gio10 je napisao/la:jesi smiješan, ha ha ha
ne znaš da drugačije privučeš pažnju na sebe, pa moraš da hejtuješ trenera koji vodi klub za koji "navijaš", i ti i i ovaj "carlo", svaka vam čast
Haters gonna hate
De sad malo pateticari pricajte mi kako ste vi pravi navijaci, otprilike negdje od 1900.
Mene stvarno nervira na ovoj temi vec duze vremena to sto cim neko nesto negativno kaze, odmah je prozvan tzv. hejterom ( da ne kazem jos navijacem Liverpoola od 2005.

) Ljudi Boziji, ponasate se k'o da Liverpool igra fantasticno pa niko ziv nista ne smije rec
Ja licno nisam za Rodgersovu ostavku samo zato sto ne znam koliko nam to cesto mijenjanje trenera moze donijeti nesto dobro. Ovo do sada sto je on uradio ne lici ni na sta. Nista ne uci iz gresaka, ista prica k'o i u zadnjih nekoliko sezona. Vi ste svi toga svjesni, a ako niste, tabela i kupovi sve pokazuju. Spustite se malo na zemlju. OK, ja shvatam optimizam (iako ja mislim da na ovaj nacin tesko da se moze isplatiti), ali nemojte napadati one koji misle drugacije.
Iskreno, nisam se posteno nasmijala gledajuci Liverpool ima vremena i vremena. Kad mi ta cinjenica padne na um, smuci mi se.
Pogledajte malo, nismo u stanju da ocekujemo pobjedu PROTIV BILO KOJE ekipe u ligi

I sta sad ja na to trebam? Da se smjeskam i cupkam po tastaturi da ce iduce sezone biti bolje, da ovaj tim ima viziju....E pa, ne d'o Bog nikom ovakvu viziju.
Vi koji mozete budite smireni, ali neki ljudi jednostavno gube strpljenje gledajuci sve ovo, shvatite to vec jednom pobogu.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger