FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 19:34

chily-rz je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: Kakva dominacija na terenu takva i na tribini :o Šećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti 8-)
Ajde,mogu preci i preko toga da cete nas izdominirati,lagano proci ali da ce najsmijesniji ultrasi u Njemackoj izdominirati nekog na tribinama e jbg sad :lol:
Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace s takvim razmisljanjem tako da mi ne pada na pamet upustat se u nekakvu raspravu s tobom al evo jedan video u kojem ces vjerujem uzivat i u pjesmi i u videu :)

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 19:42

treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.

po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:

......................neuer................

..rafinha..boateng..van buyten..contento..

...........luis gustavo...kroos................

..robben............muller........shaqiri......

.......................gomez.....................
sve su pite pitice, samo burek pitac je

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 feb 2013, 19:51

gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine. ;)
Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad :D Ne možeš porediti druže 'ekspediciju' koja ide na gostovanja sa domaćim glamurom. 8-)
Panda je napisao/la: po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:
Kao fan Bayerna (ako uistinu jesi takav) trebao bi znati da Boateng ne može igrati zbog kartona.
I manite se paljevine i dječijih provokacija. Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.
Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 16 feb 2013, 19:56

Panda je napisao/la:treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.

po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:

......................neuer................

..rafinha..boateng..van buyten..contento..

...........luis gustavo...kroos................

..robben............muller........shaqiri......

.......................gomez.....................
Tvoj sastav nema smisla,pogotovo kad je u pitanju prvi mec u Londonu...Zasto da cuvamo igrace za prevenstvo kada bjezimo 15/16 bodova od 2.plasirane ekipe...Sto se mene tice u punom sastavu!! Sa Mandzom u napadu,na krilima Ribery i Robben ( po nekim mogucnostima i Muller)...Dante i Boateng nek cinu bedem odbrane :D..a Javi nek bude "Ball winning Midlefelder" :mrgreen:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 19:57

uff totalno sam zaboravio na kartone. nista onda ubaciti tymoschuka, znao je odigrati stopera protiv ovakvih ekipa

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 20:10

geronimo je napisao/la: Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje. ;)
slika

Do danas sam govorio, ne samo ja, svi sa Arsenalovog topica, da ste jači od nas, da smo underdogsi u ovoj tekmi, ali ima 180 minuta, lopta je okrugla.
geronimo je napisao/la:Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.
Eto, najbolji primjer ste imali danas u ekipi protiv koje igrate. Vidjeli ste šta se desi ako se unaprijed upiše pobjeda. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 16 feb 2013, 20:14

xinxee je napisao/la:.Dante i Boateng nek cinu bedem odbrane
kao sto je Gera rekao :BOATENG je suspendovan :!:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 20:15

zna bajern jako dobro kako se postaviti protiv svake ekipe. nebitno je li dortmund, mainz ili arsenal.
i za bajern i za arsenal bi bilo najbolje da izvede sastav koji sam ja napisao... vjerujte mi....

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 20:26

geronimo je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine. ;)
Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad :D Ne možeš porediti druže 'ekspediciju' koja ide na gostovanja sa domaćim glamurom.

E pogodio si u srž.Nisam siguran ali mislim da je forumas Omer lijepo opisao razliku između domacih i gostujucih utakmica.Mnogo njih imaju zabranu prisustovati domacim utakmicama a to mnogi ne znaju i onda pisu kako su nam ultrasi među ili cak najjadniji u Njemackoj.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 feb 2013, 20:36

Bajernovi ultrasi su daleko od vrha Njemacke ultra scene a da ne pricamo o Evropi,u kojoj mjeri ce se cuti na Emiratu ovisi od rezultata jer Arsenalovi simpatizeri/navijaci se obicno naloze u ovakvim utakmicama,.Dakle 3 do 5 hiljada ultrasa iz Mjunica moze biti glasnije od ostalih 55 hiljada ljudi jedino da ovi konstantno sute a sumnjam da ce to biti slucaj u jednoj ovakvoj utakmici..

