FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 feb 2013, 18:33

Mi ako ovaj Arsenal ne nafilujemo 5-0 u dvije utakmice, trebamo se svi kolektivno ubit.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 feb 2013, 18:39

Vi ste se samo prepali duha.Arsenal je 2 klase ispod Bayerna.Tim koji je bio proslogodisnji finalist LP i ove sezone jos jaci i tako dominira nema razloga bojati se ovakvog Arsenala.3-0 'ladno u prvoj utakmici.
Keep walking.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2013, 18:45

Samo želim da budemo u bubnju 15 Marta za 1/4, a sa koliko razlike ćemo dobiti Arsenal za mene je potpuno nebitno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 feb 2013, 18:45

Cautinho je napisao/la:Vi ste se samo prepali duha.Arsenal je 2 klase ispod Bayerna.Tim koji je bio proslogodisnji finalist LP i ove sezone jos jaci i tako dominira nema razloga bojati se ovakvog Arsenala.3-0 'ladno u prvoj utakmici.
Ne vidim nikoga medju navijacima Bayerna da se uplasio Arsenala,naprotiv jedva cekamo utorak :D

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 18:48

bajern ce ogulit arsenal vec u prvoj utakmici. ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike, a optimisticnije bi bilo 0-3
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 feb 2013, 18:48

Mozda sam stekao pogresan utisak,ali prica se o Arsenalu kao o Barci.
Keep walking.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 18:56

Kakva dominacija na terenu takva i na tribini :o Šećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 18:58

Toliko ste se uzdigli, da vam je Sarma najrazumniji čovjek na topicu. Halo, 180 minuta ima da se igra.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 feb 2013, 19:07

Semsudin je napisao/la:Toliko ste se uzdigli, da vam je Sarma najrazumniji čovjek na topicu. Halo, 180 minuta ima da se igra.
¸

S obzirom ko nam je protivnik i kako igramo imamo potpuno pravo da vjerujemo da ce mo pitanje prolaza rijesiti vec u Londonu ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 feb 2013, 19:08

gerdmuller je napisao/la: Kakva dominacija na terenu takva i na tribini :o Šećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti 8-)
Ajde,mogu preci i preko toga da cete nas izdominirati,lagano proci ali da ce najsmijesniji ultrasi u Njemackoj izdominirati nekog na tribinama e jbg sad :lol:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 19:34

chily-rz je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: Kakva dominacija na terenu takva i na tribini :o Šećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti 8-)
Ajde,mogu preci i preko toga da cete nas izdominirati,lagano proci ali da ce najsmijesniji ultrasi u Njemackoj izdominirati nekog na tribinama e jbg sad :lol:
Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace s takvim razmisljanjem tako da mi ne pada na pamet upustat se u nekakvu raspravu s tobom al evo jedan video u kojem ces vjerujem uzivat i u pjesmi i u videu :)

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 19:42

treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.

po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:

......................neuer................

..rafinha..boateng..van buyten..contento..

...........luis gustavo...kroos................

..robben............muller........shaqiri......

.......................gomez.....................

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 feb 2013, 19:51

gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine. ;)
Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad :D Ne možeš porediti druže 'ekspediciju' koja ide na gostovanja sa domaćim glamurom. 8-)
Panda je napisao/la: po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:
Kao fan Bayerna (ako uistinu jesi takav) trebao bi znati da Boateng ne može igrati zbog kartona.
I manite se paljevine i dječijih provokacija. Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.
Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 16 feb 2013, 19:56

Panda je napisao/la:treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.

po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:

......................neuer................

..rafinha..boateng..van buyten..contento..

...........luis gustavo...kroos................

..robben............muller........shaqiri......

.......................gomez.....................
Tvoj sastav nema smisla,pogotovo kad je u pitanju prvi mec u Londonu...Zasto da cuvamo igrace za prevenstvo kada bjezimo 15/16 bodova od 2.plasirane ekipe...Sto se mene tice u punom sastavu!! Sa Mandzom u napadu,na krilima Ribery i Robben ( po nekim mogucnostima i Muller)...Dante i Boateng nek cinu bedem odbrane :D..a Javi nek bude "Ball winning Midlefelder" :mrgreen:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 19:57

uff totalno sam zaboravio na kartone. nista onda ubaciti tymoschuka, znao je odigrati stopera protiv ovakvih ekipa

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 20:10

geronimo je napisao/la: Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje. ;)
slika

Do danas sam govorio, ne samo ja, svi sa Arsenalovog topica, da ste jači od nas, da smo underdogsi u ovoj tekmi, ali ima 180 minuta, lopta je okrugla.
geronimo je napisao/la:Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.
Eto, najbolji primjer ste imali danas u ekipi protiv koje igrate. Vidjeli ste šta se desi ako se unaprijed upiše pobjeda. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 16 feb 2013, 20:14

xinxee je napisao/la:.Dante i Boateng nek cinu bedem odbrane
kao sto je Gera rekao :BOATENG je suspendovan :!:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 20:15

zna bajern jako dobro kako se postaviti protiv svake ekipe. nebitno je li dortmund, mainz ili arsenal.
i za bajern i za arsenal bi bilo najbolje da izvede sastav koji sam ja napisao... vjerujte mi....

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 20:26

geronimo je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine. ;)
Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad :D Ne možeš porediti druže 'ekspediciju' koja ide na gostovanja sa domaćim glamurom.

E pogodio si u srž.Nisam siguran ali mislim da je forumas Omer lijepo opisao razliku između domacih i gostujucih utakmica.Mnogo njih imaju zabranu prisustovati domacim utakmicama a to mnogi ne znaju i onda pisu kako su nam ultrasi među ili cak najjadniji u Njemackoj.
- Karl-Heinz Rummenigge

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 feb 2013, 20:36

Bajernovi ultrasi su daleko od vrha Njemacke ultra scene a da ne pricamo o Evropi,u kojoj mjeri ce se cuti na Emiratu ovisi od rezultata jer Arsenalovi simpatizeri/navijaci se obicno naloze u ovakvim utakmicama,.Dakle 3 do 5 hiljada ultrasa iz Mjunica moze biti glasnije od ostalih 55 hiljada ljudi jedino da ovi konstantno sute a sumnjam da ce to biti slucaj u jednoj ovakvoj utakmici..

Ako je takva situacija onda i ja tvrdim da cemo u revansu imati domacinski ambijent,.Arsenal Away Boysi su je.beno glasni..

Old Trafold,Mancester-Arsenal,rezultat 8- 2 za domacina,uzivaj ;)

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.