Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ima li neko više informacija o ovom momku ? Napadač nam treba kao suho zlato,s obzirom da Vedo ima 29 godina.
A nisi razmisljao o tome da je mozda napredovao?
- Principatus
- Kontakt:
Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
Aha i u tom debiju je debitirao kao stoper, ali ti bekovski stoper protiv Ribery.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
Aj majko mila iz koje se ti vukojebine javljas, pa momak je debitirao na poziciji desnog beka i to portiv najboljeg ljevog krila u Bundesligi, protiv kojeg se jos niko nije naigrao.Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocito neznas par stvari, a to da je u toj utakmici protiv raspucanog Ribery-a igrao na beku, iako je stoper. Drugo, ako si pratio njegove nastupe u Europa Ligi sa Stuttgartom, tu je igrao vrlo dobro, bio je i na pragu toga da u Stuttgartu izbori mjesto u prvih 11, ali ga je sprijecila teska povreda. Daleko od toga da je to limitiran stoper, sigurno ima mjesta u 1. Bundesligi.Panda je napisao/la:bicakcic je limitiran stoper, dobar za 2. ligu ali za 1. nedovoljno dobar. sjetimo se debija za stuttgart. blaga katastrofa
- Principatus
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...
Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic
www.valencia-balkan.net
Ko god da mjenja,mi meljemo sve pred sobom,a vama ce i dalje nesto smjesno da upada.Adi_Zepce je napisao/la:Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...![]()
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic![]()
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Za sada meljemo Luksemburg, Latviju, Litvaniju, Alzir i Sloveniju...Vidjecemo dokle cemo da meljemo i dokle ce Dzeko i Ibisevic biti na ovom, nivou, a kojeg cemo napadaca profilisati do tada...emir79 je napisao/la:Ko god da mjenja,mi meljemo sve pred sobom,a vama ce i dalje nesto smjesno da upada.Adi_Zepce je napisao/la:Mislis Vrsajevica i Ibricica?Dufresne je napisao/la:Ne valja nista ni Seferovic, on nista nije pokazao do sada u karijeri, mislim momak 20 godina, a igra u 2. ligi Italiji, od njega nece nista biti,
ali mi zato imamo Zeca, za zamjenu za Dzeku ili Ibisevica...![]()
Jer ni Zec nije reprezentativac,a jos je gore da Dzeku i Vedu u napadu recimo mijenja jedan Vrsajevic![]()
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
trebao bi savez uloziti pare i platiti mjesto u recimo rapidu iz beča za adilovica, platiti mu mjesto i gurati ga...harishp je napisao/la:Cuj kojeg cemo napadaca profilisati do tada.Od govana se pita ne pravi.
- Principatus
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AdinTR, arabijskisupi, ArtemisFowl, AshburtonG, benko21, Bosanac90, Brokula, Bumbaclat, Confiance, donCorleone1892, Dontusodmendie, Fudbalbr1, GG3, Google Adsense [Bot], Grk1234, HariTz, harko35, J1897, Jarodwest, karajlo, klasik, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, MaroonBjelave, meecko, MikiPirs, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, NEZALAGANJE, pama, rio_Ferdy88, rishovski, rukometubih23, SanaBosna, schalke, Shevko, signalidunapark, StevieG8, TETRAPAK, torbica, trunks1946, unavita, UtdBiH21, zikerrz21 i 301 gost.