne d'o Bog nikom ovakvu viziju.

Vi koji mozete budite smireni, ali neki ljudi jednostavno gube strpljenje gledajuci sve ovo, shvatite to vec jednom pobogu.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.