Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nsbih- ... /130216037" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li neko više informacija o ovom momku ? Napadač nam treba kao suho zlato,s obzirom da Vedo ima 29 godina.
Ima li neko više informacija o ovom momku ? Napadač nam treba kao suho zlato,s obzirom da Vedo ima 29 godina.
bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Eeeee,
A nisi razmisljao o tome da je mozda napredovao?
A nisi razmisljao o tome da je mozda napredovao?
- Principatus
- Kontakt:
Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
Aha i u tom debiju je debitirao kao stoper, ali ti bekovski stoper protiv Ribery.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
pa igrat ce opet protiv riberija, gotzea i ostalih, samo da se ne obruka
Da li je istina da su Hadzic i BIcakcic zavrsili svoj dio sto se tice dokumentacije pa su sad na redu ovi nasi iz parlamenta ili odakle vec da zavrse to pa da budu nasi igraci ? Bio je negdje tekst vezna za ovo, sad da li je istina ili suplja novinarska ?
kolasinac ako je pametan neka ode na posudbu u freiburg ili mainz sljedecu sezonu
Aj majko mila iz koje se ti vukojebine javljas, pa momak je debitirao na poziciji desnog beka i to portiv najboljeg ljevog krila u Bundesligi, protiv kojeg se jos niko nije naigrao.Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
pa protiv takvih se igra u 1. Ligi, a ne ko u 2.protiv poluamatera
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocito neznas par stvari, a to da je u toj utakmici protiv raspucanog Ribery-a igrao na beku, iako je stoper. Drugo, ako si pratio njegove nastupe u Europa Ligi sa Stuttgartom, tu je igrao vrlo dobro, bio je i na pragu toga da u Stuttgartu izbori mjesto u prvih 11, ali ga je sprijecila teska povreda. Daleko od toga da je to limitiran stoper, sigurno ima mjesta u 1. Bundesligi.Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 feb 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ah tek sad vidim, pa to je Panda. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Panda idi umij se ledenom vodom.Buncas covjece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...
Pravda za Papeta!
Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ko god da mjenja,mi meljemo sve pred sobom,a vama ce i dalje nesto smjesno da upada.Adi_Zepce je napisao/la:Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...![]()
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Za sada meljemo Luksemburg, Latviju, Litvaniju, Alzir i Sloveniju...Vidjecemo dokle cemo da meljemo i dokle ce Dzeko i Ibisevic biti na ovom, nivou, a kojeg cemo napadaca profilisati do tada...emir79 je napisao/la:Ko god da mjenja,mi meljemo sve pred sobom,a vama ce i dalje nesto smjesno da upada.Adi_Zepce je napisao/la:Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...![]()
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic![]()
Pravda za Papeta!
Cuj kojeg cemo napadaca profilisati do tada.Od govana se pita ne pravi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
trebao bi savez uloziti pare i platiti mjesto u recimo rapidu iz beča za adilovica, platiti mu mjesto i gurati ga...harishp je napisao/la:Cuj kojeg cemo napadaca profilisati do tada.Od govana se pita ne pravi.
- Principatus
- Kontakt:
Fudbalski anonimus Hitzfeld pravi izgleda pitu od vrsnog strijelca sa U17 svjetskog kupa i clana Florentine, a nama su to g*ovna.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FerdinandF, perun i 25 gostiju.