Ako je takva situacija onda i ja tvrdim da cemo u revansu imati domacinski ambijent,.Arsenal Away Boysi su je.beno glasni..

Old Trafold,Mancester-Arsenal,rezultat 8- 2 za domacina,uzivaj ;)

[youtube][/youtube]

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2013, 20:55

chily-rz je napisao/la:Bajernovi ultrasi su daleko od vrha Njemacke ultra scene a da ne pricamo o Evropi,u kojoj mjeri ce se cuti na Emiratu ovisi od rezultata jer Arsenalovi simpatizeri/navijaci se obicno naloze u ovakvim utakmicama,.Dakle 3 do 5 hiljada ultrasa iz Mjunica moze biti glasnije od ostalih 55 hiljada ljudi jedino da ovi konstantno sute a sumnjam da ce to biti slucaj u jednoj ovakvoj utakmici..

Ako je takva situacija onda i ja tvrdim da cemo u revansu imati domacinski ambijent,.Arsenal Away Boysi su je.beno glasni..

Old Trafold,Mancester-Arsenal,rezultat 8- 2 za domacina,uzivaj ;)

[youtube][/youtube]
Naravno da to znam ali ljudi pisu budalastine kada kazu da su nam ultrasi najgori u Njemackoj.Uglavnom ja ostajem pri svom misljenju da ce nasi ultrasi napraviti show od navijanja u utorak.
- Karl-Heinz Rummenigge

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 21:00

eto neka su arsenalovi filipinci i kinezi vrh..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 feb 2013, 21:17

Pa dovoljno se sjetiti atmosfere na OT prije par godina i ne treba ti ništa više.
Razumili smo se Gerde :) Dovoljno o navijačima.

Možeš zamisliti kako je neke pogodio (skorašnji) odlazak Mariona pa ni habera od njih. :D
'Ajd to, nego i šećo se zaledio :? kada je dobro upratio Lewata. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 feb 2013, 21:31

supermario je napisao/la:Jel neko gledao Arsenal danas :?: :?: Ko je gledao zna zasto ne bi smjeli imati problema u utorak iako nisu bili kompletni i sve.....al poslije danasnje njihove utakmice samo sam dobio na samopouzdanju :P
jedna lošta jedna dobra tako to ide kod nas. Tako da se samo više možete bojat. A očekujte drugi arsenal koji će letit po terenu. :!:
Vođa zna.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2013, 21:37

nedim1993 je napisao/la:
supermario je napisao/la:Jel neko gledao Arsenal danas :?: :?: Ko je gledao zna zasto ne bi smjeli imati problema u utorak iako nisu bili kompletni i sve.....al poslije danasnje njihove utakmice samo sam dobio na samopouzdanju :P
jedna lošta jedna dobra tako to ide kod nas. Tako da se samo više možete bojat. A očekujte drugi arsenal koji će letit po terenu. :!:
Svaku utakmicu vi letite, samo kao muha bez glave.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 feb 2013, 21:37

pričaj šta hoćeš ionako nikad ništa pametno ne znaš reć.
Vođa zna.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 21:42

njima je walcott glavni igrac. covjek obicna trkaca kokos, pileci mozak, jedino sto ima je brzina.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2013, 21:44

E neka si ti izvor inteligencije pa kud puklo da puklo.Čuj treba te se bojati Arsenala.To ti je isto da kažeš Kličku trebaš se bojati Fuada Backovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 21:55

arsenala se ne boji niti blackburn koji dodje i hladno nadigra isti u sred londona i dobije rutinski 1-0.
ne znam kojom logikom taj isti klub ne bi nastradao od bajerna sa barem 4 komada na istom terenu

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 22:10

Panda je napisao/la:arsenala se ne boji niti blackburn koji dodje i hladno nadigra isti u sred londona i dobije rutinski 1-0.
ne znam kojom logikom taj isti klub ne bi nastradao od bajerna sa barem 4 komada na istom terenu
Burazeru, jesu nas pobijedili, ali i pretjera ga i ti. Al' okej nema logike tebi nešto objašnjavat, vidim u ovih par postova koliko si ozbiljan. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []